10 enkla inredningsidéer som kommer att fräscha upp hemmet

Vårens början är den perfekta tiden för uppfriskande inredningsidéer. I det här fallet menar vi inte några tidskrävande och dyra renoveringar. Det handlar om väldigt enkla tips, men de förvandlar rummet helt.

Konst på väggen

Neutrala heminredning, som berikas av storskaliga konstverk, är en mycket populär trend under 2017. Det skulle också vara det första alternativet som vi skulle vilja föreslå dig för förnyelse av din inredning. Välj ett stort konstverk och låt det fungera som en accent eller välj flera som tillsammans utgör ett spännande system.

Tricken kommer att ge rummet mer elegans

förfriskning för lägenheten

Ny panel för dekorationskuddarna

Är det inte dags för nya dekorativa kuddar? Neutrala men även andra inredning kan ändras mycket markant med ett så enkelt och självklart steg. Dekorativa kuddar kan också enkelt och säkert introducera trendiga färger och mönster i inredningen.

Du bör kombinera de dekorativa kuddarna med rummets design

konstverk för det moderna hemmet

Hitta lämpligt utrymme för fler speglar i rummet

Speglarna får rummen att se ljusare och rymligare ut. Du kan också förstora det visuellt. I likhet med konstverken ser både enskilda stora accentstycken och konstellationer av flera sådana bra ut. Med den andra varianten behöver du ett anslutningselement mellan de olika speglarna. Möjligheterna är många: ramens form eller storlek, dess material etc..

Speglarna kan fungera som väggdekorationer

fler speglar i rummet

Ljust skuggad matta

Den iögonfallande mattan förändrar inte bara stämningen och atmosfären. Beroende på storlek och mönster kan du helt ändra uppfattningen av de rumsliga dimensionerna.

Atmosfären förstärks med en iögonfallande matta

dekoration med kuddar idéer

Vad sägs om nya krukväxter?

Om du älskar inomhusväxter kommer du säkert att tycka om att förnya dem om och om igen. Hitta nya färger och texturer som berikar din inredning.

Designa ditt hem med attraktiva krukväxter

designa krukväxter i rummet

Byt påslakan

I sovrummet är sängen alltid den mest centrala och viktigaste möbeln ur designersynpunkt. Därför kommer du helt att förändra stämningen i det här rummet genom att byta täcken.

Ändra stämningen i sovrummet

Spigel i rummet som dekoration

DIY -projekt med gamla möbler

Är du sugen på nya möbler, även om de gamla fortfarande ser bra ut? Kanske kan du göra några DIY -projekt med dina möbler och förnya stämningen. Designa dessa med nya färger och mönster.

Förnya ditt hem med gamla möbler

gamla möbler i rummet

Ny inredning i badrummet

Vi börjar och avslutar vår dag i badrummet. Fräscha upp det här rummet med nya inredningsidéer, du kommer att ha ett positivt inflytande på ditt humör under hela dagen. Allt du kan göra är kanske att skaffa en ny färg på gardinen?

Fräscha upp rummet med attraktiva idéer

konst som dekorationsdesign

Omorganisera din arbetsplats!

Vi tillbringar större delen av vår vardag på arbetsplatsen. En omorganisation kommer därför att höja ditt humör här och ge dig känslan av en betydande förändring.

Arbetet blir mer harmoniskt och avslappnat

design av arbetsplatser

Dekorativa kuddar är ett måste för varje vardagsrum

kasta mönster

Du bör placera konstverken strategiskt i rummet

konst på väggen

Du bör designa de dekorativa kuddarna med rätt färg

matchande färger kasta kuddar

Designspeglar är extremt aktuella i år

spegel i rummet inredning

Krukväxterna skapar ett naturligt utseende

krukväxter dekoration och mönster

Krukväxter i färska färger

krukväxter i trapphuset