design de perete creativ artă abstractă design de perete living

Proiectare creativă a pereților – Înfrumusețați pereții cu artă abstractă

Ai căutat vreodată cu disperare opera de artă perfectă pentru casa ta? Cât de des ați renunțat atunci la disperare? Atunci ar trebui să fii în cele din urmă mulțumit de lucrurile obișnuite. Acest lucru este complet greșit, trebuie să spun imediat, pentru că numai o piesă de artă reală, incredibilă, îți poate condimenta într-adevăr camera.

Dar există o oarecare speranță și în această situație. Uneori, o anumită imagine vă poate distrage atenția de la ceea ce se întâmplă în cameră. Poate fi și o perspectivă. S-ar putea arăta, de asemenea, stilul și simțul artei în acest fel. Vorbim despre artă abstractă și trebuie să alegeți dintre opțiunile disponibile.

Arta abstractă monocromatică

design de perete creativ artă abstractă decor de perete covor de bambus stil asiatic

Anul acesta este mare! Această operă de artă pare să cadă în piesa de mobilier de dedesubt și nuanțele gri par să se unească mai jos. Piesa este interesantă, modernă și unică în același timp. Asta mă face să cred că și proprietarii de case le plac în mod deosebit aceste piese.

Textura camerei pare să prindă viață prin această pictură

decorare perete living decorare perete artă creativă

Cum îți amintește această operă de artă? Îl văd în timp ce aripile se întorceau spre interior. Ele reprezintă o parte a unui mesaj artistic. Merge minunat cu scaunele albe dedesubt, care sunt echipate cu perne de pluș.

Designul pereților dormitorului încurajează creativitatea

decorare perete dormitor design creativ perete culoare perete portocaliu

Opere de artă pentru peretele dvs., care merită

design minimalist perete arta abstracta fotoliu lux alb

O operă de artă neutră este o modalitate excelentă de a face ca o cameră să pară minimalistă. Dar cel puțin avem de-a face cu o oarecare complexitate. Într-o cameră răcoroasă, accentele maro și naturale oferă căldură. Invită oaspeții să privească textura operei de artă de la o distanță mai apropiată.

Arta abstractă colorată

idei de decorare murală de artă abstractă

Abia puteți vedea umbrire în această vinietă. Excepții sunt nuanțele care provin din pictură. Opera de artă se află într-o mare de neutri și este încă legată împreună în bucăți mici. Este vorba despre cărțile de artă și despre micile piese de lângă ele.

Pictură supradimensionată pe hol

arhitectură modernă idei de viață design creativ perete hol

Într-un spațiu minimalist și industrial, nu experimentați culoarea atât de des. Dar poate fi foarte primitor și cald. Așa este cazul cu această piesă Cobakst cruntă. Aici aveți de-a face cu o culoare rece, dar oferiți și multă căldură în casă. Acest lucru funcționează deosebit de bine pe fundalul suprafeței mari, pictate.

Pereții de beton ca fundal

relax fotoliu boton pereți plante de apartament artă abstractă idei creative de design de pereți

Modernul întâlnește clasicul. Această cameră are ornamente deosebit de detaliate. În acest context, canapeaua întunecată și modernă vine ca o mare surpriză. Pictura abstractă dă impresia unui peisaj clasic. Pare să se topească în căldura soarelui.

În acest caz, clasicul întâlnește modernul

design creativ de perete living canapea masă de cafea covor podea

 Arta abstractă cu atingeri aurii

idei de acasă design de perete creativ hol artă abstractă

Da, aurul se află într-o categorie proprie și este destul de ciudat. În acest caz, accentele aurii nu strălucesc. Dar sunt cu siguranță prezenți și încălzesc intrarea în casă. Pictura a fost sprijinită pe o bancă de o culoare similară. Acest lucru îl face să pară ca parte a funcționalității.

Să vorbim despre frunza de aur și cât de fascinantă este? Ai aici o mică piesă gri și este superbă! Orice altceva este cald și primitor. Frunzele aurii sudează totul la fel de perfect ca nuanțele metalice de pe oglindă.

Accente de argint și aur

arta abstractă murală decorare perete idei culoare design

Ești cineva căruia îi este greu să perceapă arta abstractă? Sperăm că am reușit să vă ajutăm să depășiți acest lucru. Nu am înțeles niciodată cu adevărat arta abstractă. Dar a vedea piesele în apartamente, mai degrabă decât în ​​galeriile mari, mi-a schimbat impresia. De asemenea, cred că este minunat că acestea sunt potrivite pentru proiecte DIY minunate împreună cu familia.