afine de mandala cu tort vegan

Tort vegan sub formă de mandala

Tort Vegan și Orientul Îndepărtat? Puteți descoperi conexiunea ascunsă acolo? Bucătarul șef din Los Angeles, Stephen McCarty, a văzut acest lucru și l-a expus prin creațiile sale vegane, culinare. Sub numele Sukhavati Raw Desserts (Sukhavati înseamnă fericit în hindi) pregătește prăjituri de mandala unice care uimesc pe toată lumea cu culorile lor proaspete și modelele lor sofisticate.

La fel ca simbolurile religioase și sacre – mandalele, aceste prăjituri sunt, de asemenea, un semn de impermanență. Mandalele de nisip, care conform tradiției din budismul tibetan sunt stăpânite de săptămâni, dispar apoi în câteva secunde, ștergându-le în mod deliberat. În acest fel, este amintit idealul nașterii lumii materiale și interacțiunea interminabilă a creației și distrugerii în univers. Cu prăjiturile sale cu mandala, bucătarul-șef vrea, de asemenea, să vă reamintească că viața trebuie trăită aici și acum.

Tort vegan în castron – soare stilizat

tort vegan mandala soare flori proaspete

Aceste prăjituri vegane sunt, de asemenea, complet sănătoase. Acestea constau din ingrediente etice animale și nu numai că asigură sănătatea fizică, ci și o bună conștiință. Culorile alimentare utilizate au fost realizate exclusiv din extracte naturale de plante și fructe. Unele dintre creațiile delicioase de prăjituri sunt banană-nucă-ciocolată-cheesecake, nucă de cocos-lime-cheesecake, fructe açai-afine-mango-cheesecake, pentru a numi câteva. Există ceva pentru toată lumea. Șabloanele în sine sunt, de asemenea, destul de polifacetice. Unele sunt mai geometrice, altele amintesc de cristalele de zăpadă sau de stele, iar altele sunt o imitație stilizată a florilor. Fiecare model este unic și are ceva magic. Nu degeaba mandalele sunt folosite ca ajutor pentru o concentrare spirituală profundă în Orientul Îndepărtat și acum și în Occident. Potrivit viziunii budiste, privind o mandala pentru o perioadă mai lungă de timp, atașamentul față de ego (cauza tuturor suferințelor) este redus, deoarece granița dintre identificarea corpului și experiența spațială este traversată mental.

Lasă mandalele magice să se scufunde și alege-ți preferatele! Pur și simplu nu ne-am putut hotărî. Toți sunt unici și fascinanți prin simetria și unitatea lor.

Cel mai bun tort curcubeu

tort vegan culori mandala curcubeu

Meditativ și mistic

mandala tort vegan sanatos

Cheesecake cu var de nucă de cocos

tort vegan model mandala flori colorate

Tort de ciocolată cu lavandă

tort vegan mandala cheesecake violet alb

Cristal de zăpadă albastru-verde – Tort de cocos cu vanilie

tort vegan mandala albastru-verde cristal de zăpadă

Cheesecake cu vanilie cu ciocolata cu trandafiri

tort vegan flori de mandala ciocolata

Magnifice flori de vară

tort vegan mandala flori filigranate

Tort de fructe de lămâie cu modele geometrice

tort vegan mandala model geometric sanatos

Plin de viață și uimitor – tort de căpșuni, lavandă și portocale

tort vegan bol perfecțiune mandala

Perfecțiunea universului din ghimbir și pere

tort vegan fulg de nea mandala

Açai, afine și cacao cheesecake

tort vegan mandala cristal de zăpadă ciocolată violet

Tort de lămâie cu afine

tort vegan mandala soare flori afine mov

Cheesecake cu banane caramel

tort vegan ciocolată mandala stea caramel

Raspberry Goji Berry Cheesecake

floare stilizată mandala tort vegan

Tort de ciocolată cu lavandă cu căpșuni

tort vegan mandala simetrie flori căpșuni proaspete

O varietate sănătoasă, gustoasă

varietate de model mandala tort vegan