Atmosfera fericită și anticiparea pentru Crăciun sunt pur și simplu o necesitate și însoțesc pregătirile pentru marele festival. În acest timp magic, tineri și bătrâni ar trebui să se simtă deosebit de confortabili, lipsiți de griji și de bună dispoziție.

Pentru ca toată lumea să se simtă cu adevărat în acest fel, timpul de pregătire trebuie utilizat în mod corespunzător. Casa decorată festiv, cu decorațiuni grozave de Crăciun, decorată cu multe lumini pâlpâitoare și lumânări, creează o atmosferă festivă. Și ce nu ar trebui să lipsească din decorațiunile de Crăciun? Desigur, calendarul adventului! Își face veseli adulții și copiii de Crăciun, ne surprinde și ne încântă 24 de zile până "Sosiri" de Ajunul Crăciunului.

Un decor de Crăciun plin de surprize

tinker calendarul adventului în rama imaginii

Idei Tinker pentru calendarul adventului

Creația de sine este întotdeauna bună și în acest context vrem să punem pe scurt întrebarea: De ce clipește cu calendarul adventului nu tu? Un astfel de proiect de bricolaj vă oferă posibilitatea de a proiecta calendarul de avent complet individual și de a-l adapta stilului de amenajare al casei dvs. Un alt avantaj este, de asemenea, evident: puteți completa calendarul adventului cu ceva foarte personal, care să corespundă pe deplin gustului și dorințelor membrilor familiei dvs..

Astăzi am dori să vă oferim câteva idei și sugestii pentru ceea ce se întâmplă mici surprize Completați conținutul și completările pentru calendarul advent deosebit de potrivit.

Calendarul Adventului într-o ramă foto

O idee atrăgătoare din punct de vedere vizual, care este, de asemenea, plăcută ochiului … Folosiți cutii de diferite dimensiuni (destul de mici) și împachetați surprizele în ele pentru cei dragi. Aici ai putea ascunde delicatese, dulciuri și bomboane pentru micuții tăi. Folosiți hârtie de ambalaj frumoasă pentru ambalaj și decorați cutiile tematic. Apoi obțineți o ramă foto și atașați o bucată de carton în spate ca fundal și tampon. Bineînțeles, îl puteți picta în culoarea aleasă de dvs. sau îl puteți acoperi cu hârtie colorată. Acum lipiți cadourile și calendarul dvs. de aventuri este gata.

calendarul de advent de la behern basreln

Calendarele adventului Tinker din cani

Cauti Tinker puțin idei neobișnuite de bricolaj pentru calendarul de venire? Credem că calendarele Adventului cu pahare de hârtie sunt foarte originale. Acestea sunt suficient de mari și încă compacte. Alege cupele în două sau mai multe modele diferite, în funcție de nevoile tale. Pătrundeți fundul cupei, faceți o deschidere care poate fi folosită pentru a trage un șir. Găsiți obiecte mici și ușoare pe care să le ascundeți în cani. Acestea ar putea fi, de exemplu, dulciuri cu ciocolată, pachete mici de urși gumosi, o minge de Crăciun sau cercei grozavi. Apoi acoperiți fiecare ceașcă de hârtie cu hârtie și legați-o cu sfori. Trageți șirul prin cupe urmând numerele sau doar agățându-le la întâmplare. Atașați cablul cu cupele la perete sau oriunde vă convine.

jucați-vă să evitați calendarele din hârtie igienică

Idee de artizanat cu role de toaletă

Este posibil ca unii dintre voi să nu găsească această idee atât de grozavă, dar rezultatul final vă va surprinde. Colectează role de toaletă – ai nevoie de 24 de bucăți. Plătiți-le ușor și apăsați capetele spre centru, astfel încât să vină una peste alta. Lipiți un capăt împreună și numai atunci când ați pus cadoul, lipiți și cealaltă parte.

Decorează cu arcuri la alegere pentru a face să pară un cadou. Tăiați cercuri din hârtie colorată (de o culoare adecvată) pentru numerotare. Faceți o gaură cu pumnul din partea de sus a cercurilor, astfel încât să puteți adăuga numerele mai târziu. Luați un băț de lemn și atârnați cadourile cu fir, șir sau orice aveți la îndemână. Bilele și stelele mici de Crăciun vor face ca calendarul de Advent de casă să fie mai frumos și mai festiv. Imaginea de mai sus vă arată cum să atârnați cadourile.

Ideile pentru un calendar de venituri DIY sunt numeroase și totul este o chestiune de imaginație personală și dexteritate manuală. În ceea ce privește conținutul și umplutura, puteți folosi aproape orice este util, gustos și plăcut.

Vă dorim multă distracție făcând obiecte de artizanat și un Crăciun fericit!

clipește și completează calendarul adventului

idei de bricolaj pentru calendare de advent

creați idei originale pentru calendarele de advent