Sărbătorile s-au încheiat și prima zi de școală este deja notată în calendar. Acum că echipa noastră editorială a prezentat o selecție informativă a conurilor școlare, am dori să vă sugerăm câteva idei și sfaturi cu privire la subiectul îmbrăcămintei.

Prima zi de școală este o zi foarte specială pentru milioane de copii. Multe fotografii sunt făcute cu profesori, colegi de școală și, de asemenea, cu părinții, care vor rămâne ca o amintire de-a lungul vieții. Pentru a face acest lucru, trebuie să urmați un anumit cod vestimentar care a fost o necesitate pentru prima zi de școală de zeci de ani. În paragrafele următoare am dori să introducem o selecție utilă de ținute.

Vestea bună este că nu există un cod vestimentar stabilit pentru copiii de la școală. Desigur, stilul depinde foarte mult de vârstă, dar sfaturile de modă sunt aproape similare pentru aproape toate grupele de vârstă. Se poate distinge clar o mare asemănare între băieți. Clasicul pentru o apariție pozitivă în prima zi de școală este cu siguranță o cămașă albă complet nouă, care poate fi combinată cu multe accesorii și articole vestimentare. Blugi sau pantaloni? Această întrebare provoacă multe discuții în zilele noastre, deoarece blugii sunt considerați îmbrăcăminte oficială în multe țări, ceea ce nu era cazul în urmă cu ani. Dacă ați cumpărat o cămașă din denim, atunci este recomandat să o combinați cu blugi.

Un punct important pentru îmbrăcămintea potrivită este condițiile meteorologice. În septembrie, termometrul scade adesea sub 15 grade în prima zi de școală. Din acest motiv, poți obține o geacă elegantă pentru fiul tău. Dacă nu găsești ceva potrivit, atunci poți lua cu ușurință o jachetă elegantă, pentru că sănătatea este întotdeauna pe primul loc.

Combinați diferitele culori

combinație perfectă de denim

Dacă prima zi de școală este însorită și caldă, este recomandabil ca copilul dumneavoastră să poarte un tricou cu blugi sau pantaloni. Cămășile de la „Ralph Lauren” sau „Lacoste” sunt foarte moderne în zilele noastre și sunt percepute peste tot ca îmbrăcăminte universală care poate fi purtată și la evenimentele oficiale.

Combinațiile de culori sunt considerate foarte dificil de sincronizat în prima zi de școală. Desigur, puteți combina geanta de școală, ghiozdanul și ținuta într-o singură paletă de culori, dar costă mult mai mulți bani și timp pentru a vă planifica ziua perfect..

Polo este noua tendință în rândul băieților

tricou polo ca îmbrăcăminte

Îmbrăcămintea este mult mai dificilă pentru fete decât pentru băieți. Primul lucru la care ar trebui să te gândești este o coafură șic. Discutați posibilele variante care sunt fezabile cu copilul dumneavoastră. Propuneți câteva idei și decideți asupra uneia specifice împreună.

Ținuta constă în cea mai mare parte din 3 părți clasice, cum ar fi o rochie, o jachetă scurtă și colanți. Culoarea colanților trebuie să fie de obicei neutră, adică albă. Combină pantofii și rochia într-o singură culoare, iar rezultatul final va fi cu siguranță minunat. Pariați pe culorile roz, violet, roz și, de asemenea, albastru.

Alegeți o culoare potrivită

rochie-pentru-prima-zi-de-scoala

Prima zi de școală este un eveniment de neuitat pentru milioane de copii în fiecare an și cu sfaturile noastre veți face această zi și mai bună și mai plăcută pentru copilul dumneavoastră. Aruncați o privire la ideile noastre și comentați cu copilul dvs. variantele posibile. Distrează-te navigând.

Prima zi de școală este o amintire de neuitat

haine-pentru-fete

Distrează-te și distrează-te

123

Blugi și cămașă – clasicul

prima zi de ținute școlare

idei-pentru-îmbrăcăminte  idei vestimentare combinație-geantă-școală-și-ținută    tinute frumoase