În afara vremii devine din ce în ce mai sumbru și odată cu aceasta și barometrul nostru de dispoziție scade. Odată cu sosirea sezonului mai rece, mulți oameni se simt stresați și deprimați. Anul acesta trebuie să numărați Covid-19 și să luați în considerare toate restricțiile, reglementările etc. în acest sens. Prin urmare, este de înțeles că în aceste luni nu ai chef să faci deloc ceva amuzant și amuzant în viața de zi cu zi. Dar știți, există modalități inteligente de a contracara depresia de iarnă. Astăzi vrem să vă oferim astfel de sfaturi, astfel încât să puteți rămâne sănătoși și fericiți iarna. Tot ce trebuie să faceți este să vă adaptați puțin stilul de viață la noile condiții de viață. De asemenea, puteți face mult bine pentru sănătatea dvs. în lunile de iarnă. De asemenea, vă puteți îmbunătăți starea de spirit și vă puteți simți echilibrat. În cele ce urmează, vă vom arăta activități simple de zi cu zi, care sunt importante în acest moment și care contribuie mult la bunăstarea dumneavoastră generală.

În ciuda schimbării anotimpului, puteți rămâne sănătos și fericit.

sănătoasă și fericită iarna tânără în fotoliu în fața șemineului aprins o carte în mână lemne de foc atmosferă caldă și confortabilă

 Sfatul # 1 împotriva depresiei de iarnă: gătiți sau coaceți ceva special

Acum scoateți cratița și foaia de copt și arătați tuturor membrilor familiei și prietenilor ce puteți face în bucătărie! Gătitul și coacerea împreună nu sunt doar distractive, astfel de activități ușurează starea de spirit și te fac să uiți totul despre albastrul de iarnă!

Iarna, trebuie să includeți o varietate de alimente în meniul dvs. Astfel veți obține suficientă energie, minerale și vitamine. Acest lucru te face să te potrivești și să fii alert și să rămâi fericit și sănătos! Asigurați-vă că mâncați mâncăruri calde, mâncărurile reci sunt tabu în sezonul de iarnă! Utilizați o mulțime de legume proaspete în gătit și alte produse de înaltă calitate, cum ar fi carne slabă, pește și produse lactate.

În sezonul Advent vă puteți exprima arta de a coace …

Rămâneți sănătos și fericit iarna, coaceți căsuțe delicioase în sezonul Adventului

 Poți rezista acestui delicios tort de cacao cu bucăți de piersică??

sănătoși și fericiți iarna, prăjiturile de cacao cu bucăți de piersici rămân delicioase și irezistibile

Găsiți o ocazie potrivită și coaceți un tort delicios pentru cei dragi, de exemplu cu nuci, semințe, fructe proaspete și fructe uscate. În mod deosebit îi place să se delecteze cu ceva dulce în frig. De asemenea, folosiți o mulțime de condimente precum ghimbir, chimen, oregano și scorțișoară atunci când gătiți și coaceți. Se încălzesc și miros frumos. În plus, aparțin exact sezonului de iarnă, îți îmbunătățesc starea de spirit și te fac să privești optimist în viitor.

Dulciurile mici, merele și ceaiul fierbinte fac șederea acasă și mai plăcută.

sănătoasă și fericită iarna femeie tânără rămâne în pat mere mici bomboane ceai fierbinte atmosferă plăcută și confortabilă

 Un ceai aromat cu siguranță nu ar trebui să lipsească pe masa de cafea în lunile de iarnă.

Rămâneți sănătos și fericit în timpul iernii, mirosurile de ceai aromat pe măsuța de cafea și pe păturile drăgălașe alături

Cei cărora le place să bea ceai pot alege dintr-o mare varietate de ceaiuri de plante aromatice. Îți stimulează metabolismul și îți oferă o senzație plăcută de sațietate. Vă puteți relaxa într-adevăr cu o ceașcă de ceai fierbinte în mână. Luați o pătură confortabilă și o carte interesantă și răsfățați-vă cu plăcerea de a avea ceva timp pentru voi. Iarna poate fi atât de frumoasă!

Faceți-vă confortabil în propriile patru pereți și reduceți stresul vieții de zi cu zi!

sănătos și fericit iarna rămâneți acasă confortabil faceți ceai fierbinte lumânări cu textură moale

 Noi numim asta relaxare pură!

sănătoasă și fericită iarna fată tânără rămâne în dormitor relaxează-te pur și moale lenjerie de pat arome ceai

Sfatul # 2: Rămâneți activ în timpul lunilor de iarnă!

Acesta este un sfat foarte important pentru oricine dorește să rămână sănătos și fericit iarna. Pe scurt, trebuie să rămâi activ pentru a-ți întări sănătatea mintală și apărarea fizică. De exemplu, dacă vă place să faceți drumeții sau jogging, puteți face acest lucru și pe vreme rece. Luați-vă copiii cu voi și faceți o plimbare lungă cel puțin o dată pe săptămână, indiferent dacă soarele strălucește slab, dacă plouă sau ninge. Fiecare exercițiu în aer curat este sănătos și îi face pe tineri și pe bătrâni fericiți!

Faci jogging pe vreme rea? Da de ce nu! Asta îi face pe toți în formă, sănătoși și fericiți!

rămânând sănătos și fericit în timpul iernii, tânăr alergând să fie în formă pe vreme rea

Toată familia iese la plimbare în zilele însorite de iarnă.

rămâneți sănătoși și fericiți în timpul iernii, întreaga familie, doi copii, merg la plimbare într-o zi însorită de iarnă

Rămâneți social în timpurile Corona și în ciuda frigului de iarnă! Vă puteți contacta prietenii prin intermediul rețelelor sociale și puteți fi mereu la curent. Acum sunt posibile câteva ore împreună la sală. Sau preferați yoga sau pilates ca antrenament de grup? Astfel de activități sportive întăresc corpul și te fac mai sănătos!

Sfatul # 3: Un somn sănătos este alfa și omega bunăstării tale iarna

Cu cât zilele sunt mai scurte, cu atât poți dormi mai mult. Iarna ne schimbăm obiceiurile de dormit și ne culcăm mai devreme. În acest fel, acordăm corpului mai mult timp pentru odihnă și își poate regenera mai bine forțele interne. De aceea, somnul sănătos este fundamental pentru bunăstarea ta iarna, astfel încât să poți trece prin sezonul rece fericit și sănătos. Creează și mai mult confort în dormitor. Lenjerie de pat frumoasă, moale, perne, pături confortabile și pături sunt acum în plin sezon în această cameră. De asemenea, este recomandabil să vă asigurați că aerul din dormitor este umed și curat. Poate aveți deja un umidificator acolo sau doriți să cumpărați unul? Sau aduceți o notă verde ambientului prin plasarea unor plante de interior care purifică aerul. Posibilitățile sunt cu adevărat nelimitate! Fiecare contribuie la o dispoziție mai bună și contracarează depresia de iarnă!

Iarna miroase atât de frumos acasă la portocale, scorțișoară și conuri de pin.

rămâneți sănătos și fericit iarna parfumuri tipice portocale scorțișoară conuri de pin ceai aromat

 Sfatul # 4: Aromele plăcute și plantele de apartament veșnic verzi au un efect pozitiv asupra corpului și sufletului

Nu în ultimul rând, vrem să subliniem efectele pozitive ale aromelor plăcute și plantelor de apartament veșnic verzi asupra corpului și sufletului. Iarna rămânem acasă mai mult timp și respirăm aerul din cameră. Așadar, aveți grijă suplimentară să fie curată, fără toxine. După cum am menționat mai sus, purificatoarele de aer și plantele de apartament potrivite sunt cei mai buni prieteni ai dvs. în acest sens. Lămpile cu uleiuri esențiale, lumânări parfumate și altele asemenea fac aerul încăperii și mai plăcut. În plus, aromele frumoase ne afectează și starea de spirit oferindu-ne gânduri frumoase. Răsfățați-vă cu o atmosferă de cameră tonifiantă, alinuiți-vă cu persoana iubită și lăsați-vă mintea să rătăcească. Iarna se va termina în curând! Ceea ce contează în acest timp este că rămâi sănătos și fericit!

Fiecare minut de mare dragoste te face fericit!

rămâneți sănătos și fericit în timpul iernii, tânărul cuplu râde în ciuda frigului

 Puteți face plimbări lungi în aer curat și vă puteți întări sistemul imunitar.

Rămâi sănătos și fericit iarna Seniori merg la plimbări în aer curat

Chiar și călătoriile scurte îi fac pe tineri și bătrâni deosebit de fericiți!

Rămâi sănătos și fericit în timpul iernii, tânără femeie mică, călătorie scurtă, panoramică romantică asupra lacului, o mică insulă, castel vechi

 Propria ta casă este tărâmul tău de liniște și relaxare în timpul iernii!

rămâneți sănătos și fericit iarna faceți-vă confortabil acasă femeie în fotoliu bea ceai relaxați o plantă verde lângă ea