Agățarea de o perdea de lumini este o abordare simplă și universală pentru decorarea atât a spațiilor interioare, cât și a celor exterioare. Dar fii atent! Această decorație poate înnobilă ambianța și o poate face să pară capricioasă, haotică și fără gust. Există câteva reguli pe care ar trebui să le urmați pentru a evita așa ceva. Desigur, ar trebui să vă bazați și pe intuiția și conștientizarea stilului. Desigur, ne adresăm și festivității, inclusiv decorațiunilor de Crăciun cu perdele de lumină, deoarece acest subiect este în prezent foarte actual.

Perdelele ușoare pot fi o parte integrantă a decorului interior

Decor dormitor Decor de Crăciun

Unde și cum arată perdeaua ușoară în interior?

Să începem cu decorarea interioară, deoarece perdelele ușoare sunt în mare parte atârnate în interior. Perdeaua nu trebuie să fie în centrul conceptului dvs. decorativ, ci să o completeze. În caz contrar, camera dvs. va arăta mai mult ca o scenă sau un club decât arăta confortabil și familiar.

Perdelele de lumină sunt ideale dacă camera a fost mobilată neutru și nu există un perete de accent acolo. Acest decor funcțional poate fi folosit ca un al doilea strat peste perdele neutre și astfel le rafinează. Perdelele de lumină trebuie să fie, de asemenea, în armonie cu paleta de culori a camerei. De cele mai multe ori nu funcționează bine atunci când este folosit ca accent colorat într-o cameră monocromă. Cel mai bine este să folosiți perdele ușoare care corespund în culori cu alte elemente decorative sau au o nuanță similară cu culoarea peretelui.

Cum să mobilezi camera cu perdele de lumină într-un mod festiv!

Cina nunta decoratiuni de Craciun

Aspecte practice ale decorării cu perdele de lumină

O perdea ușoară poate fi văzută în continuare ca o soluție foarte practică. Acest lucru este valabil mai ales dacă doriți să oferiți mai multă iluminare într-o cameră întunecată. În plus, puteți crea o atmosferă confortabilă și caldă cu lumină caldă. Pentru ca acest efect să fie realizat, totuși, perdeaua de lumină ar trebui adaptată la dimensiunile suprafeței pe care este agățată. Când vine vorba de ferestre, trebuie să găsiți ceva care să arate ca un cadru vizual pentru acea iluminare. Acestea pot fi fie perdelele, fie ramele ferestrelor. Dacă atașați o perdea de lumini la perete, aceasta trebuie să acopere întreaga suprafață sau să formeze o figură geometrică simetrică.

Modelele în spirală arată foarte elegant!

idee nobilă pentru perdele luminoase decorative decor de Crăciun

Utilizarea unei perdele de lumini în anumite ocazii și sărbători

În principiu, ai putea avea o perdea de lumini atârnată tot anul. Ar putea servi doar unui scop decorativ și se potrivește perfect cu designul interior. De asemenea, ar fi minunat dacă în loc să păstrați perdeaua de lumină ca punct culminant pentru anumite sărbători. L-ai putea folosi pentru a decora una sau cealaltă cameră de Crăciun! O altă opțiune ar fi ca tu să etalezi această decorație în lunile întunecate ale sezonului. În această privință, am dori să vă reamintim ceva pe care îl menționăm adesea în articolele noastre pentru design interior: Se recomandă mici modificări și transformări regulate ale designului și decorului! Au un efect pozitiv asupra stării noastre de spirit și sunt o oportunitate de modernizare a camerelor.

Perdelele de lumină sunt încă un decor excelent pentru ocazii festive, cum ar fi aniversări și nunți. Acestea sunt adesea folosite ca fundal pentru discursuri ceremoniale și bufete frumoase.

Puteți crea o atmosferă magică cu perdele de lumină

Design fereastră decorare Crăciun decor

Decorațiuni de Crăciun și perdele de lumină

Perdelele luminoase de Crăciun au cel mai mult sens în sufragerie. Uneori puteți face fără alte decorațiuni. În acest caz, le puteți alege în culorile sau modelele tipice. Cealaltă variantă pentru decor ar fi folosirea priorității ca un fel de fundal, în fața căruia efectul unor piese centrale mari, cum ar fi brații sau un pătuț de Crăciun, arată un pic solemn.!

O altă variantă simplă, dar super clasă

Cortina perdea decor de Crăciun

Faceți-vă singuri perdele de lumină cu model

Perdelele de lumină cu figuri și modele interesante sunt puțin mai scumpe decât cele simple. Dar este posibil să transformăm un model simplu în ceva mai personalizat și, prin urmare, mai interesant. Folosiți lumini de zână simple pentru aceasta. Puteți atașa diferite figuri sau modele la lămpile mici obișnuite.

Sunt ideale diferite forme de copt ca cele pentru briose. Arată foarte fermecător și, în funcție de culoare, sunt destul de elegante. Sunt fabricate din material ignifug, care evită riscul de incendiu la temperaturi ridicate.

Sperăm că sfaturile și ideile noastre au fost utile și de înțeles! La final veți găsi și un videoclip cu un alt ghid DIY pentru perdelele de lumină.

Iată videoclipul promis cu instrucțiunile DIY

O perdea de lumini poate fi fundalul ideal pentru o nuntă

Ideea de sărbătoare decor de Crăciun

Decor de Crăciun perdele de lumină LED

Cortina face ca bradul tău să pară și mai plin de farmec

Idei cortina de decorare de Craciun

Idei de decorare de Crăciun

Puteți cumpăra lumini de zână cu modele de Crăciun

idei grozave - decorațiuni grozave de Crăciun

Luminile de zână pot transforma o zonă într-un perete de accent

Fereastra de bijuterii de decorare de Crăciun

Decor de Crăciun pe fereastră

Decor de Crăciun detalii perdea de lumină

Există tipuri speciale de lumini de zână pentru utilizare în exterior! Întrebați-l în magazin sau în comerțul online!

Decor de Crăciun design fațadă arhitectură modernă

În acest fel, puteți oferi și mai multă lumină în interior

Decor de Crăciun iluminat dormitor

Decor de Crăciun Decor de perete alb