Setul atractiv de canapele Cocoon oferă canapele și spătar roșu

D.adică set atractiv de canapele cocon

Mobilierul face ca casa ta să iasă în evidență cel mai bine. Dacă interiorul dvs. începe să arate plictisitor, atunci aveți nevoie de canapeaua extensibilă Cocoon Arflex. Cu designul lui Mauro Lipparini, canapeaua Cocoon este caldă și primitoare. Stilul unic îl face completarea perfectă a unui spațiu de locuit contemporan.

Canapeaua extensibilă are un cadru din oțel și spumă poliuretanică cu densități diferite. Spătarul și cotiera se află în jurul pragurilor moi.

 Canapeaua extensibilă Cocoon, versatilă și adaptabilă

Setul atractiv de canapele Cocoon, canapele roz violet

O bară glisantă ține spătarul și îi permite să se deplaseze în orice direcție. Puteți muta spătarul spre stânga și spre dreapta, astfel încât să aveți un scaun confortabil și flexibil. Canapeaua Cocoon are huse detașabile, astfel încât să puteți schimba tapițeria pentru a se potrivi stilului sau temei camerei. Animați-vă camera cu culori îndrăznețe sau folosiți tonuri neutre pentru un living luminos și colorat. Simplă, dar elegantă, canapeaua aduce individualitate în interiorul dvs..

 Cocoon poate fi plasat în diferite configurații

Setul atractiv de canapele Cocoon, canapele cu dale negre

Dacă aveți o familie numeroasă și un living spațios sau doriți să discutați, această canapea extensibilă oferă scaune excelente pentru dvs. și pentru oaspeții dvs. Puteți separa piesele, puteți schimba aspectul camerei sau le puteți pune împreună pentru a crea o singură piesă de mobilier. Liniile curate ale lui Cocoon creează o formă puternică care o face o capodoperă atemporală.

 Doriți să aveți și aceste configurații creative în casa dvs.??  Setul atractiv de canapele Cocoon, scaun negru