ornamente de tavan lampă de podea cu ghiveci de flori de masă

Dumnezeu este în detalii

Când vine vorba de arhitectură, detaliile sunt foarte importante. Tu definesti intregul. Tavanele sunt unul dintre acele detalii importante. Modul în care acestea au fost realizate a determinat stilul și caracterul caselor noastre de-a lungul secolelor. Tavanul are grijă de caracter și gust în case.

Au un efect similar cu mine ca perlele de pe tricouri. De asemenea, distinge un stil arhitectural de altul.

Proiect: frontieră nouă în interior

De ce ați face acest lucru: dacă doriți să înfrumusețați sau să schimbați caracterul camerei dvs., tavanele vor adăuga caracter. Impactul va fi mai personal și va avea o identitate mai puternică.

Transformă aspectul casei prin tavan

candelabru de tavan pian scaune buchet

Aveți o cameră fără decor și prea simplă? Atunci aveți multă libertate aici când vine vorba de decor și înfrumusețare. Să ne uităm la câteva stiluri și elementele care le diferențiază.

Victoriană

Voi lua Boston ca exemplu aici, unde acest stil este distinctiv. Aici porțile din lemn pictate sunt cu adevărat tipice și distinctive. Caracterul fiecărei forme lasă o impresie specifică. Puteți observa acestea la punctele de întâlnire ale tavanului și pereților, de exemplu.

Următoarele diagrame ilustrează câte elemente diferite sunt utilizate pentru a obține efectul care caracterizează un anumit stil. Variațiile sunt la fel de diferite ca numărul de Meißner și arhitecți care interpretează aceste elemente și sunt întotdeauna asociate cu acestea. Ai stiluri atât de diferite.

Bordură în stil victorian

schema de instruire la frontieră

În această imagine, aveți ocazia să vă uitați cu atenție la modelele de tavan victoriene. Această pătură este formată din mai multe astfel și numai împreună pot atinge efectul dorit. Rama pentru imagini, așa cum ați putut vedea în imagine, sunt foarte populare în acest tip de casă. Carcasele ferestrelor și ușilor constau, de asemenea, din două margini separate.

Aici puteți vedea un tavan foarte detaliat, care are aici o margine mărginită, care este înconjurată de o margine neagră. Designul excelent al plintei are și modele de pantofi. Acestea ajută la reducerea decalajului dintre bază și podea.

Fundația mașinii servește ca punct de legătură între plinta și cadrul ușii.

Fostă casă în stil victorian

ușă din lemn

Aici puteți vedea un detaliu din fosta casă victoriană. Există panouri în partea inferioară a peretelui. Se compune dintr-un chenar și panouri.

Stil colonial

marginile pereților oglindesc pereții roșii

Stil colonial

Poate doriți să luați în considerare un aspect contrastant pentru tavanul dvs. Așa s-a realizat în această cameră mobilată tradițional. Lemnul este accentuat și proporțiile vin în propriile lor.

Schema explicativă pentru stilul colonial

schema de instrucțiuni a granițelor plafonului

Tavanele coloniale pot avea uneori muluri de tavan care sunt foarte asemănătoare cu cele victoriene. Dar vedeți cât de diferit este efectul în locurile în care detaliile vin în propriile lor structuri clasice. În acest caz, ne referim la cornișa clasică cu kimație de arc, coroană și matriță de turnare (în ordine descrescătoare).

Carcasa are o „bandă din spate” cu o husă pur și simplu împărțită. Plinta are detalii perlate în partea de sus și totul a fost finalizat cu un profil de acoperire.

Stilul georgian

bordurile tavanului în alb și verde

Această imagine aici demonstrează efectul mulajelor de tavan într-o casă în stil georgian. Formele de tavan sunt foarte asemănătoare cu cele prezentate în ultimele câteva imagini.

Artizan

Zona de relaxare lângă șemineul roșu al canapelei

Artizan

Acest stil este, de asemenea, bine cunoscut pentru elementele sale minunate și detaliate. În mod ciudat, ideea inițială a fost simplificarea și modernizarea trăsăturilor arhitecturale tradiționale. Există multe variante ale acestui stil. În această imagine puteți vedea o combinație care este foarte tipică pentru casele Craftsman. Coroana are o cima care este foarte tipică arhitecturii clasice, dar are, de asemenea, mult de-a face cu variantele victoriene și coloniale. Bordurile din jurul ușilor și ferestrelor sunt de obicei foarte simple și plate, cu margini netede, deși anteturile sunt adesea folosite. Bordura subțire și baza părții superioare, precum și partea superioară a ramei ușii sunt numite „Stop”.

Instrucțiuni stil meșter

explicații schemă plafon

Unele modele au și baze. În alte cazuri, marginea ușii a fost extinsă drept și curge pe podea. Aici aveți un raft de ușă, dar în același timp ați renunțat complet la detalii. Ai doar o margine foarte simplă.

Înapoi în prezent

cameră largă șemineu rafturi masă

Design contemporan

Ornamente pe pernele canapelei din tavan

Contemporan

Aici vedem o superbă casă contemporană care pare să venereze istoria matrițelor ca atare. Pereții monocromatici scot plopii simple și se străduiesc să obțină detalii deosebite. Ferestrele simple de marcaj ridică această cameră la un nivel foarte formal.

Amintirea arhitecturii gotice

ornamente pe tavan covor de masă rotundă

Profilurile din tavan din această cameră lasă o impresie excelentă. Caracterul greu al tavanului amintește de arhitectura gotică. În acest stil, formele au fost definite foarte precis pentru a realiza acest efect.

Când trebuie utilizată granița?

Acestea sunt deosebit de utile dacă casa ta are deja un tavan, dar nu se încadrează în arhitectura generală a casei tale.

Pe cine ar trebui să angajezi

Mulți oameni sunt foarte pricepuți cu ferăstraie și mașini pentru prelucrarea lemnului. Dacă sunteți unul dintre ei, atunci cel mai probabil nu aveți nevoie de ajutor. Există atât de multe cărți de instrucțiuni diferite pe Internet. Veți obține suficient sprijin în acest sens.

Aceasta este și o treabă minunată, atunci când ai un iubit care este fericit să adauge un plus de decor acasă. Cu toate acestea, dacă există o mulțime de detalii, panouri și cutii în construcția planificată, atunci ar trebui să contactați un tâmplar sau un constructor care are multă experiență în acest tip de lucrări..

Înțelegerea arhitecturii clasice și efectuarea corespunzătoare a instalării este o artă în sine.

Arată superb

ornamente pe perete canapea extensibilă lampă de podea tv

Durata proiectului:

Trebuie luat în considerare complexitatea proiectului. În camere mici, tavanul poate fi instalat în decurs de o săptămână. O persoană calificată poate avea nevoie de aproximativ o săptămână pentru a finaliza o cameră mai mare, care are multe detalii.

Dacă aveți lambriuri și panouri și un spațiu foarte detaliat, constructorul poate dura câteva săptămâni pentru a finaliza.

Permisiune: este foarte puțin probabil să aveți nevoie de permise speciale. Avem de-a face cu un proiect care amintește foarte mult de pictură.

Cel mai bun moment pentru finalizarea proiectului

Puteți face un astfel de proiect pe tot parcursul anului și îl puteți finaliza cu succes. Dar poate ar trebui să evitați vremurile festive, astfel încât să nu vă simțiți inconfortabil în fața oaspeților. Praful și dezordinea ar putea fi o pacoste pentru dvs. și pentru vizitatori.

Primul pas:

Studiați cu atenție arhitectura casei dvs. și determinați ce frontiere ar putea fi potrivite pentru aceasta.

Dacă faceți acest proiect cu atenție, vă veți bucura de efect pe termen lung.