Rețete delicioase rapide de deserturi pentru fiecare sezon de idei de desert

Cele mai drăguțe deserturi vreodată

Cine nu admira un desert delicios? Deci, să vă aducem unele dintre cele mai drăguțe și mai gustoase deserturi pentru fiecare anotimp al anului! De la fursecuri de om de zăpadă de iarnă sau o înghețată de vară la pâine de fotbal, am colectat o serie de delicatese care sunt perfecte pentru fiecare sărbătoare și fiecare ocazie.

Aruncați o privire la sugestiile noastre!

 Ianuarie: Oameni de zăpadă cu ciocolată

Rețete delicioase rapide de desert

Rețete delicioase rapide de deserturi pentru fiecare sezon vanilie om de zăpadă

Bateți zilele reci de iarnă și coaceți prăjituri frumoase de ciocolată proaspete. Portretizarea noastră jucăușă arată fețe făcute din acoperire de vanilie, cremă de arahide și nasuri drăguțe stropite.

Februarie: Fii tortul meu!

Deserturi gustoase rapide pentru fiecare alfabet de sezon

Există ceva mai delicios decât un cupcake cu ciocolată? Da, desigur, unul pregătit cu dragoste! Acoperiți cupcakes-urile ABC cu glazură și apoi presărați-le cu zahăr roz. Aranjați literele pe tartele vitrate.

Martie: fursecuri de trifoi

Rețete delicioase rapide de desert pentru mentă de piper în fiecare sezon

Fursecurile noastre de dimensiunea spiridușului sunt modalitatea perfectă de a adăuga un accent verde bucătăriei tale. Fursecurile turnate cu menta sunt decorate cu zahăr de culoare verde.

 Aprilie: iepurași ușori și rapizi de Paște

deserturi delicioase pentru fiecare sezon al iepurașilor de Paște

Cupcakes-urile noastre de Paști sunt la fel de distractive pe cât de delicioase. Lăsați-i pe copii să vă ajute la pregătirea și proiectarea fețelor frumoase de iepure cu bomboane gumă, zahăr colorat și bomboane cu jeleu roz.

Mai: Cupcakes portocalii din smântână

Deserturi rapide delicioase pentru fiecare anotimp al anului cupcakes cu cremă portocalie

Ușoare și spumoase, aceste plăcinte sunt un vis de gătit portocaliu. Am turnat peste ele suc proaspăt de portocale și gelatină de portocale și apoi le-am acoperit cu friscă moale.

 Iunie: gheață de apă

Rețete delicioase de desert rapide pentru fiecare sezon al anului

Bine ați venit începutul verii cu o cantitate răcoritoare de înghețată de casă. Pentru rețeta noastră în trei pași aveți nevoie de trei ingrediente: înghețată moale de vanilie, nucă de cocos deshidratată și strat de ciocolată.

Iulie: măr – fructe de pădure – tort într-un pahar

Deserturi rapide și delicioase pentru fiecare sezon al anului fructe de pădure

Coaceți aceste prăjituri fermecătoare cu mere și fructe de pădure și serviți-le pe masa festivă pe 4 iulie (dacă locuiți în SUA) Tot ce aveți nevoie este fructe de padure proaspete, produse de patiserie cu zahăr și borcane de zidărie. Pentru un efect strălucitor, arătați câteva bucăți de tort.

August: Peach Melba

deserturi delicioase pentru fiecare anotimp al anului melba de piersici

Nu lăsați dimensiunea lor mică să vă păcălească! – aceste deserturi frumoase au un gust foarte bun. Am folosit zmeură proaspătă, umplutură de piersici și scorțișoară pentru a le face.

Septembrie: pui de fotbal

Rețete delicioase rapide de deserturi pentru fiecare sezon de brownies

Începeți sezonul cu aceste brownies touchdown distractive. Aceste fursecuri în formă de fotbal au gust de ciocolată și sunt perfecte, de exemplu, pentru o petrecere sportivă.

 Octombrie: gogoși de dovleac condimentate 

Deserturi rapide și delicioase pentru fiecare anotimp al anului gogoși de dovleac de zahăr

Zahar, condimente si tot ce e mai bun! Aceste delicioase mini gogoși sunt preparate cu un gust cunoscut: scorțișoară, ghimbir și nucșoară. Nu sunt ei cei mai buni? Fiecare mușcătură are un gust proaspăt de dovleci.

Noiembrie: Cupcakes Tom Turcia

desert delicios schokalde cookie-uri amuzante gustoase

Decembrie: fursecuri învelite drăguț

Rețete delicioase rapide de deserturi pentru fiecare sezon al anului cookie-uri din decembrie