Aducerea de verde proaspăt în apartament este acum un mod clasic de a ne decora casa creativ și de a crea astfel o atmosferă confortabilă. Pentru a vă putea înfrumuseța în mod eficient apartamentul, terasa sau grădina cu un decor exclusivist pentru casă, există câteva idei cu plante de interior de lungă durată care aduc performanțe de top. Din acest motiv, echipa noastră editorială ar dori să vă împărtășească o selecție interesantă de idei de bricolaj, care va servi drept inspirație pentru un tip complet nou de decorare a camerei.

Subiectul decorării DIY este în zilele noastre cea mai populară categorie în designul interior și exterior. Cu alte cuvinte, există milioane de idei creative și ieftine realizate din diferite materiale. Dar pentru mulți proprietari de case este imposibil să-ți imaginezi o casă confortabilă fără plante de interior, deoarece vederea la verde are un efect magic și calmant.

crizantemele ca decor

Piesele decorative creative adaugă o valoare pozitivă oricărei camere

Anul acesta, ghivecele decorative cu forme creative se bucură de o popularitate din ce în ce mai mare. Astfel de piese decorative au un efect pozitiv asupra întregii atmosfere a camerei. Aveți posibilitatea de a proiecta înfrumusețarea în funcție de propriile dorințe. Primul lucru la care ar trebui să te gândești este la ce tip de vas se potrivește cel mai bine gustului tău.

Vazele de sticlă, coșurile de răchită sau jardiniere decorative sunt printre cele mai moderne variante. Frumoase orhidee și crizanteme vin în propriile lor. Dacă sunteți nou în plantele de apartament, atunci nu aveți de ce să vă faceți griji. Toate florile vin cu instrucțiuni detaliate de îngrijire și sfaturile de decor necesare. Puteți obține atât flori proaspete, cât și vaze în formă FloraPrima comandați dacă doriți să începeți noul dvs. proiect DIY în ziua următoare.

decor frumos cu orhidee bricolaj

De ce ar trebui să acordați atenție poziționării corecte și combinației de culori

Fii atent la asta Combinații de culori în designul interior Propriile tale pereți. Ideea ta de artizanat nu ar trebui să atragă atenția încă de la prima vedere. Puteți evita acest lucru dacă combinați culoarea decorului dvs. cu designul camerei. De exemplu, orhideele cu flori albe se potrivesc perfect cu orice interior. Culoarea lor neutră poate fi combinată deosebit de bine cu designul camerei luminoase.

Poziționarea corectă a plantelor de interior este importantă. Citiți cu atenție instrucțiunile de îngrijire și apoi decideți o locație optimă. Când vine vorba de amenajări interioare, puteți plasa cu ușurință și plante de apartament potrivite într-un raft deschis. În zilele noastre, rafturile DIY sunt concepute ca elemente ale designului creativ al pereților, iar piesele de accent, cum ar fi sculpturile, ramele pentru tablouri și plantele în formă de ghiveci, sunt completarea perfectă a unui decor atrăgător.

orhidee albe decor de bricolaj

Un design DIY creativ cu Chrisanthemums, orhidee și flori de flamingo în diferite culori, de exemplu, îți înfrumusețează imens casa. Editorii speră să vă bucure de navigare.

plante de apartament proiect bricolaj

  decor frumos cu mobilier de bucătărie orhidee

   idei plante de apartament decor de bricolaj