pat ridicat stima decor chic

Patul ridicat STIMA – un ornament practic pentru grădina dvs.

Acea Pat ridicat STIMA este un produs destul de nou pe piață. Este un pat ridicat care asigură libertatea genunchilor și picioarelor, protejează împotriva melcilor și este ecologic. Paturile ridicate STIMA sunt realizate din brad Douglas de înaltă calitate, care este un material ecologic.

Bradul Douglas este o coniferă. Pentru fabricarea produsului se folosește numai lemn de brad Douglas din Pădurea Neagră. Este tăiat la o altitudine de 1000 de metri iarna și este foarte rezistent. Utilizarea lemnului ca material de construcție a patului ridicat a fost foarte populară de ani de zile. Comparativ cu plasticul și metalul, lemnul este respirabil și asigură un climat de pământ mai bun. Puteți găsi o mare varietate de forme și culori și, spre deosebire de pietre, ocupă foarte puțin spațiu. Se înscrie frumos în fiecare proiect de grădină. Patul ridicat se caracterizează prin structura sa simplă. Fundația este pusă una în cealaltă. De asemenea, trebuie să-l conectați la rețeaua vole. Elementele individuale sunt puse împreună și apoi fixate în jos. Filmul este atașat la marginea superioară cu cleme cu banda de nailon. Si asta e!!!

Integrează un pat ridicat în grădina ta!

gradina cu pat hexagonal stima

De ce aveți nevoie pentru a construi un pat ridicat STIMA?

– 1 x nivel de spirit

– 1 x șurubelniță fără fir

– 1 x ciocan

– 1 x insert Torx

1 x capsator și cleme din oțel inoxidabil

De ce ar trebui să integrezi un pat ridicat STIMA? Știați că înălțimea construcției încălzește pământul mai repede și incidența luminii este mai bună? În plus, paturile ridicate vor face ca grădina dvs. să pară organizată și bine îngrijită. În cele din urmă, nu uitați că plantele se vor simți mai bine.

Datorită formei lor interesante, paturile ridicate STIMA pot fi principalii actori din mijlocul grădinii și pot atrage atenția cu o plantare bogată. Uită-te la modele și, mai presus de toate, distrează-te cu grădinăritul!

Modelul Cubus

pat ridicat model stima cubus

Model clasic

pat ridicat model stima model clasic

Model oval

pat ridicat model stima oval

Model de trio

stima model pat ridicat trio

Model confort

stima model pat ridicat confort

Pat ridicat Stima model Canto

stima ridicat pat model canto

Modelul Comfort-U

stima pat ridicat confort u

Modelul Cor

stima pat ridicat model cor

Model de grămadă

stima pat ridicat model flor