Dar sincer acum! Nu avem o minge de cristal aici în echipa de redacție Freshideen și ne este greu să prezicem viitorul apropiat. Cu toate acestea, urmărim tendințele deja existente în proiectarea caselor și putem spune ce tendințe de decorare vor continua. Sigur doriți să știți și ce paletă de culori va domina designul interior anul viitor? Deși o mulțime de modă și design se schimbă rapid, în acest articol încercăm să vă oferim o perspectivă asupra a 6 palete de culori la modă, care vor fi văzute peste tot în 2019. Combinațiile de culori prezentate aici vor prevala în curând în multe case și vor determina sentimentul de viață. Puțin după albastru adânc de ocean a fost anunțat ca Culoarea anului 2018, compania americană Sherwin-Williams prezintă prognoza Colormix pentru 2019.

Este recomandabil să urmăriți tendințele culorilor și să fiți mereu la curent.

Paletă de culori la modă 2019

Aici suntem bucuroși să vă prezentăm șase palete de culori unice, care ar trebui să servească drept inspirație pentru designul camerei dvs. la modă pentru anul următor. Acestea au dominat și vor să ne spună cum va arăta interiorul modern în 2019. Fiecare paletă evocă o anumită dispoziție și are un caracter personal.

Este de fapt un amestec rece de culori puternice de accent și neutri versatili. Acestea sunt combinate grozav și aduc aspectul din fiecare cameră la un nou nivel. Plănuiți să vă revopsiți curând pereții camerei? Apoi, paletele de culori la modă vă vor ajuta să alegeți exact culoarea peretelui care va fi foarte populară în 2019.

Acest albastru închis creează adâncime în cameră și aduce puțină dramă.

Cameră modernă paletă de culori la modă albastru închis

  • Tonurile de albastru închis și galben auriu cuceresc interiorul ca o paletă de culori la modă

Această combinație de culori este cu siguranță expresivă, mai ales că dulapurile întunecate și cadrele din alamă au devenit o tendință în bucătărie la începutul acestui an. Această bogată paletă îndrăzneață se referă la culori care cuprind aspectul mistic. Din această cauză, au răspândit un sentiment ciudat pentru adâncurile invizibile ale oceanului și culorile cerești ale cerului de noapte care domină aici. În plus, nuanțele moi aurii care provin de pe suprafețele din lemn încearcă să echilibreze aspectul atrăgător. De asemenea, puteți simți influența dramatică a acestor culori asupra designului interior?

Un combo de nuanțe albastru intens și galben auriu aduce, de asemenea, o anumită doză de misticism în interior.

Paleta de culori la modă albastru intens nuanțe galben auriu aduce mistică în interior

Un astfel de amestec colorat de culori stimulează simțurile.

Mix colorat de culori verde roșu tonuri galbene paleta de culori la modă stimulează simțurile

  • Paletă de culori la modă ca un amestec puternic de tonuri de verde, roșu și galben

Dragi fani ai minimalismului, timpul vostru pare să fi ajuns la sfârșit aici. Acum efectul maxim de culoare este la ordinea zilei! Consultați imaginea de mai sus pentru a vedea personal. Avem amprente amuzante, uneori deschise și întunecate, care răspândesc o atitudine fericită față de viață. Nuanțele super saturate sunt pur și simplu irezistibile. Deci, nu vă fie teamă să folosiți culori puternice în designul casei. Această paletă colorată de roșii amestecate cu verde luxuriant, galben însorit și albastru arată de fapt impresionant. Această paletă este despre tratarea culorilor neașteptate și îndrăznețe în interior, fără rezerve. Rezultatul final va fi cu siguranță unic.

Verificați modelele în tonuri calde radiază confort.

Iarbă verde proaspătă de la tropice

  • Verde și roz tropical creează o paletă de culori izbitoare

Atentie iubitorii de flori! Iată o modalitate excelentă de a vă prezenta obsesia cu plantele verzi. Pur și simplu introduceți mult verde în cele patru pereți și combinați-le cu culori dezactivate, de exemplu neutre inspirate de natură, cu flori în roz delicat, galben și verde intens. Această paletă de culori la modă lasă fiecare cameră să strălucească.

Dacă te bazezi pe aceste culori neutre, creezi un design clasic.

Paletă de culori neutre, aspect clasic

  • Culorile neutre cu caracter sunt din nou în tendință în 2019

Culorile neutre nu se demodează, vor rămâne în 2019! Ultimele neutre se află în paleta de culori misterioasă, tulbure, taurată, cu nuanțe violete subtile care conferă acestor nuanțe un caracter cu adevărat seducător. Aceste culori pot spune povești vechi inspirate de bogăția culturală a Africii. Dacă aveți încă unele îndoieli cu privire la utilizarea sau nu a acestei palete de culori în interiorul dvs., atunci o vom spune clar. Da, aceste neutre vor rămâne din nou populare în 2019.

Camera ta de vis arată la fel? Si al meu!

Paletă de culori la modă, culori pastelate dezactivate

  • Culorile pastelate mutate și stâncoase vor rămâne, de asemenea, la modă în 2019

Tonurile pastelate au devenit deja un clasic în interior. Nuanțele aerisite de violet și albastru rămân în 2019 și sunt bazate pe unele nuanțe mai îndrăznețe. Fără alte întrebări, acestea conferă întregii camere un aspect plin de farmec. Potrivit experților în design interior, acesta este un semn al stilului și nostalgiei de la mijlocul secolului. Acum este timpul să ne uităm înapoi pentru a privi înainte. Bine formulat, nu??

 Această cameră de zi în tonuri de pământ emană multă căldură.

Tonurile de pământ din sufrageria chic emană multă căldură

  • Tonurile naturale de pământ nu se demodează

Nuanțele naturale ale culorilor vor rămâne foarte la modă și în anul următor. Eclectic este numele jocului de aici. Maro pământul natural este amestecat cu tonuri de gri și alb, iar paleta de culori rezultată atrage imediat atenția tuturor. Există în principal suveniruri lucrate manual și suveniruri speciale de călătorie care completează întreaga imagine. Acesta este ceva special potrivit pentru toți pasionații de călătorii. Această paletă de culori la modă este inspirată de dorința de a explora natura și de a introduce spiritul sălbatic în cei patru pereți ai noștri. Această paletă de tonuri calde de pământ este clasică și nu se așteaptă să nu se demodeze niciodată.

Acum știi ce culori vor rămâne la modă anul viitor. Ce paletă de culori ți-a captat deja inima?

Sursă: Sherwin-Williams

 Maro pământul natural arată minunat oriunde.

Deșertul maro natural de pământ arată minunat

Iarba verde ca de la tropice și un roz delicat răspândește un fler romantic în interior.

Modelele verificate, paleta de culori calde radiază confort

 Modelele colorate de mandale își fac marea revenire.

Modelele colorate de mandale fac o mare revenire

 Modelele florale tropicale nu ar trebui să lipsească în amenajările interioare anul viitor.

Utilizați modele florale verzi tropicale peste tot în interior

Înapoi la rădăcinile culturale! Culorile naturale și pământii au revenit!

Țesătură manuală, maro pământesc, foarte caldă și confortabilă