În acest articol continuăm cu marile modele pentru casele moderne. Vă prezentăm un proiect de la Kiev în Ucraina și Casa LADPRAO 80 de la Black Pencils Studio din Bangkok. Sunt exemple de case moderne bazate pe reconstrucția clădirilor vechi. În interior și în exterior puteți vedea cele mai moderne tendințe.

Plan deschis de locuințe în proiectul Tash – Ucraina

sufragerie în plan deschis

Case moderne reconstruite

Prima proprietate este situată într-o suburbie a Kievului din Ucraina. Numele arhitecților sunt Denis Zadniprovskyi, Anastasiya Cherevishnaya, Iurii larionov, Kaplia Antonina. Casa se întinde pe 141 de metri pătrați și le datorăm fotografiile extraordinare fotografului Sergey Polyushko. Proprietarii anteriori l-au neglijat în totalitate și, prin urmare, au fost multe de-a face cu renovarea.

Clădirea originală avea multe camere mici și o construcție mansardată. În reproiectare, pereții despărțitori au fost eliminați. O parte a peretelui portant a căzut de asemenea. În locurile lor există niște grinzi de lemn. Așa cum este tipic pentru casele moderne, sala de mese și bucătăria au devenit un singur spațiu.

Plan deschis: bucătărie și sufragerie într-una singură

sufragerie în bucătărie în plan deschis

Camera de zi cu înălțime dublă

Chiar înainte de renovare, exista un living pe două niveluri. Dar accesul la lumina soarelui nu a fost suficient. Din acest motiv, în colț a fost construit un șemineu. Pentru a lumina camera, televizorul cu plasmă trebuie instalat și vizavi de canapea. Aproape toate ideile, inclusiv planul de podea, podeaua autonivelantă, precum și suprafața de lucru a bucătăriei de la fereastră și combinația de culori au fost aprobate de client datorită aspectului confortabil și modernității.

Designul Neuhaus prezintă o mulțime de elemente metalice. Acesta este, de exemplu, scările care duc la balcon prin uși ascunse. La intrare sunt rame metalice de 4 cm pentru a proteja colțurile de deteriorările mecanice.

afară cu scară în spirală

Casa LADPRAO 80

Al doilea proiect, și anume LADPRAO 80 House / Black Pencils Studio din Bangkok, Thailanda, a fost creat pe baza structurilor deja existente. De data aceasta nu a fost vorba doar de renovare, ci și de unirea a două case vechi. Unul a fost construit în așa fel încât s-a creat dublul volumului de viață. Al doilea serviciu funcționează în spatele parcării și garajului.

Există o prelungire de la clădirea principală. Acesta îl înconjoară în formă de L și găzduiește 4 dormitoare la etajele al doilea și al treilea.

Din sud intră multă lumină solară, iar clădirea este ventilată. Spațiul privat este protejat de mai multe straturi de elemente arhitecturale. Grilajele din lemn, cadrele din oțel inoxidabil și fațadele largi din sticlă sunt doar câteva dintre acestea.

vedere laterală fațadă

Protecția vieții private

Din exterior, casa este înconjurată de copaci și de un gard. Acestea servesc drept ecrane de confidențialitate naturale. Mai mult, interacțiunea dintre lumină și umbră creează modele interesante în interior. Există, de asemenea, efecte de oglindă interesante pe fațada de sticlă.

Datorită acestor efecte, atmosfera din casă se schimbă de dimineață în seară. Interiorul are, de asemenea, o influență asupra împrejurimilor sale. Tectonica arhitecturii contribuie la aspectul tridimensional al fațadei. O constelație interesantă de funcționalitate, calitate spațială și estetică arhitecturală se reunesc.

În practică, ambele case se dovedesc a fi foarte confortabile și confortabile. Peste tot este foarte spațios și foarte luminos. Toți locuitorii, inclusiv patru câini, par să se simtă confortabili în el după mulți ani.

Sursă pentru imagine și text http://www.archdaily.com.

Mai multe din proiectul TSEH Architectural Group

 baie

hol

vedere la masă

dormitor

scări din sufragerie

LADPRAO 80 House / Black Pencils Studio

vedere cu fațadă

fatada cu parcare noaptea

scara interioara

efect de oglindă fațadă

vedere de strada

scara

spre vedere la stradă