Modele florale frumoase și tendințe de masă verde

Modele și tendințe florale frumoase pentru 2013

April face florile și mai îi mulțumește pentru asta …

Dar cine spune că va trebui să așteptați până în luna mai viitoare pentru a vă bucura de splendoarea înfloritoare a sezonului?! Ofertele actuale de modele florale florale sunt abundente, ele sărbătoresc culori proaspete și forme interesante.

Astăzi am dori să prezentăm cele mai remarcabile modele florale pentru 2013. Aceste selecții – de la florile abstracte moderne până la imprimeurile inspirate de acuarelă – vă vor surprinde cu siguranță în cel mai bun mod posibil!

Modele florale frumoase și tendințe în lenjerie de pat interesante

Ați putea găsi modele florale pastel tradiționale oricând, dacă știți unde să căutați, dar de ce nu încercați câteva variante moderne ale iubitelor modele clasice? Chiar și la comercianții cu amănuntul care, în principiu, oferă moduri de design mai convenționale, pot fi găsite unul sau două articole într-un stil nou. Pe măsură ce studiați imaginile de mai jos, notați ceea ce vă atrage atenția. S-ar putea ca sfaturile care prezintă cele mai puternice culori sau cea mai abstractă execuție să nu fie neapărat cele mai eficiente, izbitoare sau originale. Unele piese decorative cu modele florale au în mod clar o calitate irezistibilă, greu de descris! Cel mai important, nu presupuneți că „florile de primăvară” au devenit un fel de clișeu sezonier. Așa cum am arătat în postarea noastră, există mai mult în acest stil decât v-ați aștepta la prima vedere …

Hârtie de perete și perdele florale

Începem cu muralul Serena Natural Multi, o propunere vitală a Laura Ashley. După cum se arată în descrierea produsului publicată pe site-ul stilistului, acest eșantion este un „design floral stilizat în funcție de gusturile contemporane, la modă, cu accente de culoare”. Și chiar este așa! Cu toate acestea, cel mai impresionant este modul în care aceste tipare se abat de la norma Laura Ashley și introduc câteva elemente de stil retro în mix.!

Tapet floral modern de Laura Ashley

Modele florale frumoase și tendințe deco tapet de perete

Este greu să nu fii atras de următoarele perdele IKEA cu motive florale abstracte … Această pereche de perdele cu numele simplu „Janette” se remarcă prin tonurile sale verzi deschise și un design îndrăzneț. Pentru informații: Modelul apare și în gri.

Perdele moderne cu modele abstracte

Modele florale frumoase și tendințe draperii

Mai jos vedem perdeaua de duș Winter Flower DKNY, un design de Donna Karan cu o opțiune subțire de aproape în dreapta. Pe acest produs de baie violet intens, trandafirii par gata de plecare. De fapt, tonurile de ametist diferențiază perdeaua de duș într-un mod foarte ciudat, oferindu-i un aspect decadent. Efectul general sidefat se datorează finisajului din bronz …

Perdea de duș cu flori violete de la Donna Karan

Modele florale frumoase și tendințe mov perdele

Perne cu modele de flori

Pernele aruncate sunt soluția perfectă atunci când doriți să injectați în cameră o doză de elemente de stil floral. Mai jos este prezentat un design atractiv de pernă de la Z Gallerie și suntem de-a dreptul nebuni după aspectul ikat al acestui model numit Jacqueline. Compoziția florală abstractă combină tonurile albastru, mentă și crem, prin care articolul este disponibil și în nuanțe de galben lămâie și gri de oțel. Am menționat că perna este umplută și cu puf pentru a maximiza confortul ?! …

Pernă decorată abstract

Modele și modele florale frumoase au crescut perna abstractă

În următoarea ofertă de la West Elm, fața de pernă Siesta cu flori, există ceva șic și tradițional în același timp. Acest lucru se poate datora probabil faptului că decorul arată similar cu o acuarelă vibrantă sau pentru că au fost folosite nuanțe de culoare atrăgătoare, precum coral, roz și albastru. Fata de pernă este fabricată din bumbac 100%, inserția se vinde separat.

Pernă acuarelă – lampă de masă turcoaz

Modele florale frumoase și tendințe de masă verde

Apropo de modele tradiționale vintage – nimeni nu le poate adapta la tendințele actuale ale modei mai bine decât Jonathan Adler! Noul proiect al pernei de flori a designerului se numește Brasilia și este inspirat de formele și culorile naturii. Ca bonus suplimentar, există faptul că celebrul obiect retro este brodat manual!

Floare frumoasă pe perna lui Jonathan Adler

Modele florale frumoase și tendințe pernă Jonathan Adler

Lenjerie de pat cu motive florale

Merită să subliniem că, atunci când se întâmplă să te hotărăști să-ți îmbraci patul, nici o perioadă a anului nu poate fi comparată cu primăvara! Deci, de ce nu ai în vedere imprimeurile florale? Și mai ales cele ca desenele neașteptate pe care seria de lenjerie de pat alb-negru Marimekko Kevatesikko de la Crate & Împodobește butoiul. Acest model de proiectare, proiectat de Erja Hirvi, se bazează pe studii privind forma și structura unei plante de luncă înflorite: ghiciți care este! Da, așa este, este toboganul. Ce a apărut: vechiul concept botanic vechi cu o față răcoritoare nouă și modernă!

Lenjerie de pat alb-negru

Modele florale frumoase și tendințe în lenjeria de pat alb-negru

Setul de huse de plapuma florale & Quilt Calista – o linie puțin mai sobră și stilizată decât restul ofertelor tipice de Ceramică – este realizată dintr-o țesătură care este un amestec de bumbac și in. Designul evocă atât farmecul unei eșarfe cu modele de flori, cât și simetria particulelor din imaginile mozaicului. Și poate avea un efect mai vitalizant decât paleta de culori în albastru și alb, mai ales când trecerea la vară este la ordinea zilei?

Husă de plapumă albastru marin cu imprimeu floral

Modele florale frumoase și tendințe albastru plapumă albă

Covoare decorate cu flori

Covoarele florale sunt concepute în așa fel încât să servească drept inima camerei, precum și să poată juca rolul unui punct de legătură pentru mobilierul din cameră. Să spunem doar că piesele decorative prezentate aici sunt mai mult de tipul care este destinat piesei centrale … Bun venit cu căldură ÅKERKULLA – un nou design de la IKEA. Acest covor cu miză mică are un aspect popular, tradițional, pe de o parte, dar contururi și forme îndrăznețe, pe de altă parte, care subliniază sensibilitatea designerului de covoare la expresiile moderne.

Covor colorat de la IKEA

Modele florale frumoase și tendințe covor IKEA colorat

Este aproape imposibil de ignorat atracția covorului botanic ars de CB2, mai ales că designul său strălucitor și culorile aprinse sunt adevărate atracții! Această bijuterie a fost proiectată de artistul Matthew Lew, care după o călătorie la Grădinile Botanice din Chicago a lăsat fascinația florilor să intre în opera sa. Rezultatul arată un joc vizual eficient cu flori suprarealiste, este un covor care ne captivează atenția prin tonurile sale gri, maro-gri și alb-alb pe un fundal portocaliu strălucitor …

Covor strălucitor, cu model botanic

Modele florale frumoase și tendințe covor botanic portocaliu

Ultimul element pe care l-am pus în centrul atenției astăzi este un covor care surprinde în mod ciudat prin designul său abstract și forma neobișnuită. Covorul de grădină matlasat Angela Adams din lână pură face parte din seria „Pathways”. Inspirată de o plimbare în grădină, piesa este fabricată din lână 100% Noua Zeelandă. Ciudat de minunat, nu-i așa? …

Sperăm că am arătat cu contribuția noastră că modelele florilor sunt departe de ceea ce erau înainte. Și o astfel de afirmație este cu adevărat stimulantă! Nimic nu te poate înveseli ca noua variantă a unui concept clasic. Optând pentru propuneri foarte abstracte, săpând în teritoriul modei retro sau preferând modele îndrăznețe, puteți găzdui o adevărată sărbătoare florală care să corespundă ultimelor tendințe de design din primăvară!

Alergător cu modele abstracte din Angela Adams

Modele florale frumoase și tendințe covor moale colorat Angela Adam