lămpi de iluminat de designer Hilden Diaz joacă de umbre

Minunat candelabru transformă orice cameră într-un mediu de vis

Vrei să-ți transformi camera într-o ambianță de vis? Astăzi vrem să vă arătăm cât de ușor este. De asemenea, se poate plia printr-un candelabru. Această lucrare a fost inspirată de desenele realizate de biologul și naturalistul german Ernst Haeckel.

Designerii au fost inspirați de acest lucru Hilden&Diaz. A fost creată o bandă de sârmă interesantă. Toți strălucesc împreună în această prețioasă lucrare.

Lumini spectaculoase de designer

Chiar mai mult! Când aprindeți lampa, creați o pădure de umbre negre în camera în care vă aflați.

Sculptura asemănătoare pădurii a avut forma unei oglinzi în jurul axei sale de rotație orizontale și centrale. Efectele oglinzii sunt proiectate pe pereți. Acestea creează modele răsucitoare care încurajează imaginația oamenilor.

Starea generală de spirit nu este influențată doar de formă, ci și de intensitatea luminii. Când luminile sunt estompate, aveți o imagine a unui foc slab în pădure.

Efect: joc de umbre

corpuri de iluminat și lămpi de designer Hilden & Diaz

Totul este lăsat în seama persoanei cât de exact va interpreta totul. De cele mai multe ori, imaginea este interpretată ca o pădure, care este iluminată de un foc de luptă.

Mai mult, oamenii văd acest lucru ca pe o lume interlopă locuită de monștri și ființe rele.

Scopul acestei lămpi este de a aduce formele autentice ale naturii în casa ta. Procedând astfel, le descoperi partea frumoasă. Pentru că, spre deosebire de experiența reală din pădure, ești acasă aici. Ne putem bucura de efectele frumoase ale pădurii și ale umbrelor sale fără a experimenta teama care este comună în această situație.

Creați o atmosferă de pădure

lămpi de iluminat de designer Hilden & amp; Diaz candelabru cu efect de umbră

Întregul lucru trebuie combinat cu culori monocrome pe perete. Pot fi albi, dar pot fi și diferiți. Am găsit varianta cu albastru deosebit de atrăgătoare.

Mai ales în dormitor ai putea pune o astfel de lampă pentru a crea o atmosferă de vis și romantică. Cu toate acestea, trebuie să o combinați cu lămpile laterale care pot fi așezate lângă pat.

Pentru că altfel nu poți înveseli atmosfera.

Idei de dormitor cu lumină și umbră

lămpi de iluminat de designer Hilden & amp; Diaz umbră joacă idei dormitor