idei de decor chic pentru perdelele scaunelor de sufragerie albastre

Transformați camera de zi într-o operă de artă cu o imagine Van Gogh

Un design bazat pe Van Gogh poate face minuni într-o cameră formală. Un astfel de exemplu este subiectul prezentării de astăzi. Aceasta este una dintre cele mai populare piese și acestea sunt prezentate într-un cadru frumos pe măsură.

Există deja un pian cu coadă în aceeași cameră și acest lucru este, de asemenea, integrat în design. Vrei să păstrezi formalitatea în cameră și să o faci confortabilă și primitoare pentru oaspeți.

Noapte de stele de Van Gogh – amprenta – idei de decorare chic pentru camera de zi

idei de decor chic pentru sufragerie poze pictura arta

Această amprentă este obiectul central din cameră în jurul căruia se rotesc restul obiectelor. Te îndrăgostești de culorile profunde și bogate. Pentru unii oameni poate părea un pic prea mare. Dar efectul acestei imagini nu este cu siguranță la fel de intruziv ca acest afiș de perete din dormitor. Într-un cadru clasic, pare excelent chiar și în cea mai tradițională ambianță.

Canapea Chloe

idei de decor chic pentru canapeaua din living confortabil tradițională

O astfel de canapea s-ar potrivi și în această cameră. Puteți găsi această variantă relativ ieftină și totuși designul rămâne excelent. Merge bine cu imaginea Van Gogh datorită culorii deschise. Acest lucru corespunde minunat cu nuanțele întunecate ale descrierii și cu celelalte accesorii.

Perne decorative cu nuanțe de albastru închis

idei de decor chic pentru modelul de pernă din living albastru albastru

Puteți încălzi atmosfera din cameră și mai mult prin adăugarea unor materiale textile. Ca și în cazul specific, acest lucru poate adăuga dungi de o nuanță tipică pentru Van Gogh Star Night.

Măsuță de cafea pe două niveluri

idei de decor chic pentru masa de sufragerie placa ovala

În exemplul nostru este decorarea unei camere cu ferestre rotunde. De aceea, puteți integra minunat o astfel de masă rotundă pe două nivele. O temă se repetă în forme mai evidente și mai subtile.

Baza din tablă aurie oferă camerei un aspect mai sofisticat, iar suprafața albă oferă spațiu pentru accesoriile decorative.

O altă variantă pentru măsuța de cafea

idei de decor chic pentru sufrageria de forma metalica a livingului

Aici puteți vedea o altă masă rotundă care se potrivește minunat cu designul. Acolo forma ovală este extinsă în cercurile mici. Întregul lucru creează o legătură cu subiectul cerului și al cosmosului. Veți primi acest sentiment și cu Van Gogh Sternnacht.

Arteriors Zena masă de cocktail ovală din fier / sticlă / oglinzi

idei de decor chic pentru suport lumanari living modern

Vrei mai multe stele în camera ta Van Gogh? Uraganul rămas din astfel de forme poate servi minunat pentru asta. Suprafața mată este potrivită în special pentru persoanele cărora le place aspectul degradat.

Perne decorative geometrice Erin Blue

idei de decor chic pentru modelul de pernă din sufragerie

Vrei să eviți lucrurile prea mari și să te simți înghesuit în cameră, la fel ca mine? Apoi, puteți combina diferite modele și astfel dați camerei un aspect băiețel.

Combinația dintre albastru închis și alb creează un sentiment de continuitate.

Câteva perne minunate în galben

idei de decor chic pentru living catifea galbenă

Nu ar trebui să lipsească nuanțele care să corespundă cu lumina stelelor din imagine. Pernele galbene dintre cele albastre și albe ar face o combinație minunată.

Nu-mi pot imagina perdele pliate atât de elegante în orice altă cameră ca în exemplul de aici. O astfel de vedere vă poate restabili armonia în câteva minute.

Sunt alegerea perfectă, mai ales pentru peretele oval prezentat aici.

Un alt fotoliu minunat

idei de decor chic pentru fotoliu de sufragerie alb cuddly

Nu este scaunul acela confortabil o frumusețe? Oferă eleganță întregii camere. Observați amestecul fin de tradițional și modern? Sunt perfecte pentru un living formal. Puteți face acest lucru foarte discret.

 O pernă cu o „textură de noapte înstelată”

idei de decor chic pentru modelul sufrageriei perne colorate

Dacă doriți să abordați subiectul într-un alt detaliu, atunci puteți reprezenta amprenta faimosului tablou sub o altă formă. În imagine este o pernă cu un cer înstelat. De asemenea, ar găsi un loc în camera ta undeva?

O masă cu o bază în formă de stea

idei de decor chic pentru sufragerie masa din lemn baza stea mica

Aceasta este, de asemenea, o piesă de mobilier care va servi minunat pentru a aborda tema Van Gogh. Tema luminilor cerului se află în modelul subtil de explozie stelară de la suprafață iar nuanța strălucitoare adăugată.

Covor în albastru închis

idei de decor chic pentru covor sufragerie model albastru alb

Vă puteți gândi la un model mai bun și nuanțe mai potrivite pentru camera Van Gogh? Mobilierul din lemn va ieși în evidență pe fundalul acestor culori.

Nu crezi că toată lumea ar trebui să aibă un cărucior elegant de servit în camera lor de zi?

idei de decor chic pentru barele din sufragerie mobilă

Aș alege o astfel de piesă de modă veche pentru camera Van Gogh și aș umple-o cu diverse băuturi alcoolice și pahare. Aș merge după o mașină cu linii atât de elegante și subțiri. Deci nu va fi prea dominant în cameră. Ai putea alege o variantă practică cu mânere pentru a putea împinge căruciorul prin cameră.

Iluminarea – o astfel de cameră artistică cu siguranță nu va apărea închisă fără iluminare frumoasă

idei de decor chic pentru candelabru living solid

 În acest caz, a fost aleasă o lumină atârnată aproape de tavan. Atmosfera este clar determinată de luminile lor. Datorită dimensiunii lor, se poate stabili ca punct focal. Ar trebui să investești mult timp în alegerea corpului de iluminat potrivit. Acest tip de iluminat, care este plasat aproape de tavan, este dificil de găsit în dimensiunea potrivită pentru dvs. Dacă puteți găsi piesa potrivită și o puteți permite, va merita să o alegeți mult timp, chiar dacă ar trebui să coste puțin mai mult.

Verde real, albastru real și galben real – ediție specială

idei de decor chic pentru sufragerie opere de artă moderne

Pentru restul pereților, puteți alege lucrări contemporane mai puțin atrăgătoare. Datorită acestui fapt, amprenta lui Van Gogh ar trebui să-și vină și mai mult. „Verde veritabil”, „Albastru real” și „Galben real” sunt numele lucrărilor selectate pentru acești pereți. Se poate vedea, de asemenea, în mod clar legătura spirituală dintre acestea și opera lui Van Gogh.

Carte cu ilustrațiile lui Van Gogh

idei de decor chic pentru ilustrarea cărții din camera de zi

Puteți completa designul cu o carte pe masă. Aceasta continuă să sublinieze tema principală și poate fi utilizată ca divertisment pentru oaspeți.

Îți place și Van Gogh? care este artistul tău favorit? Ați dedica designul unei camere întregi acestui lucru?

        Perdele elegante albastru regal     idei de decor chic pentru perdelele scaunelor de sufragerie albastre