idei de decor delicioase cu mere și strălucire metalică

Idei de decor delicioase – modele grozave cu fructe

Acum doi ani am crezut că operele de artă din fructe nu pot fi expuse decât în ​​bucătărie. Apoi am văzut poza de mai jos a unei grădinițe cu opere de artă cu tematică de fructe.

cameră modernă pentru copii cu arta fructelor

idei de decor delicioase pere și mere

Așa am avut ideea că aceste lucrări se potrivesc peste tot. Astăzi am selectat trei posibile aplicații pentru arta fructelor pentru casa ta și nu este vorba doar de bucătărie ….

Fructe expuse

Începem cu evidentul. Fructele pot fi inima camerei, afișate la masă sau pe blatul de lucru. Și este ușor! Oricum, mănânci fructe, de ce să fie ascunse? În imagine vedem un coș suspendat plin de cadouri din natură.

Coș suspendat cu fructe

idei de decor delicioase fructe proaspete accente roz

Fructele aduc, de asemenea, culoarea într-o cameră neutră. Culorile principale ale acestei bucătării sunt gri, gri-maroniu și alb, iar coșul de sârmă cu etaj, plin de portocale și lămâi pe insula bucătăriei, îl însuflețește.

Piesa centrală a fructelor într-o bucătărie modernă

idei de decor delicioase lămâi și portocale

Un castron cu fructe poate face minuni. Dar căutați alte variante de expoziție netradiționale. În imaginea următoare vedem un rând lung și îngust de portocale, lămâi și roșii. Forma și culoarea roșu deschis a cadrului completează tonul modern din această bucătărie contemporană.

Fructe și legume într-o bucătărie modernă

idei de decor delicioase amestec de fructe și legume

Și de ce nu puneți fructe gustoase într-un castron de sticlă? Această soluție decorativă poate fi găsită în bucătăria bistro din imaginea de mai jos.

Bol de sticlă cu fructe într-o bucătărie în stil bistro

idei de decor delicioase citrice în pahare mari

Aceste fructe și alte produse comestibile dau un sentiment festiv, chiar și vara. Umpleți o masă lungă de servit cu ciorchini de fructe, cum ar fi citricele, pentru o senzație tropicală.

Ornamente de Crăciun cu fructe

idei de decorare delicioase piesa centrala colorata

Chiar dacă nu focalizarea camerei, expoziția cu fructe poate fi centrul raftului sau al mesei. Există rafinamente diferite pe raftul deschis, dar vasul cu mere verzi este deosebit de izbitor.

Deschideți rafturile într-o bucătărie luminoasă

idei de decor delicioase deschide rafturi mere verzi

Și nu sunt doar decorative. Așezați fructele acolo unde acestea sunt cel mai ușor accesibile. De exemplu, pe căruciorul de servire, deoarece băuturile au nevoie și de lămâi.

Fructele înfrumusețează căruciorul de servire

idei de decor delicioase lămâi și lalele

Lucrări de artă cu tematică de fructe

Acum să trecem la reprezentările temerilor prin opere de artă. Bineînțeles, ar fi dificil să greșiți cu lucrările de artă cu fructe din bucătărie. Îmi place apropierea fructelor din imaginea de mai jos …

Arta fructelor într-o bucătărie contemporană

idei delicioase de decor picturi portocalii și măr

la Etsy sunteți sigur că veți găsi câteva opere de artă unice cu tematică de fructe. Fructele de fructe și lămâi din această imprimare de la magazinul Etsy Anek sunt deosebit de vizibile. Avem un aspect modern, combinat cu culori vii:

Arta fructelor de vară

idei de decor delicioase starea de spirit de vară

Formele îndrăznețe și liniile curate sunt întotdeauna impresionante. Opera de pere, portocaliu și măr de mai jos este un tip de tipărit de la magazinul Etsy Tipărituri de Stella Chili. Imaginea este primitoare, dar și șic și nicidecum excesivă.

Afiș bucătărie cu fructe

idei de decor delicioase fructe stilizate

Amprentele de fructe retro de la magazinul Etsy Hello Pants sunt inteligent stilizate, aspectul vintage salută minunea de culoare și formă. Arată grozav în bucătărie, dar s-ar potrivi în orice cameră de acasă.

Arta fructelor retro

delicioase idei de decor afișe de bucătărie în culori vii

Ananasul creează o atmosferă tropicală incomparabilă. Acolo avem o imprimare a unei picturi originale, frumoase în acuarelă … din nou pe Etsy. Această imprimare arată minunat într-o cameră cu tonuri calde de lemn. Dar, din nou, ar arăta bine oriunde …

Imagine acuarelă ananas

idei de decor delicioase ananas în acuarelă

Fructele sunt doar unul dintre elementele din următorul tablou „Big Seafood” al artistului din New York Happy Menocal. Acest tablou este încadrat într-un cadru din frunze de aur și poate fi cumpărat de la Jonathan Adler. O astfel de lucrare ar fi ideală pentru sala de mese, nu-i așa??

Lucrare realizată de Jonathan Adler

delicioase idei de decor artă de perete cu mâncare

Toate exemplele de până acum au fost descoperiri moderne de fructe. Imaginea următoare sugerează că fructele arată și ele bine în decorurile tradiționale. Sunteți în centrul atenției în această sufragerie elegantă, cu tonuri pământești și calde.

Sală de mese tradițională cu fructe

idei de decor delicioase tradiționale și demne

Perna cu fructe

Fructele cu fețe sunt distractive și pline de dispoziție, astfel încât aceste perne sunt completarea ideală pentru o cameră de zi sau dormitor (de asemenea, pentru adulți).

Perna cu tematică de fructe

idei de decor delicioase perne în formă de fructe

Nu toate pernele cu fructe au față … Uneori, silueta mai simplă și colorată pe un fundal alb poate spune mult. Îndrăzneață, răcoroasă și elegantă, această pernă mare din pere este disponibilă în magazinul Etsy.

Perna de pere

idei de decor delicioase pere minimaliste

O altă descoperire uimitoare pe Etsy este o pernă ecologică de mere roșii. Este confortabil și impresionant din punct de vedere vizual. Din nou – pernele cu fructe sunt un decor minunat în fiecare cameră!

Perna de mere rosii

idei de decor delicioase pernă măr jumătate

Următoarea descoperire de fructe este din Iepurii sălbatici Burrow… Acest set de trei perne de lămâie este fabricat din lână polară. Pernele de fructe grupate sunt impresionante – ca întotdeauna cu numărul 3.

Pernă polară cu lămâie

idei de decor delicioase perne de pâslă moale și dulci portocale lămâie și lime

Fata de pernă cu piersici portocalii de la Etsy shopVeeDubz este atât de drăguță. Modelul este puțin retro și culorile sunt indiscutabil îndrăznețe. Simțiți-vă liber să luați astfel de articole capricioase și amuzante atunci când vine vorba de modele de fructe.

Fata de perna cu fructe

idei de decor delicioase aruncă perne cu citrice

Ce fel de fructe ai? Rămâi cu vasul simplu de fructe din bucătărie? Sau aveți deja opere de artă moderne acasă? Ați folosi și fructele ca motto în afara bucătăriei? Spune-ne gândurile tale …

Decor perfect pentru masă de Ziua Recunoștinței, cu multe fructe de pădure și dovleci

idei de decor delicioase recoltează datorită festivalului cu dovleac