idei deco fereastră de pernă din cărămidă albă vintage

Idei de decor – elementele de decor proaspete creează un sentiment estival

Un cuplu din California și-a schimbat viața stresantă la marginea orașului pentru o existență confortabilă, fără griji, lângă apă. Ei și-au decorat casa de pe plajă și acum este casa lor permanentă, unde își primesc prietenii și rudele pe tot parcursul anului.

Beach Haven

Casual și distractiv este descrierea perfectă a acestei case remodelate, încântătoare de epocă, cu două etaje de pe coastă, unde ferestrele deschise lasă să intre briza proaspătă a mării și o ușă olandeză întâmpină oaspeții în toate anotimpurile. Un trotuar este tot ceea ce separă casa de plajă. Copertine negre și rulouri oferă casei de vacanță, construită în 1921, un aspect fin.

Ferestrele deschise lasă să intre briza proaspătă a mării

idei deco casa perna vintage din caramida alba

Confortabil

Cuplul a văzut un mare potențial în această clădire de la începutul secolului al XX-lea. Dulapurile montate originale și tavanele cu grinzi erau într-o stare remarcabil de bună. Locuitorii casei au renovat podelele și au făcut lucrări de lemn pentru a împrospăta unele lucruri aici cu vopsea albă și bleumarin.

Cumpărăturile la magazinul local vă vor oferi casei un aspect local

idei deco casa vintage alb masă din lemn perne floriNatural neutru

Culorile neutre de pe pereți și pardoseli facilitează schimbarea aspectului camerei de zi, precum și utilizarea unor modele atemporale precum dungi și alte detalii – de exemplu canapea din stofă alb-negru. Cumpărăturile la magazinul local vă vor oferi casei un aspect local. Puteți găsi multe pentru interiorul dvs. în magazinele de pe stradă – este foarte practic! Așa au făcut locuitorii din California!

Accentele roșii aduc o senzație caldă primitoare

idei deco casa fotoliu alb vintage perne flori otoman

Decor pentru toate anotimpurile

Un stil de viață nu departe de plajă înseamnă o legătură strânsă între interior și exterior, ceea ce înseamnă că interiorul trebuie să fie la fel de durabil ca exteriorul. Aici trebuie să folosiți țesături potrivite pentru toate anotimpurile, mobilier din lemn și covoare care pot rezista traficului intens. De asemenea, cuplul a văruit șemineul din cărămidă pentru a-i conferi și întregii ambianțe un aspect proaspăt.

Texturi precum masa uzată din lemn și scaunele din răchită transmit o senzație de bun venit în sala de mese

idei deco casă mobilier din răchită albă de epocăDetaliile mici sunt importante

Texturi precum masa uzată din lemn, scaunele din răchită și jaluzelele țesute transmit o senzație de primire călduroasă în sala de mese. Culoarea gri deschis subliniază lambriurile din lemn alb proaspăt.

Dulapurile sunt vopsite în verde deschis pentru a oferi un contrast cu pereții albi și gri

idei deco găzduiesc mâncăruri vintage de culoare albăAfișați colecții de porțelan

Dulapurile din sufrageria cuplului au o funcție dublă – își afișează pânzele de porțelan și oaspeții se pot ajuta aici în timpul unei conversații. Dulapurile sunt vopsite în verde deschis pentru a oferi un contrast cu pereții albi și gri.

Un covor cu dungi roșii și albe și prosoape de bucătărie adaugă farmec bucătăriei

idei deco casa vintage bucatarie zona de luat masaBucătărie stimulativă

În această bucătărie mică, noile tuburi sunt ascunse de noi placări. Accesoriile de aici demonstrează că un aspect în bucătărie poate fi, de asemenea, frumos fără schimbări majore. Un covor cu dungi roșii și albe și prosoape de bucătărie adaugă farmec bucătăriei, la fel ca și un aranjament de ulcioare și plante pe fereastră.

Albul și bleumarin sunt culorile dominante pentru dulapuri și suprafețe

idei deco casa electrocasnice vintage de bucatarie albaFrumusețea eternă

Albul și bleumarinul sunt culorile dominante pentru dulapurile și suprafețele din bucătărie, sunt foarte rezistente la umezeală și aer sărat. Cuplul a folosit, de asemenea, gresie neagră pentru blaturile de acolo pentru un aspect optim.

Fotografiile cu memorie pe plajă completează tema oceanului

idei deco casa vintage perete alb rama foto fotografie lemnPereți cu caracter

Pereții laterali cu perle, păturile cu pene și podelele „oarecum scârțâitoare” sunt originale. Fotografiile cu memorie pe plajă completează tema oceanului.

Accentul roșu cald se repetă în dormitor

idei deco casa dormitor vintage cos cutie pat perna

     Somn confortabil

Dormitorul de la etaj are pereți și tavan cu lambriuri, covoare cu dungi și lenjerie de pat. Un cufăr antic se cuibărește în colț și este un atrăgător frumos în negru.

Un cufăr antic este un aspect atrăgător în negru

idei deco casa comoda vintage dormitor lemn

      Aspect fabulos

Pervazul ferestrei este confortabil și practic în același timp, oferă și o vedere minunată asupra mării albastre și a valurilor albe de pe ea.

Cu o vedere minunată la mare

idei deco casa fotoliu alb vintage perna otoman