butuc reciclat în design interior și decor suprafețe luminoase

Utilizarea buturugului reciclat în designul interior și decor – idei creative inspirate de natură

Vrei să împrospătezi o cameră? Cum poți face asta? De altfel, de asemenea, folosind butuci rămași!

Acest lucru îți amintește de locul tău în natură și de puterea noastră de a decide dacă să o distrugem sau să o conservăm.

Cioapele pot fi folosite ca podiumuri în baie. Pot servi și ca suport pentru plante în sufragerie sau ca mese sau scaune în baie. Pot fi adunați în jurul unei mese mari din lemn și pot crea o zonă socială confortabilă. De fapt, imaginația ta este singurul cadru pentru posibilitățile de utilizare a butucilor.

Opțiuni de combinație eclectică

Cioapele de copac au un mare potențial. Ele pot realiza un mozaic excelent într-un design interior creativ. Imaginați-vă următoarele posibilități: „Feliile” din lemn formează o cărare în grădina dvs. sau câteva butuci colorate pentru a vă încununa interiorul. Ți-ar plăcea un element funky ca acesta, nu-i așa??

Aceste scaune din lemn de pin, vopsite în culori fluorescente, sunt prevăzute suplimentar cu suprafețe de oglindă din Plexiglas. Ele creează cu mult bun gust funcționalitatea butucilor de copaci pentru a fi reinterpretate. Noaptea vor avea un efect minunat afară.

Aluminiul întâlnește lemnul

În piesele designerului israelian, abundența duce la un rezultat excelent. Ea a creat o instalație din niște butucuri de chiparos și obiecte din aluminiu și le-a amenajat în jurul casei.

Punctul de plecare este reprezentarea modului modern de conservare a lemnului într-o placare subțire, transversală din aluminiu. Aluminiul pare să fi fost expus în timpul procesului de turnare. Un joc vizual aleatoriu de lemn ars și jante din aluminiu obține rezultate minunate. Nu crede?

Acesta este, de asemenea, un simbol al conexiunii dintre aluminiu lichid

butuc reciclat în design interior și decor din lemn de aluminiu

Mobilier de casă din buturugi

Beneficiile sunt la fel de importante ca plantarea copacilor. Integrează un pic de natură în casa ta și transformă lemnul datorită unui proiect realizat de tine. Acum veți înțelege cu adevărat punctul de a-l folosi din nou. Așa-numitele obiecte „de prisos” intră din nou în uz. Aici interesul, accentul pe detalii și liniile clare se reunesc pentru a crea piese de casă minunate!

Autorul acestui proiect a colectat bușteni și l-a folosit pentru a crea piese de mobilier, cum ar fi o măsuță de cafea și un scaun asemănător unui păianjen. Forma dorită a fost realizată cu o axă, dalta și ciocanul. Acum acest mobilier are un sens dublu.

Sunt prietenoși cu mediul și creează o atmosferă emoțională, s-ar putea spune chiar pasionată

Butuc reciclat în designul interior și decorarea blatului de pe fotoliu

Cal călăreț din lemn

Cioapele de copac pot fi, de asemenea, transformate în jucării cu aspect organic. Se poate realiza cu ușurință acest lucru cu ajutorul unor artiști talentați.

Calul călăreț al designerului Hilla Shamia este un exemplu în acest sens. Aceasta este o piesă de mobilier fabuloasă.

Acest lucru emană încă frumusețea naturală a buturugului

ciot reciclat în design interior și decor cal balansoar

Vaze unice realizate din butuci de lemn

Rusticul se întâlnește cu modernul în exemplele de mai jos. Combinația este absolut reușită și este potrivită pentru fiecare casă. Aceasta a fost creată de designerul Trine Andersen. Ea s-a inspirat din împrejurimile scandinave. În interior există o cană din ceramică. O poți scoate de acolo. Contribuie la integritate și aspectul unic. De asemenea, subliniază aspectul natural prin asemănarea cu floarea unei flori.

Puteți așeza minunat aceste vaze pe un pervaz sau pe o măsuță de cafea din sufragerie

Butuc reciclat în vase de amenajări interioare și de decor

Relaxați-vă ca la țară

Cea mai ușoară modalitate de a configura butucii de copaci este în continuare cea naturală. Puteți face asta cu piesa Stump Table nud scaun portbagaj portbagaj vedea. Cu câteva plante de acest gen, nu mai aveți nevoie de o canapea. Pot fi folosite ca suprafețe de lucru, noptiere și scaune pentru baie. Acestea sunt bucăți de lemn uscate la aer și au fost supuse unor procese importante. Au fost uscate artificial, nivelate, netezite și șlefuite lateral. Suprafața a fost lustruită. Pentru a realiza idei noi, tot ce trebuie să faceți este să faceți o plimbare și să găsiți noi butuci.

Au fost uscate artificial, nivelate, netezite și șlefuite lateral

Butuc reciclat în șezlong de design interior și decor

Mergeți în jurul stejarului

Unde mai bine să așezi operele de artă din lemn decât în ​​grădină. Fiecare copac are propria poveste și fiecare inel și fiecare urmă de imperfecțiune vorbește pentru îmbătrânire și lupta cu natura.

Deschideți-vă drumul cu butucuri de copac refolosite ca în imaginea de mai jos. Acest exemplu provine din portofoliul Studio de design interior Sweetlake. Acum amintirile tale vor conține o imagine izbitoare. În acest caz specific, clientul a pierdut un stejar cu o valoare sentimentală și echipa l-a readus în viața de zi cu zi sub forma acestui pavaj pentru drum.

Ești un fan al lemnului și al valurilor care aduc natura mai aproape de tine? Vrei aspectul înțelept al buturugilor din casa ta? Lăsați ideile de mai sus să vă inspire să creați noi creații!

  O zonă de relaxare în aer liber, făcută din buturugi de copaci – o idee grozavă, nu??

butuc reciclat în design interior și decor scaun de masă în exterior     Masă practică și neobișnuită Butuc reciclat în design interior și decor scaun compact pentru masă laterală

Scaune grupate din butuci de copaci și fotolii clasice între ele

Butuc reciclat în design interior și decor fotoliu scaun idee natură

Buturugul de copac solid lăcuit întunecat servește drept masă de cafea

Butuc reciclat împletit în designul interior și decorul fotoliu din ratan

Masă laterală elegantă, izbitoare, pe picioare

Butuc reciclat în design interior și decorare masă vază naturală din lemn de lumină

Masuta mica joasa din butuc reciclat

Butuc reciclat în designul interior și decorarea picioarelor mesei