Vara vremea aici, în Germania, este frumoasă și caldă, așa că până și cea mai confortabilă casă pare să fie prea strâmtă pentru noi. Cu toții preferăm să rămânem în aer liber. Mai ales după lunga perioadă de blocare, grădina se dovedește a fi locul preferat în aer liber. Acolo veți găsi liniștea dorită, apropierea de natură și flori magnifice. Și dacă aveți un deget verde, există numeroase opțiuni disponibile pentru a vă face zona în aer liber frumoasă, primitoare și romantică. Și ce poate aduce mai multă romantism pur în grădină decât minunatele flori de grădină? Există într-adevăr flori romantice pentru grădină și balcon, care ne surprind cu formele, culorile și aromele lor la fiecare vedere. Cu aceasta, fiecare grădinar pasionat ar putea crea o atmosferă de vis afară și ar putea face din propria dvs. grădină un loc popular pentru a vă bucura și a zăbovi. Am dori să vă dezvăluim într-un moment care sunt cele mai romantice flori pentru grădină și balcon.

Florile romantice adaugă mai multă culoare grădinii.

flori romantice flori frumoase colorate un mare ochi-catcher afară

Miroase minunat și creează o bună dispoziție.

florile romantice de bujori roz din grădină fac o bună dispoziție

Florile romantice aduc cu ele ceva idilic

Vrei să faci din grădina ta un loc idilic unde să găsești cea mai bună relaxare? Apoi optează pentru flori romantice pe care le poți cultiva în patul de grădină, dar și în ghivece sau căzi pe balcon sau terasă. Mai jos veți găsi cele 5 preferate absolute ale noastre printre cele mai romantice flori de grădină. De asemenea, suntem bucuroși să vă oferim sfaturi de întreținere scurte. Dar în acest moment am dori să ne justificăm alegerea pentru flori. De ce considerăm florile romantice drept must-have absolut în grădină? Răspunsul la acest lucru este simplu: în primul rând, aceste flori se remarcă datorită florilor lor neobișnuite, aproape imaginative. Acestea sunt adevărate creații ale naturii și nu pot stârni admirație decât la fiecare spectator.

Nu există aproape nimic mai romantic decât florile de grădină colorate, parfumate delicat?

flori romantice flori delicate albastre mult verde în oala albă de pe terasa fler mediteranean

 Florile romantice degajă mirosuri vrăjitoare în grădină.

florile romantice trandafirii roz frumoși din grădină au un miros vrăjitor

 

În al doilea rând, florile romantice ne surprind întotdeauna cu culorile lor. Acestea variază de la alb ca zăpada la roz și diverse nuanțe de roșu la violet și albastru. Ori de câte ori vedem sau privim aceste frumoase flori de grădină, ele evocă multă bucurie în noi. Fără îndoială, ele creează o bună dispoziție și ne ușurează viața de zi cu zi. Da, în grădină poți ameliora stresul vieții de zi cu zi și te poți bucura de o relaxare reală. Cu florile romantice vă puteți transforma zona în aer liber într-un loc idilic, unde vă învăluieți în flori frumoase și culori magnifice. Iar când simți mirosul minunat al plantelor tale de grădină, idila ta de afară este absolut completă! Mirosurile florilor ne încântă simțurile, vă puteți bucura de frumusețea naturii și lăsați mintea să rătăcească!

Poate exista ceva mai romantic decât trandafirii frumos parfumați?

flori romantice roz trandafiri cățărători pe gard vedere frumoasă o mulțime de aromă în grădină

Iată cele 5 preferate ale noastre printre cele mai romantice flori pentru grădină și balcon

 1) Trandafirii sunt simbolul etern al iubirii

Trandafirii au fost considerați cele mai romantice flori din cele mai vechi timpuri. În Grecia antică trandafirul era chiar numit „regina tuturor florilor”. La fel ca în trecut, trandafirii fascinează tinerii și bătrânii prin eleganța lor naturală și aroma delicată. Trandafirul a fost întotdeauna considerat simbolul etern al iubirii și este adesea dat celor dragi în diferite ocazii. Simbolismul culorilor trandafirilor este, de asemenea, interesant, deoarece unele secrete sunt codificate în ele. În plus, există atât de multe tipuri diferite de trandafiri care pot fi puțin confuzi. Rosa damascena, de exemplu, este unul dintre cele mai vechi soiuri de trandafiri, Uleiul de trandafir de renume mondial este încă extras din frunzele acestora astăzi. Trandafirii englezi sunt cei mai frumoși, conform părerii experților. Sunt disponibile ca tufe sau plante cățărătoare și sunt populare ca flori romantice în grădină sau în ghivece pe balcon. Fiecare decor de cameră cu trandafiri este, de asemenea, unic!

 Fără îndoială, trandafirii radiază mult romantism.

florile romantice trandafirii tăiați în alb și roz emană mult romantism

 Sunt flori romantice populare pentru interior și exterior.

flori romantice trandafiri frumoși de diferite culori roșu roz galben alb trandafiri tăiați

 

Pe site-ul nostru veți găsi numeroase articole despre regina florilor și grija ei. De asemenea, puteți afla de la noi când trebuie să creșteți, să udați, să fertilizați și să tăiați trandafirii. Cu toate acestea, în videoclipul atașat sunt prezentate pe scurt cele mai importante sfaturi de îngrijire pentru trandafirii magnifici.

2) Hortensiile încântă cu florile lor magnifice

 

Pe lângă trandafiri, hortensiile frumoase sunt și flori romantice tipice pentru grădină și balcon. Vara aceasta ele sunt cu siguranță centrul atenției noastre. Cu florile lor sferice în alb, roz, violet sau albastru, aceste flori dau un accent frumos în grădină. Știți însă că culoarea hortensiilor depinde de pH-ul solului din grădină? Da, hortensiile se dezvoltă în sol umed cu un pH cuprins între 5 și 6. Dar dacă aveți sol acid cu un pH sub 5, hortensiile dvs. vor deveni albastre. Greșelile în îngrijirea acestor flori romantice pot preveni deloc înflorirea hortensiilor. Aflați cum puteți face hortensiile să înflorească din nou aici !

 Aici vă puteți bucura de o adevărată mare de flori cu hortensii colorate.

flori romantice multe hortensii în ghivece o adevărată mare de flori în diferite culori

 Hortensiile albastre sunt un adevărat punct de atracție în zona în aer liber.

flori romantice hortensii albastre, un atrăgător în grădină atrage atenția tuturor

 De asemenea, arată bine în vază.

flori romantice hortensii în vază ca decor de masă

3) anemonă

 

Anemona coroanei (Anemone coronaria) este foarte populară la noi și este, de asemenea, una dintre listele noastre cu cele mai romantice flori pentru grădină și balcon. Aceasta este de fapt o plantă bulbică care înflorește afară de la mijlocul lunii aprilie până la sfârșitul lunii iunie. Există și alte soiuri de anemone care decorează grădina cu florile lor delicate până toamna târziu. Nuanțele lor strălucitoare (roșu, alb, roz, violet și albastru) atrag albinele și alte insecte toată vara. Aceste flori romantice sunt ușor de îngrijit, le place călduroase și însorite. În condiții bune de grădină, ei încântă proprietarii de grădini cu florile lor colorate, fără a necesita mult efort sau îngrijire specială.

Anemonele sunt un magnet pentru albine și alte insecte.

flori romantice anemone magnet de flori albastre delicate pentru albine și insecte

Această floare frumoasă are doar numele potrivit – inimă apoasă.

flori romantice inima udatoare mici inimi roz agățate de lacrimi sclipesc ca niște mici perle

 Aceasta este o mare dovadă a puterii creatoare a naturii, nu-i așa?!

flori romantice sângerând inimă mici flori roz în formă de inimă agățate de ea perle în formă de lacrimă

 4) sângerarea inimii

Aceasta este ceea ce numim cea mai delicată floare de grădină care creează romantism și puțină dramă în zona în aer liber. Florile acestei flori arată ca niște inimi mici în roz sau alb. Din el atârnă mici perle care seamănă cu lacrimile. De aici și numele – inima separatoare sau aprinsă (Lamprocapnos spectabilis). În această țară această floare romantică se mai numește „Herzerlstock”. Aceasta este o plantă de grădină perenă, ușor de întreținut, care are aproximativ 80 cm înălțime și 60 cm lățime. Alegeți un loc umbros și adăpostit pentru această plantă perenă și plantați tuberculul primăvara. Abia după ce rădăcinile sale au câștigat cu adevărat un punct de sprijin, floarea ne arată frumoasele sale flori. Deci, aveți răbdare cu el! De asemenea, fiți avertizat că inima sângerândă conține alcaloizi izochinolinici. Sunt blocați în seva, dar pot provoca iritații ale pielii.

 Romantic în albastru!

flori romantice romantism în albastru flori delicate delphinium

Delphinium este imediat vizibil în orice grădină cu paniculele sale de flori.

flori romantice delphinium în grădină o evidențiere frumoase panicule de flori în albastru și alb

 5) delfiniu

Delphinium (delphinium) este un arbust de grădină cunoscut și popular care ne impresionează în fiecare vară cu paniculele sale magnifice, de culoare albastră. Pentru mulți germani, floarea este un simbol al romantismului după ce poetul Novalis a descris „floarea albastră” atât de sensibil în cartea sa „Heinrich von Ofterdingen”, publicată în 1802. Florile acestei flori de grădină strălucesc în tonuri de albastru și violet ne transportă cu ușurință într-o lume de basm sau ne amintesc de copilăria noastră din țară. Dacă doriți să adăugați mai multă culoare grădinii dvs., asigurați-vă că plantați larkspurs. Acestea sunt frumoase flori romantice care vor atrage atenția tuturor. Cu toate acestea, aici se recomandă prudență! Aceste frumuseți de grădină sunt otrăvitoare! Mai bine țineți copiii departe de ea!

Acestea sunt câteva dintre florile romantice pe care le-am selectat pentru grădină și balcon. Ți-ai găsit și preferatul printre ei?

 Înconjurați-vă afară cu flori romantice de grădină!

flori romantice zonă mică de relaxare în aer liber o mulțime de plante albe în ghiveci în jurul unei atmosfere plăcute

 Și bucură-te de culorile naturii!

flori romantice frumoase flori roz de grădină un afișaj de flori în grădină

 Albastrul calmează sufletul!

florile romantice de hortensii de culoare albastră din grădină au un efect calmant