figuri geometrice în amenajări interioare așternuturi plante dormitor

Figurile geometrice în designul interior – în lumina farurilor

În ultimele zile, se pare că privirea noastră este întotdeauna lovită de ceva geometric, oriunde l-am întoarce. Toate aceste descoperiri unghiulare – de la Geo-oale și terarii până la vazele cu fațete – aduc „doza perfectă de intrigă” la masă, pe pereți sau în pat..

Ceea ce a început ca o tendință de artizanat independent a ajuns acum la comercianții cu amănuntul mai mari, cum ar fi West Elm și CB2. Astăzi dorim să aruncăm o privire asupra modului în care formele geometrice vă pot îmbunătăți și îmbogăți interiorul.

Este interesant de remarcat modul în care figurile geometrice se pot amesteca cu succes cu o varietate considerabilă de stiluri – fie că sunt modele de la mijlocul secolului, minimaliste și organice. Vorbind de curenți organici – pentru a face o reprezentare cu adevărat unică a naturii și geometriei, formele cu fațete sunt destul de des combinate cu plante. Geo-tendința nu este cu siguranță nouă, dar am vrut doar să ne bucurăm de virtuozitatea sa matematică elegantă, în timp ce este încă abundentă în comerț. Sperăm că vă veți bucura să navigați astăzi cu sugestiile noastre, vă rugăm să verificați linkurile pentru informații despre achizițiile dvs. …

Așternuturi geometrice

Începem cu așternuturile pentru că are puterea de a scălda camera într-un stil geometric. Linia de pat b r z de la producătorul CB2 a fost inspirată de simbolurile hieroglifice. Proiectate de A / R-Studio, aceste modele au grafică geometrică liniară albă pe o țesătură gri de bumbac de 200 de straturi. Rezultatul: strălucire elegantă și modernă …

Lenjerie de pat elegantă la modă, decorată cu forme geometrice

figuri geometrice în tendințele dormitorului de lenjerie de pat de design interior

Și aici vine un nume exclusiv – Husa de plapumă cu lanț triunghiular al gândirii magice, proiectată de Urban Outfitters. Dar nu ești un fan deosebit de mare al culorii albastre? Nu-ți face griji! Lenjeria de pat este, de asemenea, disponibilă în gri și portocaliu. Rețineți că husa de plapumă este realizată în două dimensiuni diferite – Twin / XL și Full / Queen.

Cifre turcoaz pe un fundal alb clar

figuri geometrice in amenajari interioare lenjerie de pat dormitor alb albastru

Inspirații de decor geometric

În această perioadă a anului este plin de descoperiri geometrice și fiecare suplimentar pare mai interesant, mai atractiv decât precedentul. Suntem complet nebuni după aceste ceasuri de perete fațetate de la magazinul Etsy Raw Dezign Studio. Fiecare este turnat din rășină naturală de copac alb și modelat într-o formă curbată liber. Ca să nu mai vorbim că formele au fost sculptate manual, astfel încât să nu existe două ceasuri asemănătoare …

Ceasuri de perete fațetate de la magazinul Etsy Raw Dezign Studio

figuri geometrice în design interior lenjerie de pat ceas de perete

Acest amprent de perete proaspăt, inspirat geometric, numit Spring Awakening și disponibil în magazinul Etsy First Love de la OUNI, ne atrage printr-o combinație ciudat de izbitoare de piese de culoare piersic, galben și violet. O vază cu fațete este în centrul compoziției generale. Deci, nu ar fi o pură magie a designului dacă această operă de artă și-ar găsi locul într-un loc central din casa ta?

Nu uitați de puterea artei de perete!

figuri geometrice în design interior pictură tablou perete

Magazinul Etsy snug.studio îi încântă pe iubitorii de jocuri cu posibilitatea de a-și crea propria artă geometrică folosind un set de 12 magneți confortabili. Puteți pune acest joc amuzant pe ușa frigiderului și îl puteți folosi pentru a crea un nou model în fiecare zi. Cu culori precum gri, roz și albastru deschis, creațiile dvs. sunt garantate pentru a fi colorate!

Set de 12 magneți confortabili

figuri geometrice în design interior design de pereți

 Este modelul de sculptură Connect 8, prezentat de CB2. Această compoziție este o combinație de opt dreptunghiuri de fier care se suprapun și creează iluzii optice. Efectul de alamă antică ajută la decorarea să arate subtilă și elegantă. Și în fiecare cameră pe care o împodobește, va juca fără îndoială rolul principal … O mică notă laterală: produsele comandate sunt fabricate în India.

Să întâlnim acum o operă de artă 3D …

figuri geometrice în decorarea structurii designului interior

A venit din nou rândul magazinului Etsy snug.studio, de data aceasta cu snug.vase-ul său original, deoarece se poate deschide cu ușurință pentru a-și relua forma ca acoperire a unui pahar cu apă. Adăugați frunziș verde proaspăt și opera de artă este completă!

În realitate, această vază de carton este mult mai uimitoare decât în ​​imagine

figuri geometrice în amenajări interioare plante ghiveci

Pentru a obține o prezentare generală a diferitelor opțiuni, aruncați o privire la designul Dwellstudio – o vază cu fațete în negru. Există o mulțime de motive pentru a iubi aceste piese de decor – începând cu aspectul lor unghiular curat, continuând cu designul popular de la mijlocul secolului care a condus la execuția lor și, în cele din urmă, subliniind disponibilitatea lor în toate cele trei dimensiuni, pe care le puteți obține face alegerea perfectă Mai ușor. Sau, dacă preferați, cumpărați-le pe toate trei pentru a crește efectul geometric!

 Vaze cu fațete în negru

figuri geometrice în vase de design interior negru mat

Sfeșnicele din fotografia următoare nu au echivalent în tot ceea ce ar fi putut vedea până acum … Acest lucru se datorează faptului că designul lor îmbină forme geometrice, care culminează cu crearea de combinații minunate, cu aspect ușor neregulat. Efectul este pur și simplu de neegalat! Converge Votive, o idee elegantă a lui Dwellstudio, este o bijuterie metalică din alamă care sărbătorește strălucirea formei geometrice. De ce nu iei doi dintre ei gratuit? La urma urmei, numerele au o putere magică …

Converge votive este o bijuterie metalică din alamă

figuri geometrice în suport de lumânări de design interior

Există ceva irezistibil în combinația dintre geometrie și sticlă, nu crezi? Acest terariu cu efect de seră, oferit de West Elm, are o ușă articulată și o podea de sticlă care își arată aptitudinea pentru afișarea colecțiilor. În plus, dacă vă blocați plantele în interior, se creează un microclimat umed, ceea ce duce la o reducere semnificativă a cantității de apă de care în mod normal ați avea nevoie pentru a uda selecțiile de plante.!

Acest terariu cu efect de seră, oferit de West Elm, are o ușă articulată și un fund de sticlă

figuri geometrice în terariul din sticlă de design interior

Jardiniere geometrice

Acum am ajuns aproape la sfârșit, dar în cele din urmă vine cel mai bun – răsadnița de vaze metalice pentagonale, un alt design al CB2, este o piesă decorativă din fier și prevăzută cu lac de teracotă. Douăsprezece figuri pentagonale cu fațete sunt fuzionate împreună pentru a crea această formă magnifică. Datorită unui cadru puternic care iese în evidență în stil, chiar și cele mai înalte plante pot fi ancorate ferm în el.

Două cache-uri geometrice care, expuse în exterior sau în interior, ar oferi imediat un subiect pentru multe conversații

figuri geometrice în ghiveci de design interior

Diamantele vor fi la modă pentru totdeauna, așa că de ce să nu atârni una pe perete? Această jardinieră suspendată în formă de diamant, lansată de magazinul Etsy Raw Dezign Studio, este turnată manual din rășină naturală de copac alb. Echipat cu o curea de piele, se poate agăța de un perete sau de un cârlig de pe tavan. Designul simplu al piesei de decor ar contrasta, în cele mai bune termeni, cu orice plantă cu val de foioase pe care o lipiți în ea.

Această jardinieră în formă de diamant pentru a închide

figuri geometrice în amenajări interioare ghiveci cu flori suspendate cu diamante

Ai un favorit printre piesele decorative geometrice? Care este? Ești suficient de îndrăzneț să încerci așternuturile cu modele geometrice? Sau poate pasiunea ta pentru plante te-a condus deja către un geo-plantator! Spuneți-ne gândurile dvs. lăsând un comentariu mai jos …