hol-hol-design-shabby-chic-rustic

Exemple interesante de scânduri clasice grozave

Dacă sunteți în căutarea unui loc potrivit în casa sau apartamentul dvs. pe care doriți să îl mobilați clasic, atunci holul este cu siguranță o alegere foarte bună. Ei bine, de regulă ar trebui să aveți scări și o medie de spațiu disponibil. Exemplele de mai jos îndeplinesc, de asemenea, aceste cerințe.

Dar chiar și scândurile mai mici pot fi condimentate cu ajutorul inspirației din exemplele de astăzi. Depinde doar de atitudinea și creativitatea ta. Cu acestea, precum și cu un pic mai mult gust, vă asigurați cea mai bună impresie posibilă când intrați în casa dvs..

Creați o ambianță foarte personală

holuri trucuri de design hol faruri de sticlă faruri vase de porțelan

Tapet de perete

Primul lucru pe care trebuie să-l faci este să alegi modele clasice potrivite pentru perete. Ați avea mai multe opțiuni. Lucrul evident ar fi să alegi tapetul cu modele clasice. O altă opțiune imaginabilă ar putea fi că aveți o tapiserie excelentă pe perete. În acest fel, creați un accent îndrăzneț în jurul căruia restul designului „se învârte”.

În funcție de care dintre cele două alternative pe care le-ați ales, ați putea folosi și un alergător de covor pentru scări. Acest lucru are un mare efect.

Decorează-ți pereții cu modele clasice cu hârtie de perete

hol hol hol design proaspat hortensii negru vintage sifonier

Combinați cu elemente istorice originale

Unii oameni au norocul de a avea elemente istorice originale în pardoseala lor. Prin aceasta ne referim la mulaje sau alte elemente decorative dintr-o epocă anterioară. Ai putea căuta modele pe tapet și alte decorațiuni care ridică și repetă aceste elemente. Puteți condimenta ei înșiși piesele decorative originale într-o nuanță modernă. Va fi original, nu crezi!?

De asemenea, puteți pune mobilier vintage din fier forjat în hol

sifonier hol design marmura fier forjat

mobilă antică

Mobilierul antic este, desigur, minunat înscris în mobilierul clasic de hol. Este puțin neobișnuit ca o persoană modernă să le încorporeze. Merită totuși efortul. O masă de consolă în mijlocul holului arată deosebit de frumoasă. Sifoniere antice și dulapuri cu sertare sunt, de asemenea, foarte potrivite în acest context. Arată grozav dacă ai așeza o oglindă peste ea.

De asemenea, plăcile decorative de perete nu sunt o idee rea

decor de hol perete decorare perete placa

Ornament – pereți

Hârtia ornamentală mare imprimată ar fi cel mai simplu mod de a realiza acest lucru. Desigur, puteți obține o eleganță și mai mare cu decorarea din plastic.

Subiectul „păsărilor”

Tema păsărilor este potrivită și pentru plăcile de podea clasice.

Ele apar adesea pe hârtie de perete cu roz și neutri ușori

hol hol hol scară zonă picturi murale păsări model

Ușor și spațios

Culorile neutre luminează minunat holurile de intrare luminoase și spațioase. Combinați-le cu mobilier clasic întunecat pentru un contrast fabulos. Puteți continua cu ușurință paleta pe pereți cu covoare pe podea.

Coordonarea culorilor

Aspectul dramatic are mult de-a face cu coordonarea culorilor. Căutați combinații de culori clasice și eficiente. Ce zici de alb și negru, condimentat cu accente roșii?

Dramă la sol

Elementele clasice din pardoseli cu siguranță nu exclud drama modernă. Acest lucru vă introduce cu ușurință prin covoare moderne, contrastante. Cu un design de perete neutru, acest aspect eclectic arată destul de armonios. Alternativ, citați diferite perechi de nuanțe cu modele geometrice.

De asemenea, dungile late arată foarte sofisticate

covor de podea de design hol cu ​​dungi

Introducere atentă, detalii mișto

Detaliile luminoase și moderne se potrivesc bine cu pardoselile clasice. Totuși, procedând astfel, trebuie să aveți grijă, să le introduceți pas cu pas și să observați efectul. Uneori sunt suficiente câteva umbrele metalice lângă ușă!

Shabby chic cu un gust rustic

mobilier de design hol

Dacă ești în nostalgie barocă

masă barocă de design hol

Combinați forme rotunde și design modern și elegant

design de hol forme rotunde design modern lucios

Modele clasice și un aspect masculin

oglindă de perete rotundă, design hol, bufet negru

Mizați-vă pe purism atunci când vine vorba de decor

standuri umbrelă design hol

Lejeritate de vară cu materiale naturale

hol hol coșuri țesute stil shaker design

Model de tapet retro pentru o notă romantică a trecutului

covor design hol

Nici mesele rotunde nu sunt atât de deplasate

hol design masă rotundă din lemn