Design interior eclectic living masă din lemn solid rustic

„Ins” și „outs” ale designului interior eclectic!

O, cât de fascinante sunt minunile echipamentelor moderne! Cumva, atracția lor constă în rezistența lor la dorința de uniformitate și potrivirea perfectă a tuturor detaliilor!

Să fim sinceri: majoritatea dintre noi considerăm „eclectici”.

Ne place să tragem din diferite surse. Probabil că dorim să afișăm articole din ani diferiți pentru a reprezenta diferitele niveluri ale personalității noastre. Cred că această tendință este total OK! [conform Mint Home Decor]

Aveți perne decorative care nu fac parte din ideile dvs. ideale de design interior? Atunci este mai bine să așteptați puțin înainte să se adâncească. În schimb, ar trebui să-ți modelezi apartamentul în conformitate cu ideile de design din inima ta.

Am caracterizat toate design-urile din postarea de astăzi drept eclectic – design interior eclectic

Design interior eclectic mobilier alb panouri de sticlă bucătărie rafturi

Cu siguranță, cel puțin va părea interesant. Privind la acestea, ați putea învăța mai bine să clasificați acest stil. Există multe subcategorii, precum dezgustul modern și de modă veche. În toate exemplele, unul sau două articole vizibile pot fi găsite în combinațiile frumoase. Scopul este de a provoca ideile dvs. individuale să apară.

Spații eclectice moderne

Spațiile eclectice moderne ar trebui, desigur, să fie umplute cu obiecte contemporane. Dar puteți adăuga și alte accente la aceasta. Deci, puteți adăuga și un decor tradițional acolo.

Aruncați o privire la camera de mai jos, de exemplu. Dar canapeaua confortabilă cu marginile rotunjite și ferestrele din sticlă vopsite îndepărtează designul de aspectul absolut modern. [conform Mint Home Decor]

Lumini moderne, scaune și accesorii modelează camera

Design interior eclectic mobilier alb perne canapea șezlong

Poate te vei îndrăgosti de cealaltă cameră la fel ca noi. Acesta combină elemente tradiționale precum hârtia de perete damasc cu piese moderne precum „Suitor Graphic Stripe Loveseat” de la CB2.

Luxul bulelor agățate nu poate fi trecut cu vederea

Canapea design interior eclectic negru alb decor galben alergător

Te-ai uitat la evoluția tendințelor de design în ultimii ani? Poate ați observat întărirea tendinței moderne „geo”. Drept urmare, au intrat în uz tot mai multe forme geometrice. Menținem această mentalitate „cu leagăn” abordarea perfectă atunci când proiectăm spații eclectice.

În imagine puteți vedea combinația dintre ilustrativ și ultra-modern

Fotoliu de design interior eclectic lampă de masă din sticlă albastră

Zidul de piatră este un element pământesc. În acest cabinet, stilul scandinav și universal, care datează de la mijlocul secolului trecut, se întâlnesc. Dar linia de jos este că această cameră poate fi descrisă ca fiind modernă.

Sunteți curioși de designerii acestei piese? Acesta este un bufet Dumont în ciocolată de la West Elm …

Design interior eclectic perete din piatră comodă flori din lemn

Spații eclectice elegante

Camerele destul de elegante pot fi puțin intimidante. Dar elementele eclectice aduc doar cantitatea potrivită de varietate. În imagine vedem camera designerului Philip Nimmo. E o idee amuzantă, nu-i așa??

Pur și simplu nu vă puteți simți prea înghesuiți în cameră cu inscripția „FIRE” cu litere mari și roșii!

Pat de dormitor Design interior eclectic lenjerie de pat alb-negru

Acolo vedem puterea combinației de design tradițional și accente neașteptate. Carisma este asociată cu efectul unei măsuțe de cafea cu mai multe fațete și accente Y strălucitoare de culoare coral.

Camera următoare a fost proiectată de Philip Nimmo Design

Design interior eclectic living canapea elegantă albă lângă masă

Culoarea de aici este informală. Opera de artă este cu adevărat interesantă. [conform Mint Home Decor]

În ciuda candelabrului și a ramei antice, acest echipament este orice altceva decât înfundat

Design interior eclectic sufragerie ovală masă scaune candelabru

Perdelele de culoarea piersicii de dedesubt au cu siguranță un efect „WOW”. Există ceva despre combinația de culori moi și accente tradiționale în mobilierul modern. În opinia noastră, avem de-a face cu eclecticismul la maxim. Uită-te la canapeaua Chesterfield din catifea roșie. Acest lucru poate fi combinat cu otomanii Marccanischgen cu spațiu de depozitare și lumini pandantive șic.

Combinația de roz cu accente de albastru rece este deosebit de atractivă și frumoasă. [conform proiectului Coddington]

Canapea de living cu design interior eclectic, cu perdele de covor

Camere dezgustătoare clasice

Uneori, punctul de plecare este eleganța și de acolo se mișcă în direcția „de modă veche”. De fapt, multe dintre piesele de mobilier moderne au fost inspirate din mobilierul tradițional. Din acest motiv, se potrivesc minunat în diferite combinații. Semnul „Cafe” reutilizat de mai jos este un omolog minunat pentru elementele mai noi, cum ar fi dulapul galben al cabinei și scaunul modern din răchită. [conform Kailey J. Flynn Photography]

minunat omolog la articolele mai noi precum dulapul în galben taxi

Comodă interioară eclectică scări sifonier stil galben

Aveți mobilier de cameră & Placă echipată cu un aspect modern. Acest lucru a fost realizat prin pernele contemporane.

În plus, peretele, echipat ca o galerie, contribuie la aspectul extraordinar

Canapele de design interior eclectic, piele rotundă din sticlă neagră

Majoritatea oamenilor pur și simplu nu se pot îndepărta de următoarea cameră prezentată de Alexis Burris Designs. În formele sale curbate, există ceva aici din starea de spirit a anilor 80. Scările albe și luminile luminoase țipă, de asemenea, pentru „retro”.

Nu vrem să vorbim deloc despre plante, altfel avem nevoie de spațiu pentru un articol întreg!

Design interior eclectic canapea luminator plante scări

Spații eclectice rustice

În cele din urmă, să vorbim despre ceva mai rural. Pur și simplu nu am putut rezista aspectului uzat și degradat. Mai ales cu un amestec de bun gust cu alte accente, este cu adevărat să te îndrăgostești. În cazul nostru puteți vedea o combinație cu lumini moderne cromate. Bucățile de lemn pământesc creează un contrast minunat cu accentele metalice și tușele speciale precum pernele decorative în stil „pietros”. [conform Lean Arch Inc.]

Contrast frumos cu accentele metalice

Design interior eclectic, lampă cu arc pentru mobilier camera de zi

Ce credeți că va rezulta din combinarea unei măsuțe de cafea în formă de bloc cu perne moderne de artă cartografică realizate din Cartoloji? Aici puteți obține un amestec perfect de rustic și modern.

Un efect deosebit de puternic se obține folosind perne colorate vii, precum portocaliu!

Design interior eclectic sufragerie masa din lemn masiv rustic

Observați cât de perfect se înscriu luminile asemănătoare bulelor în această ambianță de lângă canapeaua tapițată?

Această măsuță Emmerson de la West Elm este fabricată din suprafețe din lemn reciclat

Design interior eclectic, masă rustică, pernă pentru scaun

Provin din plăci vechi de sprijin din stejar. Stilul lor Parsons este simplu până la modern. Ele reprezintă un amestec perfect pe aspecte pământești și moderne.

Sunteți curioși cu privire la posibilitățile de îmbunătățire a locuințelor care proiectează mobilier rustic?

Design interior eclectic canapea perete design lemn

Pentru un pic mai mult stil de cabană de bușteni, ați putea să vă acoperiți din nou pereții cu panouri din lemn. Soluția de mai jos este, de asemenea, de la West Elm. Această soluție poate fi făcută și pe măsură în ceea ce privește culoarea și forma. Imaginea de mai jos arată cât de frumos poate fi combinată această suprafață cu mobilierul elegant elegant în vinete.

Următorul exemplu este pentru a vă reaminti puterea magică a detaliilor. Subestimați importanța acestei piese moderne pe care este posibil să le fi adus înapoi dintr-o călătorie.

Puteți găsi cu siguranță un loc pentru aceasta și credem că o veți face în cel mai bun mod posibil. [conform pluralului Desi via Houzz].

Design interior eclectic detalii moderne fotolii plafoane