Decorarea lumânărilor cu lumânări topite în sticlă: acest proiect DIY merită!

Decorul cu lumânări este frumos pe tot parcursul anului. Mai există ceva special în acest sens: poate lua o mare varietate de forme. Nu aruncați lumânările colorate și frumos parfumate dacă nu le mai puteți folosi în forma lor convențională. Chiar dacă sunt aproape arse, le puteți folosi pentru a crea proiecte DIY minunate. Astăzi veți învăța cum să creați decorații din lumânări topite și / sau în borcane de sticlă din gem și alte produse pas cu pas. Apoi vă vom oferi sfaturi despre cum să finalizați cu succes designul interior cu ele.

Decorarea lumânărilor – Idei de bricolaj cu lumânări topite

decor lumanari borcane zidarie idei meșteșugărești

Decorarea lumânărilor – idei cu ochelari

lumânări deco vază de sticlă idei deco îți fac propriile idei

  • Obțineți materialele necesare

Ai nevoie de puține materiale pentru acest proiect DIY. Mai întâi, determinați cantitatea de lumânări pe care doriți să o utilizați. În primul rând aveți nevoie de sticlă, ceară pentru lumânări, precum și frigarui și sârmă (în numărul corespunzător pentru lumânări).

Idei neobișnuite despre modul în care puteți decora cu lumânări

lumânări deco apartament decora idei idei meșteșugărești

Decor cu lumânări – idei colorate pentru decorarea casei

lumanari decorative ceara folosesc borcan de sticla

Dacă cumpărați ceară incoloră, o puteți colora cu uleiuri adecvate.

Ceara pentru lumânări poate fi formată din lumânări vechi, care nu mai pot fi utilizate sau sunteți binevenit să cumpărați câteva pentru acest proiect. Puteți folosi ceara într-o anumită nuanță pentru ochelarii individuali sau puteți încerca să amestecați câteva nuanțe împreună.

Un amestec minunat de culori permite lumânării să fie folosită într-un mod foarte original

lumânări deco diy ideas deco ideas

Faceți-vă singuri lumânări colorate

faceți-vă voi lumânări culori

În acest moment are sens să ne gândim la poziționarea lumânărilor. Pentru diferitele camere este posibil să aveți nevoie de nuanțe diferite, astfel încât să își poată îndeplini cu succes rolul decorativ.

Faceți-vă lumânări în sticle originale

decor lumanari diy idei sticle

  • Lumanari DIY cu sarma – pas cu pas

Topeste ceara!

Pentru a topi lumânările aveți nevoie de un vas de sticlă, pe care îl puneți într-o oală umplută cu apă. Aduceți acest lucru pe plită și fierbeți apa. Adăugați ceara în borcanul de sticlă și așteptați până se topește corect. O puteți amesteca cu o lingură de lemn. Puteți adăuga culori parfumate sau de ceară.

Pregătiți borcanele pentru lumânări!

În timp ce se întâmplă acest lucru, puteți pregăti restul proiectului DIY. Pentru a face acest lucru, luați un fir și legați-l în jurul mijlocului unei frigărui de prăjire. Așezați-l pe vertical pe orificiul de sticlă. Firul trebuie să atingă solul.

Aranjați mai multe culori una lângă cealaltă

lumanari decorare borcane zidarie colorate

Faceți același lucru pentru orice lumânări rămase pe care doriți să le faceți.

Se toarnă ceara în pahar

Mai întâi, turnați o cantitate foarte mică de ceară în vasele de sticlă destinate lumânărilor. Lasă-l să se răcească. Odată ce este frig, puteți turna restul. Puteți face acest lucru și în porții. Acest lucru va răspândi ceara uniform și firul va sta drept.

Decorează apartamentul cu lumânări

lumanari decorare ceara topire mason borcane idei de decorare

Sfaturi pentru distribuirea lumânărilor prin casă

În funcție de cât de pline sunt paharele cu ceară, aceste lumânări pot fi puțin mai sigure decât cele obișnuite, deoarece flacăra este protejată de contactul cu alte obiecte. Deci, aveți o libertate destul de mare în distribuirea acestora.

Folosiți lumânări și flori pentru decorarea casei

decorare lumanari idei mestesugari idei deco

Se potrivesc bine cu rafturile de cărți și alte rafturi deschise. Este foarte important să alegeți parfumul potrivit pentru fiecare cameră. Unele au un efect revigorant, iar altele – un efect calmant.

Desigur, aceste lumânări de bricolaj sunt în primul rând decorative și trebuie să se potrivească cu restul mobilierului în ceea ce privește culoarea: ele ar trebui să iasă în evidență ca accente strălucitoare sau să se potrivească cu culoarea de fundal.

 Decor original, care aduce și un pic de romantism în atmosferă

lumanari de decorare idei de decoratiuni decoratiuni cu lumanari