Orhideele sunt flori nobile și foarte delicate, care sunt perfecte pentru decorarea sufrageriei, a biroului de acasă sau doar a mesei sau a măsuței de cafea. Masa arată foarte elegantă atunci când este aranjată cu orhidee. Puteți obține un efect frumos cu puțin efort. Pentru a face acest lucru, trebuie pur și simplu să combinați orhideele cu câteva lumânări, scoici sau pietricele. Am adunat câteva idei bune pentru decorațiuni de cameră și de masă cu orhidee. Aruncați o privire la aceste idei de decor exclusiviste. Poate o vei găsi pe cea potrivită pentru vacanța ta!

Decorațiunile de masă cu orhidee vă rafinează vacanța

orhidee decorarea mesei castron nobil plin

Orhideele sunt un ornament delicat și de înaltă calitate pentru casa ta

Decorarea mesei cu orhidee Baia decorează orhideea rora în vază

Ce fel de floare este orhideea??

Dacă sunteți nou în lumea orhideelor, nu vă fie teamă să aveți grijă de aceste flori frumoase. Multe orhidee sunt ușor de cultivat. Trebuie doar să ia ceva timp pentru a afla de ce au nevoie. De fapt, acestea sunt puțin diferite de plantele tradiționale în ghivece.

Familia orhideelor ​​este una dintre cele mai mari din tărâmul înflorit. Peste 25.000 de specii de orhidee cresc în mod natural pe fiecare continent, cu excepția Antarcticii. Cea mai mare concentrație de soiuri de orhidee se găsește în regiunile tropicale ale lumii, și anume în Asia și în America Centrală și de Sud. În majoritatea regiunilor din America de Nord, orhideele trebuie îngrijite doar în interior.

Decorarea mesei cu orhidee – decor delicat și de înaltă calitate

orhidee decorarea mesei castron nobil plin de roșu

Fiecare orhidee are o buză caracteristică, foarte dezvoltată, o petală care iese într-o floare din trei petale și trei sepale, dintre care unele sunt fuzionate împreună.

Orhideele sunt fie epifite (crescute în aer), fie terestre (legate la pământ); majoritatea orhideelor ​​tropicale sunt epifite. În natură, epifitele se agață de copaci și cioturi de copaci, tragând umezeala din ceață și ploaie și descompunând frunzele.

Combinate cu culoarea argintie, orhideele arată foarte nobil.

orhidee decorarea mesei vase argintii nobile albe

Orhideele au reputația de a fi dificil de cultivat, deși multe soiuri fac plante de casă excelente. Cu o îngrijire adecvată, o orhidee poate înflori și trăi la nesfârșit luni întregi în fiecare an. O bună îngrijire a orhideelor ​​necesită doar câteva cunoștințe de bază despre orhidee și despre creșterea lor.

Iată cele mai importante cerințe pentru o bună îngrijire a orhideelor:

  • Majoritatea orhideelor ​​au nevoie de apă o dată pe săptămână. Evitați udarea excesivă, deoarece poate duce la putrezirea rădăcinilor.
  • Așezați orhideea pe un pervaz de culoare deschisă, orientat spre est sau vest.
  • Hrăniți săptămânal cu un îngrășământ potrivit orhideelor.
  • Repetați în amestec de orhidee proaspete atunci când orhideea a încetat să înflorească.

Orhideele albe – un decor minunat în fiecare cameră

decor orhidee camera nobil alb poze

Orhideele ca splendide decorațiuni pentru casă și masă

Orhideele cu flori frumoase în diferite culori sunt plante de apartament minunate pentru o decorare elegantă și sofisticată a casei. Aceste fermecătoare plante cu flori sunt potrivite în special pentru băi și camere cu umiditate mai mare. Orhideele fac ca spațiile de locuit să arate luxos și proaspăt, dar cultivarea acestor plante cu flori în interior necesită multă lumină.

Iluminarea adecvată, temperaturile calde și cantitatea potrivită de apă permit orhideelor ​​să crească și să înflorească. Lumina suficientă va ajuta orhideele să se dezvolte și să înflorească și va îmbunătăți decorațiunile de interior și de masă. Luminile LED contemporane pot funcționa chiar mai bine decât pervazurile ferestrelor pentru orhidee, deoarece permit controlul asupra cantității și intensității iluminării.

Floarea orhideei întruchipează gingășia și eleganța

orhidee de tacâmuri cu plăci elegante deco nobil

Decorațiunile de cameră și de masă cu orhidee sunt o idee minunată dacă sărbătoriți o ocazie specială. Dar îți poți decora și casa așa și îți poți crea o atmosferă specială. Lofturile, dressingurile, holurile și băile par mult mai atractive și mai primitoare. Există mii de specii diferite de orhidee și pot crește în aproape orice climat de pe pământ, în orice cameră sau în aer liber.

Lasă-te inspirat de următoarele exemple și creează-ți propria decorație pentru cameră și masă cu orhidee!

Pietrele decorative, de asemenea, merg bine cu ea

decorare masa cu decor orhidee pietre lumanari

Orhideele într-un inel de șervețel – o mare surpriză

decorarea mesei cu orhidee serviette nobile

Într-un pahar transparent – simplu, dar fin

decorarea mesei cu vaza de sticla orhidee

Cu lumini de ceai în stil japonez

decorarea mesei cu orhidee lumini de ceai stil japonezDecoratiuni de masa cu tacamuri orhidee decoreaza decoratiuni festive de masa Decorare masa cu idei decor orhidee chiuveta baie Decorarea mesei cu orhidee Decorarea casei nobile cu plante de apartament Decor de masă cu orhidee nobil decor de masă flori de orhideeDecorare de masă cu orhidee, decorare festivă de nuntă nobilă Decorarea mesei cu orhidee, decorarea casei festive pe pervazul ferestrei Decorarea mesei cu orhidee idei de decorare a casei festive masă sufragerie Decorarea mesei cu idei de decorare a casei festive cu orhidee Decorare de masă cu orhidee decorare casă festivă Decorarea mesei cu orhideele decorarea festivă a mesei ziua sărbătorii Decorare de masă cu orhidee decorare festivă de masă petrecere în grădină vară Decorare de masă cu orhidee festive decorare de masă orhidee în vaze Decorarea mesei cu orhidee decorare festivă a mesei Decorarea mesei cu orhidee Decorarea casei cu plante în ghiveci Decorarea mesei cu orhidee Decorarea casei orhidee albe Decorarea mesei cu orhidee Idei de decorare nunta orhidee albe Decorați decorarea mesei cu orhidee decorare nunta spătarele scaunului Decorarea mesei cu orhidee lumânări atmosferă romantică Decorarea mesei cu lumânări de orhidee flori albe de orhidee Decorarea mesei cu orhidee lumânări lungi de masă vaze orhidee albe Decor de masă cu orhidee, lumânări magnifice de decorare a florilor Decor de masă cu orhidee, decor frumos de copac, orhidee albe, idei de decorare de nuntă Decorarea mesei cu orhidee, acoperire pentru masă, alergător de masă pentru ziua de sărbătoare Decorarea mesei cu lumina ferestrei vazei orhideelor Decorarea mesei cu orhidee idei de decorare a casei albe Decor de masă cu orhidee orhidee albe în vază Decorarea mesei cu orhidee plante de apartament plante în ghivece