Dacă vrei să îți renovezi anul acesta casa și grădina, nu trebuie să ignori culoarea menta! Plin de caracter, natural și în același timp cu un aspect modern, se potrivește perfect cu tendințele moderne în designul casei. În același timp, are toate șansele de a rămâne la zi pentru o perioadă mai lungă de timp. Culorile actuale ale anului mergi minunat cu ea și creează combinații eficiente minunate.

Culoarea mentă merge la fel de bine în interior și în exterior. Prin urmare, vă poate ajuta să extindeți spațiul de locuit spre grădină. Utilizarea simultană acolo și în interior ar asigura un aspect uniform.

Acestea sunt probabil cele mai importante fapte care fac verde mentă atât de actuală în acest moment. Mai jos veți găsi câteva exemple izbitoare ale utilizării specifice acestei culori.

verde menta si violet

Combinații de culori surprinzătoare cu culoarea menta

Combinațiile de culori surprinzătoare sunt un mijloc popular de personalizare a designului interior în ultimele sezoane. Dacă utilizați culoarea menta ca fundal sau accent, aveți o mulțime de opțiuni diferite.

Culoarea menta poate fi văzută practic ca un substitut pentru alb.

Arată natural și neutru, are doar un aspect răcoritor. Acest lucru face ca toate combinațiile să fie mult mai dinamice și mai pline de viață. Acest aspect crește odată cu saturația culorii. Cu cât este mai ușoară, cu atât este mai subtilă influența sa asupra ambianței din cameră.

Combinațiile clasice de negru și roșu sunt foarte populare

verde menta negru și roșu

Exotic și fericit

Verde menta are, de asemenea, o notă fructată. Acest lucru face ca combinația cu tonuri violet și roz să fie deosebit de reușită. Combinația este foarte exotică și feminină într-un mod foarte discret, făcând-o foarte primitoare în camera de zi.

Menta și albastru închis fac o combinație excelentă

menta si albastru

Modern cu albastru închis

Verde menta și un albastru închis modern? O astfel de combinație arată extrem de actuală și intelectuală. Perfect pentru biroul de acasă sau chiar pentru un birou confortabil!

Flerul retro vine în propriul său cu verde mintr

obiecte retro în verde menta

Vopsiți mobilier și accesorii de epocă și de epocă în verde menta

Aveți în casă proiecte DIY cu obiecte de epocă și de epocă? Culoarea mentă este perfectă în acest scop. Are capacitatea de a-și sublinia caracterul nostalgic. În același timp, lasă un postgust modern și proaspăt. O modalitate perfectă de a acoperi decalajul dintre ieri și azi.

Peretele Azent în culoarea verde menta se potrivește aproape întotdeauna perfect

albastru menta alte nuante deschise

Perete accent în culoarea menta

Deci, verde menta are sens în multe concepte contemporane. Într-un apartament mic sau într-un spațiu deschis cu funcții multiple, îl putem folosi pentru a evidenția o zonă. Cu peretele accent, putem actualiza imediat o cameră.

Cu toate acestea, mulți rezidenți se tem să nu folosească un astfel de zid. Pare a fi o soluție de proiectare care este mult prea obligatorie. În același timp, trebuie să fie suficient de vizibil pentru a-și îndeplini funcțiile.

Cu toate aceste limitări, menta ar fi alegerea perfectă.

Frigiderele retro sunt adesea în verde mijlociu

frigider retro verde menta

Frigidere retro și aparate de bucătărie

Să rămânem puțin mai mult pe subiectul nostalgiei. Frigiderele retro și alte aparate de bucătărie sunt, de asemenea, adesea făcute în verde menta. Carisma anilor 80 este minunat desfășurată.

Textile de menta sunt foarte populare

culoarea menta pe textile și accesorii

Culoare mentă pe textile

Verde menta este perfect pentru textile și materiale fine. Prin urmare, este utilizat pe scară largă în decor. Vine pe cont propriu pe lenjerie de pat, perne decorative, perdele, dar și pe abajururi elegante și alte accesorii. Imediat toată instalația arată mult mai elegantă.

Piese de mobilier de înaltă calitate din piele de căprioară pot fi găsite și în această nuanță și pot face ceva special din camera ta. Sau poate doriți să reîmprospătați și să rafinați designul podelei cu un covor în culoarea menta?

Dar un covor verde menta??

covor în menta

Ai nevoie doar de puțin verde menta pentru un efect puternic

Verde menta este universal și, în același timp, are capacitatea de a scoate la iveală aspectele surprinzătoare ale multor obiecte și culori. Nu este nevoie să-l introduceți în casă pe scară largă, deoarece chiar și „petele” mici îl fac foarte eficient. La urma urmei, verde menta se potrivește la fel de bine cu designul interior și exterior. Cu utilizarea în ambele zone, puteți asigura un spațiu de locuit uniform.

culoarea albastru și menta

verde menta cu alte nuanțe pastelate

verde menta și maro violet

menta și alte nuanțe de verde menta-și-flori

menta și albă în baie

culoare menta cu saturație diferită

verde menta merge bine cu camerele

cameră de artă verde menta și scaun

obiecte groove în menta

portocaliu și verde

Cărucior de serviciu pe fundal verde

ușă în verde mentă

flerul vintage este subliniat de menta

alb și verde menta