Cui nu îi place să se uite la fotografii de călătorie uluitoare și nu așteaptă cu nerăbdare să viziteze cele mai frumoase locuri din lume? Dar care sunt cele mai frumoase locuri din lume și unde sunt exact? De ce au fost declarați ca atare? În funcție de persoana pe care o întrebi despre asta, răspunsurile ar putea fi foarte diferite. Capitala Franței, Paris, cu orizontul său iconic, Turnul Eiffel și atmosfera unică și foarte romantică de-a lungul râului Sena este, desigur, foarte pe lista „celor mai frumoase locuri din lume”. Mulți pasionați de călătorii și excursioniști în lume cunosc frumusețea naturală nesfârșită a munților din întreaga lume, iar vârfurile accidentate din Parcul Național Yosemite sunt tocmai printre cele mai frumoase locuri din lume pentru ei. Impunătorii Munți Sierra Nevada din California au cu siguranță mult mai multe de oferit. Alții găsesc farmecul natural și liniștea frumoaselor insule din Grecia pur și simplu unice și le clasează printre cele mai frumoase locuri din lume.

Există multe locuri frumoase în Filipine. Există plaje romantice cu nisip alb, unde toată lumea își poate petrece o vacanță de vis de neuitat

cele mai frumoase locuri din lume Filipine

Pentru a nu ne gândi unde, cum și care sunt cele mai frumoase locuri din lume, Forbes a întrebat cea mai mare comunitate de călătorii și stil de viață de pe Instagram, Facebook și Snapchat despre cele mai frumoase locuri din lume. Agenția a analizat cele mai etichetate locuri din ultimele șase luni și apoi a analizat o listă.

  Se spune destinații de călătorie uluitoare pe care toată lumea ar fi trebuit să le viziteze cel puțin o dată în viață. Luați locurile prezentate aici doar ca un sfat de călătorie bun, lista nu este obligatorie. În galeria noastră de imagini puteți admira peisaje superbe și orașe demne de văzut, care sunt, fără îndoială, unele dintre cele mai frumoase locuri din lume. Din păcate, nu le putem descrie pe toate în acest articol, dar cel puțin vă putem atrage atenția asupra lor. Lasă-te surprins și încearcă să-ți găsești cu destinație următoarea destinație de călătorie. Cu siguranță nu veți regreta această decizie!

 Vechile și cele noi stau una lângă alta în Mexico City și formează un ansamblu armonios

Mexico City

  • Cele mai frumoase locuri din lume: descoperiți țări noi

Milioane de turiști și pasionați de călătorii călătoresc în locuri apropiate și îndepărtate în fiecare an pentru a se bucura de o natură frumoasă, de un climat minunat, de multă liniște și relaxare pură, totul într-unul. De obicei, acestea sunt locuri care te mențin motivat și încurajează noi călătorii sau vacanțe. Indiferent dacă vă petreceți următoarea vacanță pe insula James Bond din Thaiwan sau într-una din insulele mediteraneene ale Greciei, călătorind în Filipine sau în vacanță în Bahamas, veți trăi zile de neuitat și veți vedea locuri frumoase de nedescris.

 Fiecare excursionist poate decide singur unde sunt cele mai frumoase locuri din lume, dar Insula James Bond este cu siguranță una dintre cele mai importante vizite

Cele mai frumoase locuri din Insula James Bond

Dacă doriți să aflați ceva despre modul de viață, cultura și istoria localnicilor în timpul vacanței, puteți zbura în Mexic sau Cuba. Acolo, arhitectura veche și emoțiile nesfârșite par să se fi contopit între ele și s-au transformat în momente suprarealiste.

 În Cuba, istoria, arhitectura și cultura par să se fi contopit între ele

Arhitectura istoriei Cubei

  • Cele mai frumoase locuri din lume: arhitectură modernă și viață dinamică a orașului

Departe de metropole culturale din Europa se află alte orașe moderne, unde puteți admira zgârie-nori uluitori și clădiri impunătoare și puteți simți de aproape viața lor dinamică de oraș. Sidney, Australia este locul nostru favorit numărul unu, deoarece acest oraș depășește toate așteptările și are multe de oferit numeroșilor săi oaspeți, în afară de teatrul de operă futurist..

 Sidney, Australia vă va depăși toate așteptările pentru o vacanță deplină

Opera din Sydney din Australia

Orașul american Miami oferă oaspeților săi și numeroșilor turiști o combinație excelentă de viață de oraș șic, plină de farmec și o atmosferă relaxată de plajă. Există hoteluri minunate, restaurante de primă clasă și cafenele confortabile, astfel încât toată lumea să poată găsi ceva special pentru ei înșiși. Este clar pentru toată lumea de ce Miami este o evadare populară pentru atât de mulți oameni. Exact aici puteți scăpa de „viața normală” și vă puteți delecta cu multe momente amuzante. Dacă sunteți deja în SUA, cu siguranță trebuie să vizitați „Mărul cel Mare”, așa cum se numește adesea metropola din New York. Metropola americană este cunoscută și sub numele de „orașul care nu doarme niciodată” și vă permite să vă simțiți liber să întâlniți oameni din întreaga lume.

 Această faimoasă clădire poate fi văzută la colțul 5th Avenue și Broadway din Manhattan

5th Avenue Broadway

Dacă aveți timp și bani, mai sunt două orașe moderne pe coasta de vest a Americii de vizitat – Los Angeles și San Francisco. Cele două sunt cunoscute și ca cele mai frumoase locuri din lume. În California însorită, este ușor să vă reîncărcați bateriile și să contemplați modul de viață modern din America.

 Podul Golden Gate – celebrul pod din San Francisco

Podul Golden Gate celebru pod San Francisco

  • Cele mai frumoase locuri din lume: admirați o mulțime de istorie culturală și numeroase obiective turistice din Europa

Dacă nu doriți să călătoriți până acum, puteți face și excursii excelente în oraș și puteți vizita locuri uluitoare. Am raportat deja unele destinații de călătorie în alte articole. Astăzi vrem doar să numim acele orașe care sunt cu siguranță pe lista „celor mai frumoase locuri din lume”. Acestea fascinează fiecare vizitator și își dezvăluie comorile istorice și culturale. Exact așa te simți în Barcelona și Paris, întâlnind oameni noi și prietenoși la Londra. În sudul Europei, oamenilor le place să iasă seara sau sunt, în sfârșit, fermecați de orașul etern Roma și de perla italiană a turismului, Veneția. Lista de nevoi europene este, de asemenea, foarte lungă, dar cele mai frumoase locuri de pe vechiul continent includ, fără îndoială, orașul unic al iubirii Paris și metropola exotică de pe Bosfor, intersecția dintre Orient și Europa – Istanbul.

 Turnul Eiffel este reperul incontestabil al Parisului

Paris

Culorile colorate ale Veneției fascinează numeroșii oaspeți ai acestui oraș italian

culori colorate Veneția fascinează numeroși oaspeți

  • Peisajele uluitoare sunt, de asemenea, printre cele mai frumoase locuri din lume

Iubitorii de natură doresc adesea să evadeze într-un paradis natural, unde pot experimenta peisaje minunate, munți înalți, văi largi, cascade grăbite, lacuri cristaline, floră și faună unice într-un singur loc. Numeroasele parcuri naturale din întreaga lume sunt potrivite în acest scop. Toți sunt fermecători și merită văzuți și experimentați, dar pe lista celor mai frumoase locuri din lume, oamenii din sondajul online au votat acest lucru în Oregon. Turiștii pot alege dintre 10 parcuri naționale bine îngrijite, iar priveliștile lor panoramice maiestuoase îi suflă pe toți.

Descoperiți farmecul natural al peisajului perfect în fiecare dintre cele 10 parcuri naturale din Oregon

10 parcuri sălbatice din Oregon

Și ce mai trebuie să vizitați este Parcul Național Yosemite din California. Aici puteți uita stresul vieții de zi cu zi și constant și înainte și înapoi din fiecare oraș mare. Motto-ul de aici este: dă drumul și admiră frumusețea naturii! În acest fel, se poate realiza o armonie interioară și poate aduce viața în armonie cu mediul natural. Asta vrei să realizezi?

 În Yosemite vă puteți scufunda în aer liber și puteți uita stresul vieții de zi cu zi acasă

Parcul Național California

Acum vrem să încheiem această postare cu cuvintele fotografului Katie Frederick Jacobson: „Există ceva atât de satisfăcător să călătorești pe o distanță lungă și apoi să ajungi într-un loc frumos”. Vrem doar să adăugăm ceva. Pentru mulți oameni din întreaga lume, călătoria nu este un hobby, este mai mult un mod de viață. Faceți parte și din acest grup? Apoi, prezentarea generală a unora dintre cele mai frumoase locuri din lume a fost cu siguranță interesantă pentru dvs. Am vrut să vă încurajăm să cunoașteți mai bine alte culturi și să explorați singuri orașe și orașe necunoscute, pe care altfel le vedeți doar în cărți și filme. Sperăm că acum aveți clar unde se îndreaptă următoarea călătorie, nu??

Sursă: http://www2.forbes.com/lifestyle

 Știți deja unde se îndreaptă următoarea călătorie de vacanță?

Descoperă cele mai frumoase locuri din lume în timp ce călătorești

 Pe plajele galbene aurii din Miami, turiștii își reîncarcă bateriile cu mult soare și energie

plaja de aur Miami

 Arhitectura fascinantă definește peisajul urban al Barcelonei și atrage milioane de turiști în fiecare an

Arhitectura impresionantă din Barcelona

 Trei poduri mari și lungi ale Bosforului leagă Orientul de Occidentul din Istanbul

Podul Bosfor face legătura între Orient și Occidentul Istanbul

 Fiecare vacanță în Bahamas este unică și frumoasă

Vacanță în Bahamas

Atmosfera confortabilă a insulelor grecești este unică

Cele mai frumoase locuri din atmosferă din lume

 O privire asupra Orașului Etern al Romei

cele mai frumoase locuri din lume orașul etern Roma

 Viața de noapte nu se oprește niciodată în Londra

Cele mai frumoase locuri din lume Viața de noapte din Londra nu se oprește niciodată

Los Angeles cu o diferență!

cele mai frumoase locuri din lume Los Angeles cu o diferență