Vremea ploioasă din Germania înseamnă că milioane de umbrele sunt cumpărate în fiecare an, iar cele vechi sunt pur și simplu aruncate. Reutilizarea umbrelelor vechi și sparte este o problemă străină pentru mulți proprietari.

De aceea vă arătăm ideile noastre creative pentru decorare în amenajări interioare.

La fel ca aproape orice tip de decorațiuni, umbrelele generează un mare interes la nivel mondial. Acest design interior este deosebit de popular în Germania și Anglia. Diferite domenii de aplicare și diferite forme sunt considerate numeroase și puteți folosi chiar și umbrelele decorative în amenajarea grădinii.

Decorarea cu umbrele poate fi proiectată foarte diferit și individualizată după propriul gust. De exemplu, puteți folosi doar o umbrelă sau mai mult de 10. Piesa unică este poziționată foarte des la ușa din față și plină cu flori atractive. Cu alte cuvinte, umbrela arată ca un buchet elegant de flori și creează o atmosferă primitoare chiar de la ușa din față. Puteți aranja buchetul sau umbrela cu flori artificiale, care asigură un decor permanent fără pierderi de culoare.

Creativitate și originalitate într-una

umbrelă

Un alt domeniu de aplicare pentru decor este bucătăria. O umbrelă atractivă este foarte potrivită ca decor de masă și îmbunătățește întreaga cameră în mod pozitiv. Este important să proiectați o combinație adecvată de culori. O mare importanță este că umbrela este deschisă și o poziție dreaptă este o necesitate pentru decorare.

În zilele noastre, mulți proprietari acordă, de asemenea, o mare importanță standurilor originale pentru umbrele cu forme exuberante. Diferit Puteți găsi modele aici.

Umbrelele sunt foarte des utilizate pentru decorarea diferitelor evenimente. Motivul pentru aceasta este că acest tip de design pare a fi foarte creativ și la modă și devine un punct de atracție. Nuntile sunt un exemplu de decor cu umbrele. De exemplu, ai nevoie de umbrele albe cu o formă elegantă. De obicei, fiecare masă are nevoie de o umbrelă albă. Poziționați piesele decorative exact în mijlocul mesei și asigurați o stabilitate optimă.

Umbrelele albe adaugă o valoare pozitivă oricărei camere

idei de design interior

Umbrelele sunt, de asemenea, perfecte pentru lămpi suspendate și de podea. Ikea a creat un concept care este considerat o inspirație pentru mulți designeri în zilele noastre. Proiectul este pur și simplu o lampă suspendată în formă de umbrelă. Nu sună atât de creativ, dar rezultatul final are un design unic de iluminare. De asemenea, puteți face singuri o astfel de artizanat, deoarece aveți nevoie doar de un bec cu priză și cablu. Puteți proiecta construcția umbrelei după propriul gust. În primul rând, luați în considerare dacă doriți o lampă de podea sau o lampă suspendată. Următoarele două imagini ilustrează cele două posibilități foarte precis.

Conceptul Ikea pentru lampă suspendată

idei-ikea-cu-umbrela

Realizarea personală a unei veioze este un proiect ușor de bricolaj

umbrela-decorare-idei-lampa de podea

Cu alte cuvinte, este un decor atipic pentru orice ocazie care poate fi tencuit cu umbrele nefolosite. În câteva minute ai șansa să creezi un design interior complet nou în casa ta. Nu ratați această șansă și, de asemenea, aruncați o privire asupra ideilor noastre selectate în următoarea galerie de imagini.

Proiectează-ți ușa din față cu flori artificiale după propriul gust

decor-idei-interior

Umbrelele sunt una dintre cele mai populare idei de decorare

idei-de-decorare-cu-umbrela idei de decor sfaturi umbrela decorațiuni umbrelă decor-iden umbrele deco- idei de proiectare idei-decorare-cu-umbrela  idei-design-interior-umbrela  design-interior-cu-umbrela amenajari interioare decor umbrela  idei de decorare umbrelă  decor umbrelă poziționare verticală idei de decorare umbrelă vintage