Casă de grădină în stil suedez galben

O notă de proaspăt din Suedia

Oricine și-a petrecut cel puțin o dată vacanța de vară în Suedia își va aminti cu siguranță cerul albastru, norii, iarba înaltă și casele din grădină cu verandele lor confortabile. Visele sunt frumoase, dar de ce nu încercați să vă amenajați casa sau grădina în stil suedez?

Pippi Longstocking și Karlsson pe acoperiș … îți amintești de acești eroi? Majoritatea dintre noi asociază Suedia cu Astrid Lindgren mai presus de orice. Multe dintre poveștile ei descriu mediile naturale din sudul Suediei, unde scriitoarea și-a petrecut copilăria. Doriți să transferați o bucată din această frumusețe naturală în grădina dvs.??

Casă de grădină în stil suedez

Casă de grădină în specia de plante în stil suedez

Roșul este mereu la modă

Primul lucru care ne lovește atunci când călătorim prin Suedia este culoarea roșu închis specific. Aici îl puteți vedea peste tot – case roșii, garduri de grădină, piese de mobilier. De aceea, roșul este o necesitate dacă doriți să imitați schema de culori suedeză. Împrospătează gardul sau terasa din lemn cu această umbră. Adăugați detalii albe pentru mai multă prospețime.

Veranda cu pereții albi poate fi, de asemenea, transformată într-un minunat colț de relaxare în stil suedez. Alegeți mobilierul și accesoriile conform următoarei reguli: „simplu, dar de bun gust”. Mizați-vă pe materiale naturale, cum ar fi lemnul și lenjeria. Decorează scaunele de grădină cu perne și huse. Mobilierul exterior din ratan și banca funcțională de grădină sunt foarte tematice și adecvate. Elementele esențiale sunt un design simplu, linii clare și un aspect natural.

Casă de grădină roșie compactă

Scaune rabatabile de grădină în stil suedez

Simplitate și ușurință

Designul grădinii suedeze este simplu și natural. În patul de flori veți găsi specii de plante care sunt cât mai strâns legate de plantele de pădure și pajiști. Zinnii, crizantemele și petuniile roz, roșii și albe prosperă în ghivece și jardiniere. Vasele lăcuite sau cufere din lemn cu verde luxuriant aparțin încă stilului suedez.

– caracteristica principală a stilului suedez este obiectivitatea. Puneți pe masă flori de luncă proaspăt culese! Plasele și scoicile de pescuit vă vor aminti de mare..

– verandă confortabilă din lemn, unde vă puteți relaxa în timp ce vă bucurați de împrejurimile naturale – ceva foarte tipic Suediei.

– Combinați alb și roșu închis – această combinație de culori este foarte răcoritoare.

Design tipic

Casă de grădină în stil suedez flori scaun

Traseu mare până la intrare

Casă de grădină în calea grădinii în stil suedez

Bucurați-vă de prânz în aer liber

Casă de grădină în patio cu masă în stil suedez

Iarba lunga

Casă de grădină în stil de grădină în stil suedez

Curtea din spate a grădinii suedeze  Proiectați casa în grădină în stil suedez

Proiectează-ți mica verandă tematic

Casă de grădină verandă cu iarbă înaltă în stil suedez

Organizați o petrecere în aer liber în grădina suedeză

Casă de grădină grădină de petrecere în stil suedez

Designul ușii iubitoare pictat din nou în roșu închis   

Flori aromate în grădină

Casă de grădină flori albe în stil suedez frunziș luxuriant

Grădină cu apă în stil suedez

Casă de grădină în grădina de apă în stil suedez

Unelte și accesorii de grădină

Unelte de grădină în stil suedez de culoare roșie

Plante și flori de luncă

Casă de grădină în pajiștile în stil suedez