Cu siguranță ați observat deja, vara este acum în declin. Toamna astronomică începe în doar trei săptămâni. Însă în unele regiuni din Germania îi puteți simți deja sosirea, deoarece începutul lunii septembrie aduce vreme mult mai răcoroasă. Dar, de asemenea, o mulțime de culori strălucitoare, mirosuri naturale minunate și fructe coapte. Toamna înseamnă vremea recoltei, după cum știm cu toții! Vrei să-ți decorezi toamna casei și să întâmpini noul sezon? Apoi, începe afară la ușa din față! Dacă nu ați făcut încă o coroană de ușă, puteți încerca anul acesta. Întotdeauna merită să decorați ușa din față cu o frumoasă coroană de toamnă. Ca întotdeauna, vrem să fim de ajutor și astăzi vă prezentăm idei grozave pentru coronițe de toamnă cu mere. Ești curios să faci o coroană de uși cu mere coapte? Atunci să începem!

 Realizarea unei coroane de uși cu mere nu este o sarcină complicată …

Coroană de ușă cu mere trandafir mere coapte roșii șolduri o mulțime de arc verde alb-negru în carouri decor frumos ușă.

 …. și este foarte distractiv pentru tineri și bătrâni. 

Coroană de ușă cu mere trandafir mere roșii hortensii frunze de toamnă mare proiect DIY

De ce este important să faci o coroană de uși cu mere?

Am ales ideile de astăzi pentru o coroană de uși cu mere din trei motive importante. În primul rând, o astfel de coroană de uși cu mere este ușor și simplu de realizat. Această idee DIY poate fi realizată și cu copiii, de la început până la sfârșit cei mici se pot alătura și ajuta. În al doilea rând, am plecat de la faptul că merele coapte simbolizează toamna și timpul recoltei. De asemenea, sunt foarte sănătoși și pot fi folosiți pentru a pregăti delicioase plăcinte cu mere și alte deserturi gustoase. Merele sunt o parte inevitabilă a vieții noastre de zi cu zi în lunile de toamnă și iarnă. Acestea reprezintă întotdeauna un punct de atracție natural, indiferent de modul în care le-ați integrat în decorul de toamnă. Merele roșii sau verzi pot fi aranjate într-un castron pe masa de bucătărie, transformate în ghirlande sau transformate în coroane de flori. Îl puteți folosi pentru a vă decora cei patru pereți înainte de începutul toamnei și a invita noul sezon în casa dvs..

O coroană de uși cu mere are o valoare estetică ridicată ca decor pe ușa de intrare.

Coroană de ușă cu mere clătină mere roșii crizanteme peri verzi ferigă arc mare Arată ochi pe ușa din față

Sfat suplimentar: Ideile prezentate aici pentru o coroană de uși cu mere pot fi folosite și pentru fiecare coroană de toamnă. De exemplu, cu o frumoasă coroană de mere, flori de toamnă și conuri de pin, nu puteți face doar ușa din față atrăgătoare. De asemenea, îl puteți folosi pentru a decora masa laterală din sufragerie sau masa de masă din bucătărie. În orice caz, îl veți folosi pentru a vă îmbogăți decorul de toamnă în interior sau în aer liber și veți fi gata să întâmpinați toamna în casa dvs.!

O coroană de ușă cu mere, flori de toamnă și crenguțe este cel mai natural decor pentru ușa din față, dar și pentru o fereastră sau gardul de grădină.

Coroană de ușă cu mere crengi ramuri toamnă flori de floarea-soarelui ornament natural pe gardul grădinii

 Cum se face o coroană de uși cu mere??

O coroană de toamnă cu mere este destul de ușor de realizat. Dar este întotdeauna foarte vizibil, indiferent dacă utilizați mere proaspete și naturale sau artificiale. Merele sunt, de asemenea, disponibile în multe culori diferite, ceea ce face ca proiectul dvs. DIY să fie mai colorat și mai frumos. În plus față de mere, puteți utiliza și alte materiale naturale, cum ar fi hortensii, floarea-soarelui, frunzele de iederă, viță de vie și alte ramuri și frunze verzi. Dacă aveți la dispoziție dovleci mici, îi puteți include și în proiect. Boabele și șoldurile arată, de asemenea, minunat pe o coroană de ușă pentru toamnă. După cum puteți vedea, aveți libertate aproape nelimitată de a alege acele materiale naturale pentru coroana de toamnă care vă plac cel mai mult. Cu cât coroana este mai colorată, cu atât devine mai frumoasă! De asemenea, puteți lua un arc colorat și îl puteți folosi pentru a decora coroana ușii sau a-l închide. Se transformă într-un adevărat ochi la ușa de la intrare!

Cel mai natural decor de toamnă imaginabil!

Coroană de ușă cu mere, bijuterii, ochelari de prindere pe ușa de intrare, mere roșii, conuri de pin, o mulțime de materiale naturale verzi pentru agățare

 

Sfat suplimentar: De asemenea, puteți tăia merele în felii și le puteți usca. Apoi, feliile de măr arată și ele naturale și proaspete. Apoi atașați-le la coroană de flori pentru un aspect gustos și netradițional. Următorul exemplu ilustrat îl ilustrează foarte bine.

 A face o coroană de ușă cu felii de mere uscate nu este o idee rea, nu-i așa??

Coroană de ușă cu mere răsfrânte mere uscate feliate nici un aspect tradițional

Următorul videoclip arată clar cum puteți face o coroană de toamnă cu mere, hortensii și multe altele.

Puteți colecta materiale pentru un astfel de proiect DIY în propria grădină sau la următoarea dvs. plimbare prin pădure. Toți provin din natură și își pot păstra frumosul aspect proaspăt mult timp. În plus, toate ideile noastre pentru a face tu o coroană de ușă sunt absolut un joc de copii. Cu aceasta vrem să vă încurajăm să lucrați la ea și să întâmpinați toamna care vine cu o frumoasă coroană de ușă. Echipa redacțională Freshideen vă urează multă distracție cu meseria dvs.!

Coroana ușii poate fi, de asemenea, complet verde!

Coroana ușii cu mere răsucește mere verzi ramuri verzi proaspete lasă un aspect frumos

Coroană de ușă Tinker cu mere decorare ușă mere verzi panglică verde deschis

 Puteți face o coroană iubitoare în formă de inimă numai cu mere roșii!

Coroană de ușă cu mere Coroană de răsucire în formă de inimă numai mere roșii atârnate pe scaun panglică în carouri alb-roșu

Coroana ușii cu mere clipește în formă de inimă pe ușa de la intrare Șolduri roșii roșii mult verde

Coroana ușii cu mere răsucește mere roșii zinnias roșii o mulțime de panglică verde în carouri alb-roșu

Unul dintre cele mai bune lucruri de făcut este să amestecați mere roșii și verzi împreună.

Coroana ușii cu mere roșu și mere verzi amestecă panglica verde mare

Aceste exemple de imagini frumoase sunt o sursă bună de inspirație pentru tinerii și bătrânii pasionați!

Coroana ușii cu mere amestecă mere roșii și verzi, amestecând un arc cu carouri albe și negre

Îl puteți folosi pentru a face orice coroană de ușă cu mere!

Coroană de ușă cu mere, mere verzi, floarea-soarelui, ramuri, arc mare, frumoasă decorare a ușii

Coroană de ușă cu mere clipește mere verzi Coroană de toamnă pe tablă neagră din bucătărie

Coroana ușii cu mere roșii mere roșii pleacă o frumoasă decorație de toamnă

Coroană de ușă cu mere, mere roșii, mult verde, un arc cu carouri alb-negru

Coroana ușii cu mere răsucesc ramuri în coroană formând mere coapte galbene

Coroană de ușă cu mere clătină mere galbene frunze galbene de toamnă coroană pe masă