Oricine dorește să piardă câteva kilograme până la Crăciun este cu siguranță interesat de metodele nutriționale la modă care duc la pierderea în greutate dorită. Faceți parte și din grup? Și ai auzit de anularea cinei? Dacă nu, ai ajuns astăzi la locul potrivit! Pentru că avem de-a face exact cu această tendință de dietă, care se bazează pe faptul că nu mâncăm cina. Cu toate acestea, este foarte dificil să spui în avans dacă această dietă va funcționa bine pentru tine sau dacă nu are niciun efect asupra solzilor. În primul rând, anularea cinei necesită multă disciplină și forță de voință puternică. În plus, pierderea în greutate depinde de numeroasele caracteristici individuale ale persoanelor care țin dietele și de starea lor generală de sănătate. În plus, opiniile sunt întotdeauna împărțite cu privire la beneficiile și efectele anulării cinei, la fel ca în cazul oricărei alte diete. Dar dacă abstinența de la mâncare seara poate pierde de fapt kilograme în plus, vrem să explicăm în cele ce urmează.

Anularea cinei înseamnă sărind peste cină!

Dinner Canceling Omite Dinner Woman respinge farfuria goală

Ce se află în spatele tendinței de dietă care anulează cina?   

Oamenii supraponderali și cei care doresc să-și recâștige silueta de vis caută în permanență o metodă nouă, sănătoasă și eficientă pentru pierderea în greutate. Anularea cinei este exact modul simplu și natural de a pierde câteva kilograme. După cum sugerează și numele, această dietă este o dietă fără cină.

Asta înseamnă că ultima masă a zilei ar trebui să fie între orele 16:00 și 17:00, dar nu mai târziu. După ce ai mâncat după-amiaza târziu, nu ai voie să consumi nimic și să te abții de la băuturi care conțin calorii. Este permis doar consumul de apă minerală, ceai de plante neîndulcit sau ceai verde. Principiul de bază al anulării cinei este să ai un post de cel puțin 14 ore între cină după-amiaza și micul dejun. Aceasta este singura regulă a acestei diete: săriți peste cină! Se recomandă anularea cinei cel puțin o dată pe săptămână. Mai bine încă de două-trei ori!

Faptul că nu mănânci cina duce la pierderea în greutate.

Anularea cinei Omiterea mesei duce la pierderea în greutate Femeile goale

Sfatul nostru: Dacă doriți să încercați anularea cinei, beți multă apă seara. Deci nu vă este foame, apa vă stimulează metabolismul și blochează pofta de mâncare. Nu puteai merge la frigiderul din bucătărie în toiul nopții!

 Ceaiul din plante seara este mai bun decât o masă mare.

Anulare cină Evitați să luați cina seara, beți ceai din plante în loc să mâncați alimente fastuoase

Anularea cinei duce la pierderea în greutate și are un efect pozitiv asupra sănătății

Când vine vorba de anularea mesei, se reduce întotdeauna la calorii. Saltând cina, cu siguranță reduceți cantitatea de calorii din corpul dumneavoastră. Mai puține calorii în acest caz înseamnă mai puțină energie. În mod logic, grăsimea începe să se descompună în corp și slăbești chiar și în timp ce dormi. Bilanțul dvs. zilnic este mai mic cu cina sărită și mai puține calorii, ceea ce duce la pierderea în greutate. Dacă urmați corect această dietă (fără gustări bogate în calorii între ele!) Puteți pierde 1 kilogram pe săptămână.

 A nu mânca seara înseamnă mai puține calorii în organism.

Anulare cină Abțineți-vă de la cină până la ora 16 sau 17:00 Consumați mai puține calorii

Anularea cinei nu numai că te face subțire, ci și frumoasă! Dieta are un efect benefic asupra sănătății dumneavoastră generale. A nu lua cina duce la un somn mai bun și mai sănătos. De asemenea, are un efect anti-îmbătrânire. Economisirea caloriilor are un efect pozitiv asupra nivelului hormonal prin eliberarea mai multor hormoni de creștere. Melatonina și somatropina sunt produse în cantități mari în organism pe timp de noapte. Se spune că acești doi hormoni au un efect de întinerire. În faza de post de 14 ore, corpul se regenerează deoarece nu folosește nicio energie pentru procesele digestive. Dimineața te trezești alert și pari mai proaspăt și mai tânăr! Foarte bine?

Pierderea în greutate și un bun efect anti-îmbătrânire sunt evidente aici!

Anulare cină Omiteți pierderea în greutate a mesei și efectele anti-îmbătrânire părți pozitive ale dietei

Alte avantaje și anumite dezavantaje ale dietei care anulează dieta

La fel ca orice altă dietă, anularea mesei are susținătorii și adversarii săi. Cu toate acestea, plusurile sale sunt evidente. Pierderea eficientă în greutate și efectul anti-îmbătrânire bun sunt părțile pozitive ale acestei diete. În plus, anularea cinei este o dietă simplă și ușor de urmat dacă cineva este disciplinat și are o voință puternică. Există o singură regulă aici – săriți peste cină! Dormi mai bine și mai liniștit pe stomacul gol. Persoanele care au urmat această dietă au un nivel scăzut de colesterol și un risc scăzut de a dezvolta diabet sau boli cardiovasculare. Aceasta completează lista beneficiilor acestei diete.

Puteți sărbători până la ora 17:00..

Anulare cină Abțineți-vă de la sărbători pe farfurie până la ora 17:00.

Cu toate acestea, această dietă are un dezavantaj important, în primul rând social. De obicei, familia se reunește seara sau vă întâlniți cu prietenii și colegii după serviciu. Apoi, trebuie să postesc în funcție de Anularea cinei? Acesta este aspectul social negativ al dietei. Dacă depășiți acest lucru, puteți continua cu abstinența de seară! Și fiți avertizați: Abținerea de la cină nu ar trebui să însemne neapărat mult mic dejun dimineața și necontrolat. În caz contrar, veți distruge efectul anulării mesei!

Mâncați o dietă sănătoasă și nu fiți foarte stricți cu voi înșivă!

Puteți rămâne fără mâncare la o mare sărbătoare de familie??

Anulare cină Sari peste cină mare sărbătoare de familie pe masă farfurie multe feluri de mâncare

 Vrei să slăbești până la Crăciun? Apoi, încercați!

Anulare cină Cină continuă până când Crăciunul slăbește, încercând reuniuni de familie de masă

Uneori este mai bine să omiteți cina!

Anulare cină Omite cina Fată tânără respinge farfuria cu cina

 Nu uitați, dulciurile sunt tabuuri în orice dietă!

Anulare cină Abțineți-vă de la a lua cina cu orice dietă. Dulciurile sunt tabu și nu tort