Îți place designul fin și elegant? Atunci ai ajuns la locul potrivit. După ce am publicat articole despre camere de zi, birouri la domiciliu și băi în stil feminin, astăzi vrem să continuăm seria noastră de articole despre diferite camere într-un aspect feminin. În cele ce urmează vă prezentăm exemple de imagini încântătoare de săli de mese pline de eleganță și feminitate. O sală de mese modernă este mobilată de obicei într-un mod practic, deoarece aceasta se potrivește cel mai bine funcției sale de a fi centrul fiecărei case. Apoi adăugați astfel de elemente decorative care fac atmosfera confortabilă și foarte familiară. De la mobilierul confortabil de sufragerie la picturi murale potrivite și fotografii frumoase de familie la flori proaspete și plante verzi, nimic nu ar trebui să lipsească acolo. Această decorație creează senzația caldă feminină în cameră sau o subliniază cu îndemânare. De asemenea, este proiectat într-un stil feminin într-o sală de mese. Ce este o necesitate într-o astfel de cameră, aflați din acest articol.

Eleganța și feminitatea pot domina și în sala de mese.

Camerele cu mese feminine sunt dominate de eleganță și feminitate

  • În orice sufragerie în stil feminin predomină modelele florale.

Florile frumoase simbolizează feminitatea. De aceea apar peste tot într-un interior feminin. Acestea pot fi văzute pe tapet și perdele și, de asemenea, împodobesc fețele de masă și spătarele scaunelor. De asemenea, pot exista modele de flori pe tavan.

Majoritatea elementelor florale se remarcă datorită formelor stilizate și a culorilor pastelate delicate. Se înscriu perfect într-o ambianță feminină și îi sporesc farmecul. Culorile delicate domină fără alte întrebări. Gri-porumbel, albastru deschis și alb ca zăpada sunt combinate cu nuanțe roz și violet și creează un întreg elegant.

 Trandafirii stilizați pe un fundal deschis în albastru pastel moale fac ca designul peretelui să fie unic și elegant în același timp.

Sufragerie cu atingeri feminine murală stilizat trandafiri fundal în albastru pastel

 Această pictură murală frumos modelată în roz este minunată înscrisă în sala de mese rustică.

Sufragerie cu atingeri feminine tapet de perete cu modele frumoase în design roz rustic de cameră

 Modele de flori peste tot, inclusiv pe tavan!

Sala de mese cu atingeri feminine de flori peste tot, inclusiv pe tavan

  • Flori proaspete, candelabre și lumânări alcătuiesc sala de mese feminină.

Indiferent de stilul în care v-ați amenajat sala de mese, puteți adăuga atingeri feminine ambianței shabby chic sau vintage, interiorului clasic sau modern și subliniați eleganța camerei. În orice sufragerie în stil feminin, candelabrele elegante din cristal arată deosebit de atrăgătoare. Dacă optați pentru o sală de mese modernă, atunci puteți alege lămpi suspendate elegante din sticlă, care să vă lumineze orele confortabile cu prietenii și familia în timp ce luați masa. Aceste corpuri ușoare pot fi ușor combinate cu lumânări de tot felul. Suporturile de lumânări clasice sau moderne decorează căminul și masa de luat masa, stau lângă fereastră sau pe masa laterală. Nu poți să te saturi niciodată de acestea. Acestea conferă camerei un aspect extrem de romantic.

 Strălucire de cristal și sclipici în această sală de mese cu atingeri feminine.

Sufragerie cu atingeri feminine Candelabru cu strălucire de cristal Decor de perete din sticlă

 Dacă îți plac lucrurile puțin mai colorate ….

Sufragerie cu atingeri feminine, design colorat și cu modele

 … sau mai bine zis modern și foarte elegant?

Sală de mese modernă și elegantă, cu atingeri feminine

Este încă discutabil și contrazic dacă oglinzile aparțin sau nu în sufragerie. Se potrivesc bine cu interiorul clasic, dar sunt de obicei evitate în sala de mese modernă. În schimb, alegeți imagini interesante sau fotografii frumoase de familie, care decorează bine pereții și aduc o notă feminină suplimentară camerei.

 Oglinda atârnă deasupra șemineului și decorează suprafața liberă a peretelui acolo.

Sufragerie cu atingeri feminine oglindă peste șemineu

Cu imagini puteți crea un decor de perete excelent.

Sufragerie cu imagini cu atingeri feminine ca decor de perete

Și nu în ultimul rând, vrem să spunem câteva cuvinte despre florile proaspete din sala de mese, deoarece acestea aduc romantism în cameră. Când vine vorba de tăierea florilor și aranjarea lor, nu ar putea exista nicio limită a ingeniozității tale. Ne încântă pe toți cu frumusețea lor naturală și parfumul lor irezistibil. Aranjamentele florale atrag atenția excelent pe masă sau pe masa laterală. Arata la fel de bine in vazele de sticla sau portelan, dar si in vazele din ceramica sau metal. Se potrivesc cu ușurință în sala de mese feminină, fără a atrage prea multă atenție. Acestea pot fi în concordanță cu schema generală de culori din sala de mese sau pot servi ca pete de culoare sau accente vizuale. Arătați atenție la detalii și decorați-vă sala de mese într-un stil feminin cu frumoase flori proaspete. Nu poți greși niciodată cu asta!

 Florile din vază sunt foarte bine alese pentru culoarea lor și se potrivesc perfect în această sală de mese feminină.

Sala de mese cu atingeri feminine Flori în vază foarte bine alese în funcție de culoare

 Cu siguranță puteți petrece ore nesfârșite mâncând și discutând aici.

Sufragerie cu atingeri feminine ambianță confortabilă Bucătărie și sufragerie într-una

 Înflorește în fiecare colț.

Sala de mese cu atingeri feminine, model floral, masă frumos așezată peste tot

 Sufragerie cu atingeri feminine masă lungă de luat masa design floral și flori proaspete

Un design modern al camerei în duo-ul clasic de culori alb-negru poate fi cu adevărat uimitor.

Sufragerie cu atingeri feminine, design modern al camerei în alb și negru

 Sau preferă designul clasic în roșu de vin?

Sufragerie cu atingeri feminine, design clasic al camerei în roșu vin

Oarecum extravagantă, dar foarte veselă sala de mese.

Sala de mese cu atingeri feminine, o atmosferă puțin extravagantă, foarte veselă