Noul sezon al nunților a început demult. Vara va începe oficial în curând. Drept urmare, căsătorirea în aer liber devine din ce în ce mai populară. Căutați în jur noile idei care au apărut vara trecută. Ce tendințe de decorare a nunții au fost foarte populare, care revin și care sunt noi? Aici avem câteva aspecte importante pentru dvs. atunci când vine vorba de sărbătorirea nunților. Rămâi cu noi și află mai multe …

Lumânările joacă un rol din ce în ce mai important

Lumânările sunt întotdeauna importante pentru decorarea nunții. De ce? Ele oferă o varietate de efecte și cumva nu își pierd niciodată carisma naturală. Atât strălucirea lor, cât și mirosul lor estompează limitele timpului și spațiului și ne fac să ne simțim într-un mod magic. Acest lucru face ca atmosfera de la petrecerea de nuntă să devină mai romantică și mai misterioasă.

Pentru că orice nuntă ar trebui să fie ceva de vis, nu ar trebui?

decorare nunta tendinte vara decorare masa lanterne sticla

Felinarele

Multe inovații în decorarea nunții în acest sezon sunt legate de iluminat. Pe lângă lumânări, care creează un efect superb, felinarele devin tot mai populare. De asemenea, sunt foarte universale pentru uz interior și exterior.

Adesea există și modele care sunt create din textile.

Desigur, sunt materiale inflamabile. Combinația este fabuloasă și reprezintă una dintre cele mai romantice tendințe pe care le-ai putea găsi pe piață chiar acum.

Chiar și felinarele rotunde din hârtie pot arăta foarte elegant

decorare nunta tendinte decorare masa flori de vara sticle de sticla

Despre trandafiri și frunzele lor

Trandafirii au simbolizat romantismul de veacuri. Prezența ei a fost întotdeauna considerată un compliment pentru frumusețea feminină. Ele apar adesea în decorațiunile de nuntă și în acest sezon. Procedând astfel, puneți accent pe carisma lor naturală și scoateți în evidență caracterul lor frumos. Trandafirii nu sunt doar acolo pentru a decora mireasa și masa de nuntă sub formă de buchete. Covoarele cu petale de trandafir au flancat, de asemenea, mulți proaspăt căsătoriți în drum spre altar.

Nuntă romantică pe plajă cu aranjamente florale elegante

tendințe de decor de nuntă aranjament de flori de plajă

Idei de bricolaj cu flori

Ideile DIY sunt din ce în ce mai prezente în viața noastră de zi cu zi. De asemenea, devin din ce în ce mai populare la nunți. Mai ales decorațiunile de nuntă, care aduc sticla și florile, împodobesc multe sărbători de vară. Merge deosebit de bine cu ambianța naturală, cu multă verdeață și plante frumoase.

Dungi pentru o mai bună dispoziție

Multe dintre tendințele de decorare a nunții pe care le-am menționat sunt moderne, dar cumva nu complet noi. A fost folosit abia în acest sezon. Vara aceasta se caracterizează și prin faptul că o mare parte din decorațiunile din anii anteriori au fost reluate.

Trandafiri delicati aranjati intr-un mod original, neconventional

tendinte de decorare nunta decorare trandafir agatat

Dar ceea ce este nou și la modă este utilizarea dungilor pe țesături strălucitoare care corespund rochiei de mireasă. Aceste benzi pot fi folosite pentru a atârna flori pe masa de nuntă sau pe arcade.

Fâșiile de țesătură încă împodobesc scaunele

tendințe decor nunta scaun trandafiri hortensie

Pliurile și țesăturile din care sunt create sunt deosebit de originale în acest sezon. De asemenea, sunt adesea în ton cu rochiile de mireasă.

Culori care fac nunțile neconvenționale

Există, de asemenea, multe culori disponibile care transformă decorul nunții în ceva neconvențional. Albul este împins tot mai mult în fundal. Există condiția prealabilă importantă ca nuanțele selectate să aducă mai multă strălucire și splendoare cu ele.

Dacă sunteți mai mult în sclipici și glamour

decor nunta tendințe de masă aur strălucitor

Cort – romantic și practic

Cât de oficială trebuie să fie o nuntă? Ori trebuie să aibă loc afară sau mai degrabă nu? Ultima afirmație se aplică multor oameni care caută apropierea de natură. Dar când cineva este atât de visător, nu trebuie să uităm că gândirea practică poate fi întotdeauna utilă. Un cort în grădină poate combina experiența „sub cer” cu liniștea și liniștea că ploaia nu ar strica totul.

Conceptele moderne permit posibilitatea ca țesăturile să fie trase complet sau doar parțial

decor de nunta tendinte flori decoratiuni de masa candelabre din cristal

Așa vă asigurați efectiv umbra într-o zi mult prea caldă. Oaspeții îmbrăcați oficial nu vor să transpire în scaunele lor, nu-i așa??

Ideea de decorare imaginativă cu sticle mici de sticlă agățate

decor nunta tendinte flori agatat sticle de sticla

Pe un fundal alb, florile violet și roz arată chiar mai expresiv

tendinte decor nunta flori roz mov trandafiri

Ideile simple sunt uneori cele mai unice

tendinte decor nunta trandafiri roz desigur

Decorează arcade metalice cu flori proaspete după gustul tău

tendințe de decorare de nuntă decor de flori cu arc de trandafir

Rămâi elegant și bineînțeles cu dulciurile și bineînțeles cu tortul de nuntă

decor nunta tendinte decoratiuni masa dulciuri tort nunta

Păsările origami filigranate împodobesc elementul central al decorului festiv de masă

tendinte de decorare nunta vara

tendinte decor nunta vara plaja