Ai avut prea mult în minte în ultimele zile și pregătirea pentru petrecerea de Halloween a fost cu adevărat neglijată? Dar chiar vrei să sărbătorești și să te sperii cu prietenii sau familia. Casa ta pare complet normală în acest moment … fără vrăjitoare, fantome și lilieci care să fie observate acolo. De asemenea, nu aveți idee ce să mâncați și să beți pentru a le oferi oaspeților. Stres adevărat de Halloween? Nu vă faceți griji pentru asta! Nu este niciodată prea târziu să te distrezi puțin și să te relaxezi și să implementezi câteva idei inteligente de Halloween. Puteți găsi multe dintre ele mai jos. Și cel mai important sfat în avans: în primul rând, concentrați-vă pe deliciile de Halloween! Pentru că acestea nu numai că asigură efectul wow dorit, ci și încântă palatul și sufletul.

Mătura vrăjitoarei de ultimă oră de Halloween din brânză și bastoane de covrig

idei de mâncare deget de la petrecere pentru copii de Halloween

Idei delicioase și super rapide de Halloween

Așa cum se întâmplă adesea aici, se aplică următoarele: ideile cele mai simple sunt uneori cele mai bune. Cu puțină imaginație și creativitate puteți crea gustări originale înfricoșătoare pentru bufetul de Halloween cu doar câteva ingrediente. Pentru ideile de mai jos, tot ce aveți nevoie în principiu sunt niște alimente proaspete pe care le-ați putea avea deja acasă, cum ar fi fructe, brânză, ouă, pâine, gem de căpșuni și bastoane de covrig..

Biscuiții Oreo, fursecurile, nucile, ciocolata albă și neagră, precum și câțiva păianjeni din plastic și viermii Haribo sau dinții de vampir sunt componente indispensabile suplimentare și elemente decorative care sporesc efectul ciudat și mai mult.

Pregătiți gustări sănătoase de Halloween din fructe

idei delicioase de Halloween realizate din fructe

Cine s-ar fi gândit, de exemplu, că globii oculari cu adevărat înfricoșători, precum cel din imaginea de mai sus, ar putea fi făcuți numai din litchi decojite, afine și gem de căpșuni? Fantomele bananei, dovleceii mandarinei și mumiile de mere nu sunt mai puțin originale, nu-i așa? Toate sunt potrivite nu numai pentru bufete de petrecere, ci și ca o idee sănătoasă pentru cutia de prânz pentru Halloween.

Păianjenii cu mere și unt de arahide, fantomele de căpșuni și monștrii kiwi pe un băț se descurcă și ei foarte bine. Toate pot fi preparate în diferite variante cu alimente suplimentare și uimesc tinerii și bătrânii.

Bastoanele de covrig sunt potrivite și pentru picioare

Halloweenul pregătește păianjeni sănătoși pentru copii

Asigurați-vă că lăsați părțile verzi ale căpșunilor

fantome de Halloween cu căpșuni și ciocolată

redrbeer steppenster ca bomboane de Halloween

De asemenea, puteți face monștrii din ananas sau papaya

gasunde mumii kiwi idei de gustări de Halloween

Și monștrii mai mari sunt ușor de făcut din guacamol, scufundări, hummus sau salate. Puteți să le distribuiți pe farfurii și să le decorați cu imaginație cu chipsuri mai întunecate sau nachos, maion și măsline.

Un Frankenstein înfiorător, dar delicios, făcut din guacamole

idee bufet halloween frankenstein guacamole

Degetele de vrăjitoare populare și deja destul de populare pentru Halloween pot fi, de asemenea, preparate fără coacere. Pur și simplu amestecați biscuiți sfărâmați, migdale, cacao și puțin ulei de cocos și frământați degetele de la ei. Apăsați o jumătate de migdale cu puțin gem de căpșuni pe un capăt al fiecărui deget. complet!

Delicios, înfiorător și rapid – degetele vrăjitoarei fără coacere 

nu pregătiți degetele de vrăjitoare pentru Halloween

Cu șablonul potrivit din hârtie sau carton, puteți decora orice supă cremă de dovleac sau budincă ca un Jack-O înfiorător din semințe de mac, susan negru sau semințe de chia.

O idee grozavă pentru o petrecere elegantă de Halloween

Idei sănătoase de Halloween dovleac cu budincă de chia

Și ce zici de băuturile de Halloween? Indiferent ce fel de astfel de produse doriți să le oferiți oaspeților, puteți obține efecte decorative incredibile cu păianjeni mici din plastic și viermi Haribo. Puteți pune pur și simplu unele dintre ele în pahare în prealabil sau, chiar mai bine, le puteți folosi pentru a pregăti cuburi de gheață în avans.

Pare foarte realist și grosolan, corect?

idei de decor de bufet de Halloween

Ideea este, de asemenea, foarte potrivită pentru petrecerile de Halloween ale copiilor

decorați băuturi de Halloween

viermi haribo cuburi de gheață idei de Halloween

Desigur, alte insecte artificiale sunt, de asemenea, excelent oribile

idei originale de Halloween cu insecte din plastic

Puteți chiar să colorați înghețata portocalie sau să folosiți piure de dovleac pentru ea

faceți cuburi de gheață de păianjen din plastic pentru Halloween

Puteți găsi mai multe idei super simple și delicioase de gustări și băuturi pentru a ciuguli și a tremura aici și mai jos.

Idei de decor de Halloween de ultim moment

Ați făcut deja partea delicioasă și, prin urmare, cea mai importantă. Acum puteți implementa rapid câteva idei de decor super eficiente și extrem de simple. Începeți cu ușa din față. Mai ales dacă acesta este alb, îl puteți transforma într-o fantomă înfiorătoare, cu un pic de carton negru. Pur și simplu tăiați gura, nasul și ochii din ea și le lipiți de ușă. Pentru uși în alte culori, puteți folosi carton alb, roșu sau portocaliu. Fii creativ!

Ușa se poate transforma și într-o vrăjitoare sau un monstru

idei de decor de Halloween pentru a decora ușa de intrare

Cu vopsea acrilică groasă sau chiar mai bine cu sânge fals fabricat de sine, pot fi evocate și trăite momente de groază unice. Îl puteți folosi pentru a decora ferestrele, de exemplu, lăsând amprente înfricoșătoare pe ele. Vizitatorilor dvs. nu le va lipsi cu siguranță.

Imprimeurile însângerate creează o atmosferă extraordinară

amprente de sânge false ferestre idei de decorare Halloween

Baloanele sunt o parte indispensabilă a decorului pentru fiecare festival, precum și pentru Halloween. Cumpărați baloane albe, portocalii și negre și vopsiți sau lipiți fețe înfiorătoare pe ele. Este foarte ușor și rapid.

Baloanele de Halloween taie o siluetă fină ca decor de masă plutitoare

masa de decorare simpla de halloween cu baloane

Dar acestea pot fi atașate oriunde

baloane albe portocalii idei de decorare Halloween

De asemenea, se creează un liliac cu puțin carton

baloane lilieci tineri pentru Halloween

Ciorapii vechi prind viață ca o decorare elegantă a mesei de Halloween

Idei de ultimă oră pentru decorarea mesei de Halloween

Un dovleac scobit este perfect ca un răcitor original pentru sticle

idei de Halloween cooler sticla dovleac

Și cârligele vechi sunt transformate în ghirlande de lilieci

liliac de ghirlandă de Halloween rapid negru

Faceți lumânări sângeroase în câteva secunde doar cu ceară

idei de halloween de ultim moment pentru decorarea lumânărilor

Aceste felinare simple de mână fantomă pot fi distribuite oriunde în casă

fă-ți tu felinare de Halloween

Folosiți numai lămpi de ceai cu LED pentru aceasta

lămpi de halloween cu mănușă de unică folosință

Mănușile de unică folosință sunt umflate cu ajutorul unui paie

lanternă ideea de decorare Halloween cu mănușă

Și ce zici de ceață misterioasă și fum de Halloween? Nu numai profesioniștii gestionează acest lucru, ci și dvs. Și cum? Cu gheață uscată. Deși este destul de simplu de utilizat, trebuie totuși să îl manipulați foarte atent și să respectați toate măsurile de siguranță de pe ambalaj. Deoarece gheața uscată este extrem de rece și poate provoca arsuri periculoase la rece. Nu este recomandabil, mai ales la petrecerile copiilor. Este mai bine să nu folosiți acest lucru direct cu băuturi sau alimente, ci doar ca efect decorativ suplimentar, bine controlat.

Ceva se pregătește cu adevărat!

trucuri de Halloween cu gheață uscată

În acest sens, o petrecere groaznică grozavă și o mulțime de distracție sărbătorind!

ultimele minute idei de gustări de Halloween

delicioși monștri de Halloween într-un borcan

vampir bisse ultimele minute idei de halloween

brownie lapte last minute idei halloween gustări

bomboanele albe pe măsură ce mumiile decorează pentru Halloween

acadele fantomă jucărie idei de Halloween ouă albe fierte idee de monstru de Halloween  idei sănătoase de Halloween fantome banane       idei de decor halloween păianjeni din plastic   idei de halloween mâncare cu degetele pentru copii brânză bastoane de sare

idei de Halloween jack o felinare din portocale

idei de halloween gustări monstru sănătoase  Halloween punch dinți de vampir decor de Halloween   haloween ideas manusi de unica folosinta floricele de porumb  pâine cu brânză care se învârte în ultimul moment idei de Halloween  ultimele minute idei bufet halloween păianjeni din plastic      monster maul idei de halloween

mumii pot idei de decorare Halloween   oreo mms păianjeni ca gustări de Halloween   genți de floricele de ultimă oră idei de Halloween

budinca cu oreo idee gustare halloween frankenstein  idei rapide de Halloween mumii de mere

idei de fructe de halloween în ultimul moment