culori perfecte pentru interiorul frunzelor colorate

Culori perfecte pentru interiorul dvs.: 11 moduri către paleta de culori potrivită

Unde poți găsi culorile pe care le iubești? Și doar pentru că iubești o umbră, înseamnă că este potrivit pentru pereții tăi? Să aruncăm o privire mai atentă asupra inspirației culorilor. Aici veți găsi sfaturi care vă vor ajuta cu siguranță.

Inspiră-te dintr-un peisaj pe care îl iubești.

Alegeți culoarea care apare împreună în natură. Plaja este exemplul peisajului într-o singură schemă de culori – culorile nisipului, apei și cerului funcționează frumos ca vopselele de lac, precum și pe mobilier și accesorii.

Colorează inspirația prin peisaje pitorești

culori perfecte pentru peisajul marin interior

Ajungeți la culori care vă inspiră în plimbări și excursii. Purtă o cameră cu tine și surprinde acele mici detalii care te inspiră. Realizarea instantaneelor ​​rapide cu camera telefonului este în regulă – ideea este mai memorabilă decât calitatea imaginilor. Uneori spiritul locului strălucește cu adevărat cu culorile care te fascinează.

Tonuri albastru-verzui – romantism rustic

culori perfecte pentru tonurile de albastru și pietre

Observați culorile subtile pe care le mișcați. Acordați o atenție deosebită nuanțelor și nuanțelor subtile pe care le deplasați, deoarece acestea pot deveni palete de culori grozave. Poate că v-ați atras de maro bogat în piele uzată și lemn vechi. Dacă sunteți în albastru, este albastru miezul nopții, palid sau albastru acvatic francez?

 Culori naturale netede – mobilier de casă minunat descoperit de jurnalistul de design interior Holly Marder

culori perfecte pentru interiorul tău maro tonuri holly marder

Faceți un experiment cu etichete de culoare. Această practică este un antrenament pentru creativitatea și simțul vizual. Căutați nuanțe de o singură culoare pe care să le fotografiați în fiecare zi până când le acoperiți pe toate. Țineți ochii deschiși pentru legumele drăguțe în coșurile pentru produse, graffiti pe un perete, o grămadă de lianți în culori vii în biroul dvs. – nicăieri nu este interzis.

Colorat și proaspăt

culori perfecte pentru interiorul dvs. tonuri colorate legume frumoase

Uitați-vă la brandingul restaurantelor, magazinelor și altor companii bune. Magazinele sunt adesea marile locuri în care să căutați culorile, deoarece se acordă mare atenție păstrării lor într-un mod atrăgător. Data viitoare când mergi la un magazin sau restaurant și te bucuri cu adevărat de atmosfera de acolo, oprește-te și întreabă-te de ce. Aruncați o privire mai atentă asupra împrejurimilor – este culoarea care vă face să vă simțiți bine? Încercați să numiți ceea ce funcționează cu adevărat pentru dvs..

Culorile neonului pot merge mult în cumpărături

culori perfecte pentru designul magazinului interior

Acordați atenție vitrinei. Când vă aflați într-un magazin, acordați o atenție specială prezentărilor frumoase de obiecte și flori – în special combinații de culori atrăgătoare. Rețineți ce culoare a fost utilizată într-o bandă mai mare și ce culoare străpunge aranjamentul.

Decorare excelentă a vitrinei – o sărbătoare pentru ochi

culori perfecte pentru cumpărătorii de interior o varietate de culori

Priviți arhitectura casei și regiunea în care locuiți. Ce culori sunt de obicei utilizate pentru a reprezenta tipul de case? Observarea nu înseamnă că trebuie să urmezi totul, dar te poate ajuta în procesul de reproiectare a casei tale. Casele din sud-vest, de exemplu, tind să folosească tonuri de pământ care completează minunat peisajul.

Fler Mexic în portocaliu cu cactuși frumoși

culori perfecte pentru interiorul tău mexican flerează portocaliu cu cactuși

Completează ceea ce ai deja. Aruncați o privire la ceea ce aveți deja acasă – aveți tendința de a prefera mobilierul prea luminos, cu culori și modele puternice? Dacă da, puteți ajunge la un echilibru cu pereți neutri. Dacă aveți un gust aprins pentru alb, alb și alb cu mobilierul dvs., poate ar fi un interes subtil și neutru în estetica dvs. curată de adăugat. Evaluați finisajele din casa dvs. (podele, blaturi etc.), deoarece le puteți folosi pentru a găsi culori complementare ale pereților.

Mobilier de sufragerie cu gust, cu accente violet

culori perfecte pentru interiorul pereților albi roz violet accente holly marder

Amintiți-vă ce ați citit pentru inspirație. Decorarea cărților este minunată, desigur, dar se uită și la cărți de design grafic, fotografie și grădinărit și la tot felul de reviste pentru inspirație. Salvați imaginile pe care le apelați și începeți să colectați.

Cărțile pot inspira chiar din afară

culori perfecte pentru culorile interioare eclectice naturale

Experimentați cu panouri de inspirație. Este posibil ca o placă care funcționează pentru altcineva să nu funcționeze pentru dvs. – așa că încercați diferite metode până când vă decideți despre ceva distractiv. Unii adoră actul fizic de a tăia și a înșela paginile de alunecare pe o tablă, alții ar putea găsi aceste păsări. Colectați obiecte într-un castron sau coș, glisați descoperirile într-un liant sau puneți lucrurile într-un dosar mare.

Inspirat și bine organizat la locul de muncă acasă

culori perfecte pentru placa de inspirație interioară la locul de muncă

Învață să evaluezi ceea ce vezi. Alegerea culorilor pentru pereți este un proces foarte personal. Cel mai bun mod de a afla ce funcționează sau nu funcționează pentru dvs. este să începeți să acordați mai multă atenție culorii … peste tot.

Ce zici de o nuanță relaxantă de verde

culori perfecte pentru interiorul dvs. relaxându-vă în verde