covoare colorate comodă modernă

Covorul este unul dintre elementele fundamentale în designul interior

Este adesea punctul de plecare pentru restul echipamentului. De exemplu, îl puteți folosi ca ghid atunci când selectați nuanțele rămase. La final, covorul va suda toate culorile din cameră împreună.

Indiferent de argumentele pe care le găsiți pentru marea importanță a covorului, acestea vor fi probabil corecte.

Dar este mai important să punem în practică aceste principii ale multicolorului.

  1. Covoare cu culori asemănătoare pixelilor

Acest covor se numește Funk și a fost creat de Asiatic Carpets. A fost fabricat din bumbac din Noua Zeelandă de către meșteri indieni. Puteți combina un astfel de covor cu alb atunci când mobilați camere de zi, de exemplu.

Covoare pline de culoare – eclectice din toate punctele

covoare colorate figuri geometrice tapițerie moale

Nu-mi pot imagina că într-o cameră eclectică puteți sudura mai bine diferitele aspecte ale amenajărilor interioare și exterioare decât cu un covor ca acesta.

Slăbiți caracterul strict cu covoare adecvate

covoarele colorate creează culori

O abordare foarte strictă a mobilării acestui living a fost decisă de la început. Vă puteți da seama de canapeaua neagră și de lampa galben strălucitor.

Dar apoi totul a fost condimentat cu covorul super colorat pe care îl vedeți aici.

Vârtej de culori

covoare colorate model marmura

Swirl este numele modelului de covor pe care îl puteți vedea aici. A fost proiectat de Paul Smith pentru The Rug Company. Un covor ca acesta s-ar înscrie de fapt în orice cameră. Îl puteți folosi pentru a amenaja camera de zi. Mai mult, ai pune multă distracție în bucătărie cu o astfel de soluție. Nu în ultimul rând, ar face o idee minunată pentru dormitor.

Diamante strălucitoare

covoare colorate picturi lampă de perete

Americo de la Carpet Diem au fost integrate în acest living de către designeri. Cu astfel de scheme geometrice și de culori, aceste tipuri de covoare sunt inscripționate minunat.

Înapoi la tradiție

covoare colorate perdele moderne de scaune

Ce poate fi mai bun decât un covor tradițional cu aspect clasic? Există ceva și ar fi covoare în culori vii, contemporane. Puteți desena idei din acest design de dormitor de Jessica Helgerson. Aici a integrat un astfel de covor într-o cameră simplă.

Minunate raze colorate în sufragerie

covoare colorate ambianță confortabilă

Vă recomandăm această idee cu razele colorate special pentru amenajarea sufrageriei. Totuși, poate fi minunat să vă înscrieți în alte tipuri de spații.

Covor „tricotat”

covoare colorate living canapea gri

Aceste covoare sunt de la Loom Rugs. Au fost realizate manual din fire dense și colorate. Culorile luminoase fac din acest covor adevăratul centru al camerei.

Combinație incredibilă

covoare colorate tapițerie canapea roz

Aici vedem o lucrare super-grozavă a Companiei de covoare. Acest tip de covor a fost realizat de designerul Matthew Williamson. Inspirația a fost extrasă aici din operele de artă africane. Dar și aici, combinația de culori este foarte potrivită.

Geometrie însorită

covoare colorate sifonier masă toaletă

Acest model de covoare provine și de la Rug Company. Numele este Syrie Yellow și este de la Jonathan Adler. A fost fabricat din bumbac tibetan. Ți-a plăcut acest model pentru interiorul tău?

 Unde ai vrea cel mai mult să integrezi astfel de covoare colorate? L-ați folosi pentru a amenaja camera de zi? Ai prefera să condimentezi bucătăria? Sau considerați astfel de covoare ca o idee pentru dormitor?