bucatarii reci proaspete culori lemn bucatarie bloc modern

Culori proaspete de bucătărie – folosiți culori delicate, deschise în bucătărie

Alegerea culorilor potrivite pentru bucătărie poate fi o adevărată provocare, dar proprietarii știu că merită! Arta designului interior este destul de complicată și adesea totul se învârte în jurul valorii corecte a iluminării și texturilor potrivite.

Drept urmare, este foarte important să luăm o decizie înțeleaptă, indiferent dacă alegem tăvi de copt sau scaune de bar pentru bucătăria noastră.

Bucătărie luminoasă, confortabilă, cu iluminare integrată și uși de dulap din sticlă albastră

bucătării reci proaspete culori blat lemn luminos luminos

Culoarea determină întreaga ambianță din bucătărie. De asemenea, poate influența chiar și factori arbitrari, cum ar fi dimensiunea, de exemplu. Nuanțele pastelate deschise arată jucăuș, în timp ce pereții vopsite în culoare închisă adaugă confort apartamentelor din podea până în tavan.

Scaun de bar interesant, modern, din bucătărie

suprafață lucioasă blat zonă de luat masa culori albe scaun de bar din lemn

Schemele de culori pot fi în general împărțite în trei subcategorii: puternice, armonioase și complementare. Primul este îndreptat spre a fi compus din diferite nuanțe de o singură culoare. Acest lucru creează un efect redus și adaugă atât textura, cât și adâncimea senzuală în camere. Schemele armonioase, pe de altă parte, includ culori care sunt similare în crearea unui aspect vibrant și multi-dinamic. În al treilea rând, bucătăriile în culori complementare tind să fie îndrăznețe și atrăgătoare. Ca rezultat, nuanțele care se opun reciproc pe roata de culoare se amestecă.

Dulapuri de bucătărie încorporate – scaune de bar confortabile, de culoare deschisă

proaspete bucatarii reci culori blat lemn luminos alb modern

Culorile sunt în mare parte asociate cu emoțiile, iar designul interior al oricărui apartament nu face excepție. Nuanțele de albastru sunt frustrante și reci atât acasă, cât și în aer liber, în timp ce culorile mai calde sunt complet primitoare și vesele.

Masa rotundă din lemn se potrivește perfect în insula bucătăriei

blat proaspăt rece bucătărie lemn lemn negru piele

Deoparte, mobilierul oferă o modalitate extrem de încântătoare de a experimenta culoarea. Indiferent dacă doriți să creați contrast sau consistență, scaunele de bar vă ajută să furnizați bucătăria perfectă. Acestea oferă scaune compacte și confortabile pentru acele zile plictisitoare.

Bucătărie mică, dar ultramodernă și practică – dotată funcțional

culori proaspete de bucătărie rece blat clasic uși transparente dulap

 Scaunele de bar negre se potrivesc perfect cu bucătăriile ușoare. Acestea adaugă maturitate și dramă interiorului. Dacă nu doriți să pictați bucătăria în culori închise, alegeți scaune de bar negre lucioase. Aceste scaune moderne de bucătărie combină negrul cu textura lucioasă.

Bucătărie contemporană, funcțională, cu dulapuri de bucătărie din lemn

scaun de bar din piele bloc de bucatarie blat proaspat culori reci proaspete

Sau culoarea albă ajută la mărirea vizuală a camerei. Fie că doriți să le combinați cu blaturi din lemn sau cu oțel periat pentru un aspect modern, industrial, capacitățile acestei culori sunt infinite și nelimitate.

     Echipament clasic de bucătărie din lemn – confort și confort bucătărie proaspătă și rece, blat din lemn masiv clasic   Echipamentele industriale, urbane sunt create de suprafețele metalicebucătărie proaspătă și rece blat alb strălucitor

Scaunele de bar din piele, texturile albe lucioase și suprafețele măresc vizual spațiul

culori proaspete reci de bucătărie blaturi texturi albe