Decor interior în candelabre de mobilier din lemn alb

Design interior în alb – design interior atractiv

Cum te-ai simțit într-o cameră albă ultima dată? Ai fost intimidat sau relaxat? Albul este o culoare la care mulți proprietari de case au aversiune. Nu sunt sigur că puteți face o cameră albă confortabilă și primitoare.

Dar, de fapt, albul poate fi cea mai răcoritoare culoare dintre toate. Poate transmite puritate, curățenie, dar și încredere în sine și sublimitate. Deci, înainte de a copia această versiune, vă rugăm să aruncați o privire la aceste 10 exemple. Veți fi surprins cât de ușor va fi să transformați culoarea albă în ceva complet confortabil.

Design modern de cameră de zi – stil urban

interior scări înfășurate în covor de colț din piele albă

1.      Începeți să proiectați de la zero

Te simți intimidat de culoarea albă? Poate că ar trebui să vedeți acest lucru dintr-un punct de vedere diferit: albul reprezintă un fundal, în fața căruia toate lucrurile care vă pot da naștere creativității vor funcționa bine.

Aveți o vedere “ucigașă” asupra oceanului, copacilor, munților sau orașului? Vopseaua albă funcționează ca o pânză frumoasă pentru aceasta. Înainte ca casa dvs. să fie cuprinsă de orice culoare, probabil că ar trebui să o vopsiți în alb și să vedeți ce funcționează bine pe acest fundal. În acest fel veți simți mai bine ceea ce vă face să vă simțiți ca acasă.

Prima variantă ar fi potrivită pentru dulapurile de bucătărie tradiționale și clasice din marmură Carrera, de exemplu

Amenajări interioare în pardoseală din lemn alb, blat de bucătărie, modern

2. Albul poate fi folosit atât în ​​camere tradiționale, cât și în cele moderne

Culoarea albă are multe nuanțe diferite și minunate. Puteți opta pentru albul cremos pe de o parte și finisajul alb ultramodern pe de altă parte. În acest caz, aveți echipamentul potrivit pentru bucătăriile minimaliste. De asemenea, este ușor să găsești accesorii șic în alb.

3. Albul face o combinație minunată cu metalele tale preferate

Ați studiat cu atenție cele mai noi tendințe în design interior? Alb, negru, gri și maro sunt combinate cu combinații clasice de metal. Albul, oțelul inoxidabil, tablă, cupru și auriu toate arată modern în interiorul designului interior actual, iar aspectul lor este cald și primitor.

Puteți folosi albul cu aparatele din oțel inoxidabil în bucătărie singur sau cu lumini din tablă. În toate cazurile, aceasta este o combinație excelentă

Amenajări interioare în pardoseală din lemn alb linii pure interesante

4. Încercați tapițeria albă

Ați putea fi îngrijorat de faptul că tapițeria albă este dificil de menținut curată. Acest lucru poate fi adevărat în unele cazuri, dar aveți opțiunea de a alege materialul potrivit pentru camera respectivă.

În camerele în care sunt mulți oameni, este mai bine să folosiți imitații din piele și velur fals.

5. Lasă o operă de artă să formeze punctul focal în ambianța albă

Vă puteți arăta propria personalitate prin mobilierul colorat fără a umple întreaga cameră cu culoare. În plus, pot arăta fabulos peste o cămin sau un pat în aceeași nuanță.

Îți plac operele de artă, cum ar fi sculpturile și alte piese care atrag atenția?

Interior în pardoseală din lemn alb dormitor clasic

6. Găsiți cea mai bună nuanță de alb pentru decorarea interioară

Credeți sau nu, există atât de multe versiuni diferite de alb și nu sunt versiuni de bej. Toate culorile din spectru pot prezenta această nuanță. Puteți privi culoarea dominantă din casa dvs. și puteți alege ce nuanță de alb să se potrivească.

7. Puneți diferite nuanțe de alb una peste alta

Aceasta este o metodă prin care puteți obține o atmosferă caldă în casa dvs. De asemenea, puteți utiliza modele, țesături și materiale în variante albe similare. Astfel creați o cameră cu adâncime și un aspect interesant. Această metodă funcționează deosebit de bine în dormitoare.

Textile, tăblii tapițate și diferite materiale de aceeași culoare pot funcționa împreună minunat

Interior în pat dublu dormitor din lemn alb

8. Albul poate adăuga varietate designului interior pe tot parcursul anului

Albul este ca o pânză pentru diverse decorațiuni pe tot parcursul anului. Îți place să primești primăvara cu nuanțe rustice superbe de roșu, galben și umbru ars? De asemenea, puteți alege nuanțele pastelate pentru acest sezon. Culoarea albă din fundal vă oferă multă libertate pentru a schimba rapid starea de spirit din casă. Puteți reîmprospăta atmosfera în spiritul sezonului cu covoare, perne decorative și alte cuverturi de pat. Se poate ca culoarea albă să fie atât de răcoritoare pentru tine vara, încât să nu mai ai nevoie de alte nuanțe.

9. Albul poate fi subliniat prin culoare

Nimic nu poate obține efectul WOW mai bine decât un element colorat izbitor într-o mare de culori albe.

Imaginați-vă o cadă albă, lavoar și podea, care lucrează împotriva unui perete îndrăzneț și vopsit cu îndrăzneală.

În exemplul de mai jos vedem plăci de mozaic roșu, turcoaz și sticlă acvatică. Acestea fac ca fiecare baie să pară luxoasă și cosmopolită

Decor interior în pardoseală din lemn alb gresie roșie contrast baie

10. Îndepărtați toate petele cu vopseaua albă

De asemenea, puteți utiliza culoarea albă ca un fel de corector în cameră. Aceasta poate acoperi defecte arhitecturale, țevi expuse sau alte elemente dăunătoare.

Ați citit acest articol până aici? Excelent! Aceasta înseamnă că ați dori să vă proiectați casa cu caracter și rafinament, dar într-un mod economic și inteligent. Aceasta este o idee minunată și sperăm că vă face plăcere să o faceți!

Scaunele de luat masa moderne albastru închis contrastează cu interiorul alb

decor alb interior albastru alb decoratiuni interioare in apartament idei albeLenjerie de pat în formă de diamant și tăblie înaltă căptușită  interior tapițat în cadru de pat alb capitolCamera de zi în alb – accente de culoare pastel interior in canapea alba masuta de cafea fotoliu culoare pastel

Spațiu de locuit compact, elegant – alb murdar

mobilier interior în canapele albe perne perne măsuță joasă

Dulapuri de perete modulare încorporate în alb – design interior pur

dulap de perete modular încorporat design interior compact în alb modern