post terapeutic pierderea in greutate legume fructe

Postul terapeutic – este metoda potrivită pentru îmbunătățirea stării de sănătate?

Postul terapeutic este răspândit în diferite culturi, într-o formă sau alta. Știm acest lucru chiar și în formele occidentale ale creștinismului. Se va desfășura înainte de Paști.

Creștinii ortodocși, de exemplu grecii, au și ei o perioadă de post înainte de Crăciun.

În acest timp mănânci doar produse pur vegane. Dar, ca toate tradițiile, postul terapeutic nu trebuie scos din context. Aceste tradiții își au originea în timpuri diferite și cu obiceiuri diferite. Scopul a fost de a oferi un echilibru obiceiurilor care nu mai sunt comune astăzi. Organismul uman era, de asemenea, diferit atunci când au apărut aceste tradiții. Nu vrem să spunem că postul terapeutic este o idee proastă. Ca orice altceva, trebuie să găsească forma potrivită pentru viața noastră de zi cu zi.

Proaspăt și energic, cu post terapeutic

postul terapeutic pierde în greutate energie proaspătă

Aspectul spiritual al postului terapeutic

Este modern și, în opinia noastră, foarte corect în zilele noastre să considerăm boala și bunăstarea ca o stare a corpului și a minții în același timp. Acesta este motivul pentru care postul terapeutic este ceva ce trebuie să interiorizați profund. Instrucțiunile pot fi găsite în toate scripturile religioase, inclusiv în Biblie.

Substanțele, gândurile, obiceiurile care au fost depășite acum trebuie să iasă din mintea și corpul oamenilor. Cel puțin pentru o vreme. Primul și normal rezultatul este că după această perioadă de post terapeutic nu mai aveți nevoie de ea la fel de mult. Cineva se curăță de acumulări dăunătoare în corp și minte. Scapi de dependente.

Consumați legume proaspete la post

legume terapeutice de slăbit de post

Post, dar nu înfometat

În niciun caz nu vrem să criticăm o religie sau alta. Vorbim despre o formă de post terapeutic pe care toată lumea o poate implementa în viața de zi cu zi, care este, de asemenea, implicată activ. Este vorba despre postul terapeutic, dar pare a fi o schimbare a regimului alimentar. Mănânci multă mâncare, dar de data aceasta este vegană și are o mulțime de nutrienți, vitamine, acizi grași omega 3. Astfel avem suficientă energie pentru munca noastră mentală și fizică. Este, de asemenea, interesant, deoarece reușim să descoperim diferite tipuri noi de gust și mâncare. Astfel, postul terapeutic se poate transforma într-o experiență extraordinară, motivantă.

În acest timp, mulți oameni învață de fapt să mănânce cu adevărat sănătos. Le plac aceste obiceiuri nou descoperite și sunt transmise în viața de zi cu zi după sfârșitul postului terapeutic.

O salată colorată din roșii, castraveți și avocado

terapeutic de post slabire salata castraveti rosii avocado

Foarte des există și beneficii directe, foarte vizibile pentru sănătate. Varietatea mai mare a alimentelor, evitarea mult prea multor substanțe și acumularea de noi substanțe duc direct la faptul că sistemul gastro-intestinal se simte mai bine. Adesea, se descoperă și rezerve de energie care au fost colectate în cantități neașteptate în organism, dar al căror potențial nu a fost încă dezvoltat.

Cum arată? Vrei să începi cu câteva săptămâni de post terapeutic după sărbători și să-ți pregătești organismul pentru o viață mai sănătoasă?

Datele sunt perfecte pentru postul dvs. terapeutic

Date curățitoare de post

Apa cu lămâie are un efect alcalin și detoxifică organismul

Apă slăbită cu lămâie

Delicioase rulouri vegetariene de vinete

Vinete umplute de post slăbire

Caserola de legume delicioasa

  Caserola de legume pentru slabit post

Tocanita de linte cu patrunjel

  post terapeutic slăbire linte pătrunjel

Mămăligă cu pesto și roșii uscate

Roșii uscate de terci de busuioc de slăbire de post

Risotto de legume

Legume de orez care slăbesc post

Bea cât mai multe sucuri de legume

post terapeutic slăbire sucuri fructe legume

Spaghete cu ciuperci și mazăre

terapeutic post slăbire spaghete ciuperci mazăre

Spanac și spaghete

terapeutic de post slăbire spaghete spanac

Salată vegană

pierderea în greutate a postului terapeutic vegan