Disney-printese-ariel-indian-interpretare-filmfituren-colaj

Prințesele Disney au reinterpretat

Atunci când prințesele Disney de vis se combină cu un minunat fler indian, apare ceva la fel de basm precum aceste imagini. Ați văzut o interpretare atât de imaginativă a personajelor de film populare? Nu? Nici noi. Această idee plină de resurse aparține fotografului profesionist din Vancouver, BC Amrit Grewal.

Când a fost însărcinat să efectueze o ședință foto pentru Wellgroomed, un magazin de mirese indian, au fost create și aceste impresii magnifice. Ar fi trebuit să fie doar o campanie de publicitate pentru revista South Asia Bride, dar s-au născut fapte minunate.

În acest proiect, conceptul Universal Decor & Îngrijit este, de asemenea, arătat în același timp modul în care motivele Disney se integrează în alte culturi. Proiectul a început în mai 2014 și a durat câteva luni pentru a fi finalizat. Fotograful însuși recunoaște că împușcarea lui Ariel a fost cea mai mare provocare, deoarece această imagine a necesitat și o post-procesare suplimentară.

Micul Ariel dulce și cu o diferență

Disney Princesses ariel indian interpretare

Dar fiecare imagine este la fel de reușită și magică. Cele mai faimoase prințese Disney apar în fața ochilor noștri într-o splendoare inconfundabilă, orientală. Culorile vii, textilele valoroase și bijuteriile strălucitoare ne duc într-o lume de vis, în care realitatea și fantezia se încurcă într-un mod de basm. Aici o întâlnim pe Aurora, care este din nou trează după somnul de 100 de ani și este uimitor de frumoasă, adorabila Belle din filmul „Frumoasa și Bestia”, care stă mândră la masă într-o rochie galbenă bogat decorată, și minunata Cenusareasa intr-o rochie incantatoare, care se grabeste pe scari, pantof in mana.

Frumoasa adormită în toată frumusețea ei

Disney Princesses Aurora Sleeping Beauty

 Alte prințese Disney te vor impresiona cu siguranță prin eleganța și măreția lor și îți vor câștiga inima. Vino cu mine și scufundă-te în această minunată lume de basm. Lăsați aceste fotografii magistrale să lucreze asupra dvs. și să vă eliberați copilul interior cel puțin câteva minute chiar acum!

Frumusețea îl așteaptă pe prințul ei fiară

Disney Princesses Belle Princess

Este cu puțin înainte de doisprezece

printese disney ciderella cinderella

Mândra prințesă Jasmin îl va încânta din nou pe Aladdin

printese disney iasomie indian

Curajul și feminitatea se reunesc în imaginea lui Mulan

disney princesses mulan indian

Pocahontasul amoros emană și mai multă devotament 

prințesele disney pocahontas

Frumoasa Rapunzel nu este nicidecum confundată

printese disney rapunzel par lung indian

Iar Albă ca Zăpada va fi întotdeauna „cea mai frumoasă din toată țara”

printese disney indian alb ca zapada