idei moderne de acasă design de perete model de perete cu model geometric

Modele geometrice reci pentru vară

Noi de la Freshideen suntem fani ai design-urilor care se schimbă odată cu anotimpurile. Nu se poate nega că aceasta este cea mai atractivă vară pentru majoritatea oamenilor.

Vremea caldă aduce cu ea nuanțe proaspete și vesele.

Rămâneți la modele îndrăznețe, nuanțe moi de pământ, retro și modern.

Liniile, colțurile și formele se amestecă bine într-un stil și acest lucru se datorează în mare măsură modelelor geometrice. Astăzi vă prezentăm favoritele noastre actuale! Sperăm că vă veți bucura să o urmăriți!

Idei de viață moderne – modele geometrice pentru pereți

Vrem să începem cu pereții? Decideți cu care începeți și pregătiți-vă să aplicați tapetul mural. Un perete accent este o modalitate excelentă de a împrospăta interiorul casei.

V-am arătat un motiv de conexiune la rețea cu acest mural Orbit Small Metallic de la compania CB2. Arată modern și în același timp contemporan, ceea ce se datorează în principal modului pe două linii.

Dacă oricum vorbim despre rețele, vrem să vă arătăm un alt exemplu grozav. Se numește murală Peeks Traditional Paste și este de la compania CB2. Prezintă o schemă de culori aurie pe cărbune.

Liniile intenționat imperfecte fac ca designul lui Noël Ashby să fie deosebit de interesant

idei moderne de case design creativ de perete modele geometrice

Nu subestimați puterea unei mari opere de artă. Aici vedem triunghiul de artă murală Capiz din West Elm. Închide discurile shell introduse manual. Acestea au fost integrate în triunghiuri alăturate.

Echipament destul de la modă, nu? Strălucirea acestora adaugă un sentiment de plajă

idei de viață moderne decorare perete modele geometrice figuri triunghi

Idei moderne de viață pentru vară – ce zici de o anumită geometrie pe podea??

Să trecem de la pereți la podea. Să nu uităm nici zona exterioară.

Acest covor de exterior reversibil Bergama de la CB 2 încorporează modele de oameni tribali. Acestea sunt dominate de culorile gri și alb. Acestea sunt bine realizate datorită talentului designerului Aelfie Oudghiri.

Alergător cu un model geometric pe terasă

idei de viata moderne idei de amenajare terase mobilier de terasa modele geometrice

Vrei să amesteci mai mult tiparele? Atunci ia în considerare modele tribale mai mici. Acestea ar putea fi motivele asemănătoare plăcilor de pe covorul exterior Geo Indoor de la Crate and Barrel. Sunt fabricate din poliester durabil.

Motive asemănătoare plăcilor

idei de viata moderne terasa design mobilier terasa covor model geometric

Modelele de chevron sunt preluate din nou și din nou. Știi și asta din experiență, nu? Acest covor de iută Rubicon de la West Elm include motive mari de chevron în iută naturală și albită.

Covor cu model de chevron în bej și alb

terasa design mobilier terasa idei de viata moderne covor chevron model geometric

Triunghiurile monocromatice creează un mesaj puternic pe acest covor de lână din Anzi, de culoare gri ardezie, de la West Elm. Acest lucru se datorează înălțimilor variate ale bumbacului. Textura, straturile și adâncimea au fost create, dar tonul uniform de gri ardezie face ca piesa să pară mai rezervată.

Triunghiuri monocromatice

idei de living moderne covor living structura 3d model geometric

Idei moderne de viață pentru vară – modele geometrice pe mobilier

Unele dintre cele mai interesante modele pot fi găsite pe mobilier. Aici aveți de-a face cu un model mare de chevron. Atrage atenția asupra scândurilor din lemn înclinate ale patului Alexa de la West Elm. Da, lemnul teșit este, de asemenea, foarte elegant.

Pat din lemn

idei de viață creative moderne dormitor covor rustic model geometric

Modelele colorate de chevron fac întotdeauna o impresie grozavă. Acest dulap de la CB2 încorporează designul îndrăzneț al lui Ceci Tompson

mobilier sufragerie comoda idei moderne de living modele geometrice colorate modele chevron

Modelele colorate de chevron fac întotdeauna o impresie grozavă. Acest StellaSChrank de la CB2 arată designul îndrăzneț al lui Ceci Thompson. Și aici, modelele mari, fără repetări în zig-zag, arată ca niște modele de chevron. Acestea le-am văzut în diverse exemple în ultimii ani. Acum este momentul să schimbi ceva, nu crezi?

Ce zici de a pune un model pe altul? Aici vom vedea masa de cocktail Talita de Jonathan Adler. Piesele au fost atașate manual la suprafață. Baza pentru aceasta este metalul nichelat.

Vedem piesa de mai jos din lateral. Apoi, ai ocazia să vezi de aproape detaliile modelelor metalice

Studiu de proiectare model de structură de birou idei de viață moderne

Mobilierul este una dintre cele mai importante tendințe de design de astăzi. Este vorba despre modernizarea unui concept retro. Revenirea frânghiei oferă oportunități largi pentru prospețimea verii și modele geometrice.

Motivele triunghiulare asimetrice de pe acest scaun de la Bend includ fier galvanizat cu un strat de pulbere albă

idei moderne de case design mobilier modele geometrice

Idei moderne de viață pentru vară – accesorii geo excelente

La final vrem să vă prezentăm o serie de accesorii geometrice. Modelele lor îndrăznețe fac o declarație puternică. Acest covor inca reprezintă una dintre cele mai izbitoare oferte geometrice.

Rețineți aspectul tribal al modelelor geometrice de pe covor

mobilier de gradina idei perne elegante aruncare model chevron model geometric

Alte modele tribale îndrăznețe pot fi găsite pe perna Hira de la Crate and Barrel.

De data aceasta inspirația a fost găsită în arta populară

idei moderne de living camera de zi aruncă perne aruncă perne modele geometrice

Geometria combinată cu un aspect aerisit poate fi văzută în exemplul următor. Piesa include cusătură cu lanț pe bumbac alb. Pe el puteți experimenta motive albastre și albe proaspete, care sunt perfecte pentru vară.

Accente elegante de vară în albastru și alb

ideile moderne de casă aruncă perne modele geometrice

Modele geometrice proaspete ca acesta găsite în această pernă triunghi labirint Bobo de Jonathan Adler pot merge în multe direcții. De la boem la retro, acesta ar putea fi doar completarea potrivită pentru canapeaua ta.

Perne decorative cu o lovitură

ideile de viață moderne aruncă perne modele geometrice colorate amuzante

Să nu uităm nici luminile! Și în această privință, oțelul zincat transmite un mesaj puternic. Putem vedea acest lucru în exemplul lămpii de suspendare de la Bend de mai jos. Diamantele adiacente creează un motiv distinctiv.

O lampă pandantivă specială

idei moderne de casa design mobilier candelabru modele geometrice

Incorporează și mai multe modele geometrice în bucătărie. Puteți face asta cu modelele din Fern Living.

Cum îți place motivul triunghiului de la Buttering Board aici?

idei moderne de casă idei de tăiere bucătărie modele geometrice

În cele din urmă, vrem să vă arătăm o colecție de căni cu modele grafice de Jonathan Adler. Motivele clasice și în același timp reci sunt perfecte pentru a te trezi cu cafeaua ta preferată.

Ai o cană de cafea preferată?

idei de viață moderne bucătărie cupe cu modele colorate modele geometrice

Sperăm că turul de mers pe jos de astăzi te-a inspirat să împrospătezi aspectul casei tale. Pentru că câteva idei de viață moderne pot face minuni!