Module solare și panouri solare arhitectură modernă

Casele în care soarele este principala sursă de energie erau rare până acum câțiva ani

Dar sunt tot mai mulți oameni care se ocupă în mod conștient de problema protecției climatice și optează pentru acest tip de energie.

Substanțele nocive pe care le salvați pentru mediu sunt similare plantării a 88 de copaci pe an.

Până acum, bine … Dar dacă vrei o astfel de instalație acasă, de unde începi, te întrebi, nu? Vrem să vă ajutăm să rezolvați această întrebare: Iată câteva sfaturi!

Proiect: module solare și panouri solare

Module solare și panouri solare arhitectură contemporană americană

De ce ar trebui să facă cineva acest lucru: Pentru a economisi costurile energetice și a proteja natura.

Cum funcționează: panourile solare sunt de fapt celule fotovoltaice și fac ca energia solară să fie utilă. Apoi merge la un invertor și acest lucru ajută la menținerea tuturor dispozitivelor din casă în mișcare.

Pe cine ar trebui să angajezi pentru realizarea acestui proiect?

Module solare și panouri solare America contemporană

Instalarea fișierului Module solare și panouri solare nu este la fel de ușor ca trântirea panourilor de pe tavan. Sunt necesare cabluri suplimentare, iar poziționarea panourilor este esențială pentru crearea unui sistem eficient. În mod clar, această parte a muncii ar trebui lăsată în seama profesioniștilor.

Caracteristicile necesare ale experților dintr-o privire

Module solare și panouri solare fațadă rustică

– Oferiți o garanție rezonabilă; În cifre ne referim la 10 ani pentru invertor și 20-25 pentru panouri

– Instalatorul ar trebui să fie din regiune, astfel încât să puteți ajunge la el mai repede în situații critice

– Instalarea nu trebuie externalizată; Deci instalatorul va avea mai multă responsabilitate dacă lucrurile nu merg conform planului

– Ar trebui să aibă licențele necesare și să aparțină unei asociații profesionale

– Poate oferi referințe de la alți clienți

cheltuieli

Module solare și panouri solare acoperiș

Trebuie să știți că prețurile au scăzut în ultima vreme. Găsiți pe cineva care și-a făcut instalarea în 2011. Prețul la care vă puteți aștepta acum este cu aproximativ 60% mai mic.

Plătiți în rate sau imediat

Utilizarea energiei solare este promovată tot mai mult și, prin urmare, ar trebui să vă informați despre posibilitățile actuale. Adesea puteți obține credite cu dobânzi mici pentru un astfel de proiect.

Dar, desigur, dacă puteți plăti suma dintr-o dată, ieșiți din ea mult mai ieftin. Deoarece acest lucru este făcut și de câțiva, puteți vedea condiții bune într-o astfel de situație și acest lucru ar trebui să funcționeze cu ușurință.

Rețineți următoarele: vă veți asigura propria primă de asigurare folosind energia solară. De asemenea, veți putea economisi mulți bani în fiecare lună.

Durata tipică a proiectului

Module solare și panouri solare peisaj contemporan

Instalarea și împachetarea sârmei durează de obicei câteva luni

Module solare și panouri solare iluminat modern modern de grădină

Poate dura de la câteva săptămâni la câteva luni de la semnarea contractului până la finalizarea proiectului.

Permisiune: Acest lucru este întotdeauna necesar. De obicei, compania este preocupată de cine o instalează. Acesta este adesea motivul pentru timpul mai lung necesar implementării proiectului.

Ce trebuie să luați în considerare în mod absolut

Module solare și panouri solare peisaj contemporan exotic

Acesta este singurul mod în care sistemul va funcționa eficient

Module solare și panouri solare rame contemporane perete de sticlă

Majoritatea oamenilor o iau de la sine înțeles, dar ar trebui menționat din nou: acoperișul dvs. trebuie să fie expus la lumina directă a soarelui între orele 10:00 și 14:00. Acesta este momentul în care soarele este cel mai puternic.

Copacii, clădirile înalte din vecinătate și coșurile de fum din vecinătate ar putea afecta grav fluxul de energie solară. Diferitele tipuri de panouri afectează umbrele în moduri diferite. Unele reduc ieșirea, iar altele închid toate împreună. Cu cât panourile sunt mai expuse la lumina soarelui, cu atât mai eficient vor genera energie solară. Cantitatea de energie solară care ajunge la sol într-o anumită perioadă este, de asemenea, diferită în funcție de localitate. Această proprietate se numește radiație solară.

Numărul de module și panouri solare necesare

Module solare și panouri solare fermă contemporană

Mărimea sistemului depinde de două lucruri: cantitatea de radiație solară și cantitatea de energie de care aveți nevoie. Uită-te la factura ta și vezi câtă energie consumi pe zi. Înmulțiți acest lucru de 25 de ori și aceasta este aproximativ forța de instalare de care veți avea nevoie.

Factorii decisivi sunt: ​​ieșirea pe modul solar, radiația solară la locația dvs. și numărul de ore pe zi în care panoul este expus la lumina directă a soarelui.

Este. De aceea sfatul nostru bun pentru dvs. este: găsiți specialiști buni în regiunea dvs. care să vă poată ajuta cu cuvinte și fapte!

Totul pare complicat?

Module solare și panouri solare arhitectură durabilă contemporană