candelabru articole reutilizate stuart haygarth

Stuart Haygarth creează candelabre moderne fascinante din obiecte vechi

Stuart Haygarth de mulți ani colectează diverse obiecte care au ieșit din ocean pe coasta Kent. Apoi le sortează și face din ele o mulțime de lucrări minunate. Chiar modern candelabru s-au regăsit printre aceștia.

O sferă uriașă făcută din lucruri vechi

candelabru designer candelabru stuart haygarth

Lăsat afară candelabru din becuri

becuri candelabru design stuart haygath

Marea este o piesă atât de fascinantă

modern candelabru maree design sferă colorată

Acest candelabru a fost realizat din diverse obiecte din plastic. Toate au dimensiuni foarte diferite. Cu toate acestea, autorul a reușit să le modeleze într-o sferă uniformă. Aceasta este rotundă și, potrivit autorului, ar trebui să imite luna. Desigur, aceasta nu este o coincidență. Pentru că tocmai mișcarea apei, care a fost cauzată de acest corp ceresc, este că toate aceste obiecte ajung pe coastă.

Candelabru de spectacol

Modelul Spectacle, pe de altă parte, a fost creat din 1000 de ochelari de dioptrii. Au fost legate între ele în așa fel încât cu greu poți spune că nu este un candelabru clasic. Dar dacă aruncați o privire mai atentă, nu puteți pierde oglinda suplimentară și efectul de mărire datorită lentilelor conținute în ea.

Acest candelabru ar condimenta orice design interior

design modern spectacol candelabru imens

Candelabru cu lumina de coada

Coada este un alt model foarte popular. Luminile de oprire automată, care în unele cazuri pot fi observate pe parcursul a multe ore lungi, au servit ca o fascinație. Le-a colectat, le-a grupat după mărime și formă și le-a atașat la cutii acrilice. Astfel obțineți structura dorită.

Un corp de iluminat inspirat

candelabru modern Stuart Haygarth lumina din spate

Candelabru disposabil

Resursele care au contribuit la realizarea acestui model aici sunt o mulțime de becuri fluorescente și 416 pahare de plastic. Puteți achiziționa modelul în multe modele diferite.

Un design futurist este acela

candelabru modern de unica folosinta stuart hyagath

Candelabru Millenium

Pentru candelabrul modern Millennium avea nevoie de peste 1000 de cutii de confetti folosite. Sunt foarte ușoare și, prin urmare, oferă un efect strălucitor. Le faci din cutii noi și pot fi găsite în multe nuanțe diferite.

Un candelabru care seamănă cu un top colorat

candelabru modern Stuart Haygarth design neobișnuit

Strălucesc de pe un snowboard

După cum sa indicat deja în titlu, puteți achiziționa și multe articole de snowboard de la acest autor. Montați trei becuri deasupra echipamentului sportiv și creați o lampă grozavă din ele. Puteți adăuga personal ornamente potrivite pentru a obține un efect mai bun.

Astfel de candelabre provoacă fascinație

candelabru stuard haygarth candelabru designer

Un design elegant poate fi creat și din articole refolosite

candelabru stuart haygarth atipic extravagant