Dacă locuiți într-o casă modernă și sunteți pe punctul de a face totul PERFECT, vă recomandăm să luați în considerare securitatea obiectelor dvs. de valoare. Seifurile sunt ceva de încredere, dar sunt cel mai probabil asociate cu băncile. Cu toate acestea, există și soluții sigure elegante pentru case și apartamente, despre care nu vom raporta astăzi. Probabil că vă gândiți la sisteme de alarmă sigure în continuare și am spune că sunteți foarte aproape de acesta, dar nici astăzi nu va fi subiectul nostru.

seifuri și sisteme de alarmă5

Sistem sigur sau de alarmă?

Dacă vă confruntați cu o dilemă și nu puteți decide dacă un seif sau un sistem de alarmă vă garantează o securitate optimă, avem pregătită o surpriză inovatoare. Credeți sau nu, este vorba despre o invenție modernă care combină cele două măsuri de securitate și are ca rezultat un sistem foarte elegant, ușor de utilizat și inteligent pentru casa dvs. inteligentă..

 EiMSIG ® Format Safeuri este o idee modernă care nu numai că vă protejează pe dvs. și casa dvs. de oaspeții neinvitați, dar vă avertizează și în cazul în care există un risc de incendiu. Iar cea mai bună parte este că o puteți controla de la distanță din confortul smartphone-ului dvs..

seifuri și sisteme de alarmă2

Funcționarea perfectă a sistemului de securitate este posibilă datorită cooperării a două companii cunoscute în domeniu. Specialiștii de top în Europa în domeniul siguranței de la Format Tresorbau colaborează în prezent cu giganții Smart EiMSIG Smarthome. Aceasta înseamnă că acum este de conceput să coordonăm seifurile și sistemele de alarmă și să protejăm documentele și obiectele de valoare importante atât de furt, cât și de incendiu.

seifuri și sisteme de alarmă 3

Cum funcționează totul:

Seiful este echipat cu un senzor care monitorizează permanent ușa seifului. Aceste măsuri sunt destinate doar scenariului în cel mai rău caz, care din fericire se întâmplă rar sau niciodată, dar, după cum știm cu toții, oportunitatea te transformă într-un hoț. Așadar, preferăm să ne gândim la siguranța noastră în prealabil și să ascultăm vechea înțelepciune că încrederea este bună, dar controlul este chiar mai bun.

Dacă se încearcă deschiderea ușii de siguranță, se declanșează imediat un semnal de alarmă. Seiful poate fi de asemenea activat sau dezactivat independent de sistemul de alarmă al casei.

seifuri și sisteme de alarmă4

Diferite niveluri și formate de securitate sunt luate în considerare și implementate în funcție de nevoile individuale ale clientului. Pentru a afla mai multe, solicitați astăzi o ofertă fără caracter obligatoriu pe site-ul companiei! Personalul prietenos și competent va fi încântat să vă sfătuiască cu privire la orice produs prin telefon sau e-mail și, împreună cu dvs. și partenerii dvs. de vânzări, vor găsi soluțiile corecte și optime pentru problema dvs. personală!

Asigurați-vă obiectele de valoare și documentele împotriva focului și furtului și bucurați-vă de călătoriile și concediile dvs. fără a fi nevoie să vă pierdeți controlul asupra seifului!

seifuri și sisteme de alarmă 1

seifuri și sisteme de alarmă8

seifuri și sisteme de alarmă6

seifuri și sisteme de alarmă 7