Mobilierul școlar durabil și sofisticat poate fi văzut la Didacta 2017

Școala nu va mai fi locul în care va fi reticent. Cel puțin aceasta este intenția multor expozanți specialiști și profesori care lucrează împreună la noile concepte de cameră și școală și le vor prezenta din nou anul acesta la unul dintre cele mai mari târguri de educație din Germania – Didacta.

S-ar dori să schimbăm și să îmbunătățim întreaga percepție a procesului de învățare și a structurilor școlare învechite. În acest scop, nevoile actuale ale elevilor și profesorilor sunt abordate în mod activ și se acordă valoare bunăstării în școală și în sălile de predare. De ce considerați că optimizarea sălilor de clasă și a camerelor comune este relevantă și ce impact poate avea o astfel de schimbare asupra capacității elevilor de a învăța??

mobilier școlar principii didactice6

Ca student, dar și ca profesor, îți petreci cea mai mare parte a timpului la școală, unde nu înveți sau nu predi doar. În special în școlile de toată ziua, doriți să oferiți condiții optime pentru o învățare flexibilă și autosuficientă. Aceasta include multe elemente de recuzită și materiale, cum ar fi mobilier pliabil, scânduri cu module culisante, sisteme de masă reglabile pe înălțime, echipamente pentru spații administrative și de joacă și, de asemenea, mobilier de hol care ar trebui să elimine orice risc potențial de rănire.

Nu în ultimul rând, doriți să tolerați construcția de mobilier durabilă și să atrageți atenția asupra originii materialelor. Pentru poziția verticală a corpului și un spate sănătos, sunt căutate scaune și mese special create, iar producătorii cu experiență sunt solicitați.

principiile didactice ale mobilierului școlar 1

Aproape 75 de ani de experiență și la fel de multă tradiție în domeniu Mobilierul școlar este deținut de compania din Franconia Superioară Ass Einrichtungssysteme GmbH la povestea lui. Filozofia companiei include atât proiectarea și fabricarea de mobilier școlar, cât și dotarea de camere complete de specialitate și multifuncționale. Conceptele complexe de design se dezvoltă din construcția de mobilier tradițională, care nu numai că îi face pe clienții corporativi fericiți, dar contribuie, de fapt, la o îmbunătățire vizibilă a mediului școlar..

mobilier școlar principii didactice2

Funcționalitatea pură este combinată cu o cerere mare de estetică și durabilitate. Materialele alese cu grijă trebuie să fie ușor de întreținut și să economisească multă muncă lucrătorilor. Există o schemă de culori adecvată în funcție de grupa de vârstă și de mediul de învățare.

Dar nu credeți că tot ceea ce este vechi nu mai joacă un rol și este înlocuit cu nou. Potrivit devizei „Nu poate exista viitor fără trecut”, compania alege cele mai bune și mai valoroase din ultimii ani și îi conferă o notă modernă.

Compania este considerată furnizorul de instruire din Germania și acordă o mare valoare materialelor de înaltă calitate, competenței profesionale și calității testate. Acesta este și motivul pentru care întreaga producție rulează cu succes în Germania de aproximativ 75 de ani mândri.

mobilier școlar principii didactice2

mobilier școlar principii didactice 5

principiile didactice ale mobilierului școlar 4

principiile didactice ale mobilierului școlar 7