Dacă nu încetați gustarea, trebuie adesea să vă gândiți la consecințe cumplite și la timpuri lungi de așteptare la dentist. Așa a fost și cel puțin mai devreme când gustarea era asociată direct cu zahărul alb dăunător. Reziduurile de zahăr de pe dinți și igiena orală precară sunt o cauză care poate duce la complicații și vizite incomode la medicul dentist. Dar, de fapt, aici, astăzi, este vorba despre ceva complet diferit … Este vorba despre faptul că toți cei cu un dinte dulce pot continua acum fericit să gusteze fără să-și facă griji cu privire la sănătatea lor dentară. Singura cerință aici ar fi înlocuirea delicateselor populare cu bomboane de xilitol sau gumă de mestecat. Pentru o îngrijire dentară optimă, ar trebui să vă puneți câteva bomboane în gură după fiecare masă. Deci, vă puteți stinge dorința de a mesteca sau suge în același timp și de a face ceva bun în loc de ceva dăunător pentru dinți.

îngrijire dentară pastile de xilitol copil

Îngrijire dentară nouă, cu dulciuri sănătoase

Renumitele și popularele pastile de xilitol pot fi găsite în multe lanțuri de farmacii sau, desigur, în fiecare farmacie.

La scurt timp după sărbători, mulți producători, dealeri sau diverși furnizori de servicii încep să-și ademenească clienții cu reduceri, reduceri sau alte oferte.

Și dacă ați așteptat mult timp ca unele prețuri să fie reduse, acum este momentul potrivit pentru a face greva.

îngrijire dentară xilitol pastile dinți sănătoși pentru copii închideți

îngrijire dentară pastile xylit gume de mestecat

Reduceri pentru dealeri și testeri de produse

Pentru articolul de astăzi am ales un subiect care ar putea interesa dealerii și angrosiștii mult mai mult decât consumatorul mediu. Într-una dintre cele mai bune luni, în care poți face afaceri bune la prețuri mici, acum ai ocazia să cumperi cantități mai mari de bomboane de xilitol în aromele căpșună, lămâie și mentă pentru un timp limitat, desigur. De exemplu, acum ar trebui să plătiți un preț pe kilogram între 17,50 și 24,90 euro și aproximativ 10 euro pentru ca pachetul mai mic să fie cunoscut. pentru 150g

îngrijire dentară xilitol pastile dinți sănătoși pentru copii

îngrijire dentară pastile xilitol laechelde femeie zâmbet sănătos

îngrijire dentară pastile xylit îngrijire dentară piscină

Atenție testeri de produse! Dacă utilizați programul partener Amazon, veți primi o reducere suplimentară de 30% cu codul de reducere A30XYLIT pentru aceleași cantități. (Nu ați auzit niciodată de asta?! Oamenii de afaceri și femeile inteligente se gândesc să se extindă astăzi și să își conducă afacerile prin canale inteligente și simplificate pe Internet) Aruncați o privire în jur. Există, de asemenea, multe oferte care vă așteaptă!

Indiferent dacă lucrați în comerț sau vânzări sau nu aparține nici uneia dintre cele două industrii, merită întotdeauna să cunoașteți cele mai noi îngrijiri dentare pentru o igienă bucală mai bună și valori optime ale pH-ului și pentru a vă asigura o profilaxie dentară bună! Numai în acest fel controlul anual la dentist poate fi plăcut și nu poate dura mult.

Întotdeauna merită să căutați oferte curente sau reduceri actuale, deoarece dacă lucrați ca angro sau ați câștigat un punct de sprijin în vânzări, diferențele devin clar vizibile pe termen lung și cu cantități mari.

În plus, nu este niciodată rău să te menții informat sau să te abonezi la buletine informative relevante. A fi informat nu obligă pe nimeni să facă nimic, dar poate scurta distanțele și economisi timp și bani.

Având în vedere acest lucru, vă dorim un an nou fericit și ne vedem data viitoare!

îngrijire dentară pastile xylit xzlit gume de mestecat dentist