Sfaturi de călătorie în SUA: destinații turistice din SUA dintr-un punct de vedere complet diferit

New York, Los Angeles, Florida: Pentru mulți germani, numărul destinațiilor de călătorie din SUA este destul de gestionabil și modelat de turismul clasic. Acest articol dorește să o facă complet diferit și arată destinațiile din țara cu posibilități nelimitate pe care europenii care călătoresc tind să nu le aibă pe lista de sarcini.

SUA este o destinație populară pentru turiștii din întreaga lume. Dar, așa cum sunt turiștii, de obicei sunt atrași de destinațiile turistice clasice. Desigur, un selfie la Empire State Building din New York face mai multe impresii asupra celor care au rămas acasă decât unul în fața farmaciei din Holcomb / Mississippi. SUA sunt, de asemenea, cunoscute pentru peisajul vast, motiv pentru care o vacanță în aer liber este un alt mod de a călători în America. Dar mai ales dacă nu doriți să mergeți pe calea turistică bătută, veți găsi o mulțime de lucruri extraordinare, înfricoșătoare și interesante în Statele Unite. Următorul articol ar dori să introducă câteva locuri deosebit de interesante.

Pentru mulți, SUA nu reprezintă doar libertatea, ci și o mulțime de clișee între gigantism și ciudățenie. Unele dintre ele sunt atât de bune încât sunt chiar potrivite ca destinații de călătorie departe de centrele turistice tradiționale

Sfaturi de călătorie SUA SUA cu diferență Flag

1) Mai mult decât plaja și surferii: coasta de vest

Această călătorie oarecum diferită în SUA începe acolo, deoarece majoritatea oamenilor se gândesc în primul rând la fabrica de vise de la Hollywood, la plaje interminabile și la vile impunătoare: coasta de vest.

1.1 Los Angeles 

1.

1.1 Tuneluri de interzicere

De la înființare, au fost sub Tunelul din Los Angeles construit. Pentru metrou, de exemplu, dar și pentru transportul de bani între bănci sau transferul infractorilor. Când a început era interzicerii alcoolului, aceste tuneluri au căpătat un nou sens: participanții la petreceri puteau trece de la un speakeasy (pub-uri ilegale) la altul fără a fi văzuți. Contrabandiștii cu alcool își transportau bunurile nevăzute și uneori chiar le produceau sub pământ. Astăzi o parte a tunelului este încă accesibilă, intrarea se află în spatele „Hall of Records” din Temple Street.

Sfaturi de călătorie SUA SUA cu o diferență Graficul 1

1.1.2 Bobină Tesla de la Observatorul Griffith

Nikola Tesla a fost un vizionar al electricității – dar de-a lungul vieții sale a fost condamnat și ca „bufniță ciudată”. În parte, pentru că lucra la transmiterea electricității prin aer în loc de cabluri. Una dintre lucrările sale este bobina Tesla: un dispozitiv înalt de doi metri, care trage fulgere de înaltă tensiune într-o cușcă Faraday. O performanță extrem de spectaculoasă și de neratat pe East Observatory Road.

Omul de știință Nikola Tesla a încercat nimic mai puțin decât să controleze electricitatea fără fire fizice. Bobinele sale arată încă cum arăta astăzi: o furtună speculativă la scară mică

SUA sfaturi de călătorie SUA cu o diferență Muzeul

1.1.3 Seiful pentru automobile Petersen

Chiar și sălile de expoziție normale ale automobilului Petersen sunt o adevărată mină de aur pentru entuziaști, deoarece aici nu veți găsi nimic mai puțin decât istoria motorizării, povestită în piese originale. Se numește mai obscur în subsolul muzeului de pe bulevardul Wilshire Seiful: Automobile exotice așteaptă acolo: de exemplu un Jaguar XKSS deja rar, care aparținea și lui Steve McQueen. Sau un Mercedes blindat deținut de dictatorul irakian Saddam Hussein. Dacă doriți să vedeți aceste vehicule, ar trebui să vă încălziți: pentru a menține procesele de îmbătrânire scăzute, „The Vault” este răcit până la temperatura aproape de îngheț..

1.2 San Diego

1.2.1 NAB Coronado

Dacă vă opriți în cel mai sudic oraș din California, ar trebui să faceți o excursie la peninsula Coronado din Golful San Diego, care este împărtășită chiar lângă hoteluri Baza amfibie navală Coronado plaja cu turiștii – împrejmuită, bineînțeles. Acolo puteți urmări cum potențialii soldați ai legendarei elite Navy Seals sunt bătuți de instructori în timpul cursului Basic UnderwaterDemolition (BUD / S) – în așa fel încât chiar și urmărirea acestuia să provoace dureri de mușchi. Iată prima parte a unui documentar care arată în mod impresionant magazinul de rectificat.

Înainte ca marinarii să devină soldați de elită Seal, instructorii îi bat pe candidați în Coronado moale ca scutec printr-un antrenament exagerat – numai cei care supraviețuiesc în aceste săptămâni încep antrenamentul propriu-zis.

SUA sfaturi de călătorie SUA cu o diferență soldați

1.2.2 Casa Whaley

Dacă doriți să vă speriați, ar trebui să conduceți prin San Diego Avenue și să construiți în 1857 Casa Whaley Stop. Dar numai cei curajoși ar trebui să intre: Muzeul actual a fost construit pe un cimitir cu un loc de execuție și este considerat cea mai posedată casă de fantome din lume – se presupune că au existat observații acolo chiar înainte de a fi construit. Se spune că cel puțin șase fantome sunt acolo sus.

1.3 Las Vegas

1.3.1 Situl de testare Nevada / Site-ul Trinity

Există un alt fel de groază pentru turiștii din Las Vegas: este la doar aproximativ 100 de kilometri nord-vest de orașul strălucitor Locul de testare Nevada – cea mai mare zonă de testare nucleară din Statele Unite. 928 de bombe atomice au detonat acolo între anii 1950 și 1980. Marea sa majoritate este subterană. Radiațiile nu mai sunt periculoase astăzi, așa că tururi ghidate sunt oferite prin această zonă, care este străbătută de zeci de cratere gigantice. Oricine este interesat de acest subiect va găsi și site-ul Trinity din New Mexico, unde prima bombă atomică din lume a detonat în 1945. Astfel de tururi pot începe chiar în Vegas: acolo veți găsi Muzeul Național de Testare Atomică înființat de Institutul Smithsonian.

În New Mexico, un obelisc bazalt marchează locul în care a explodat prima bombă atomică din lume – altfel astăzi nu există urme ale exploziei la Ground Zero

SUA sfaturi de călătorie SUA cu un monument turistic diferență

1.3.2 Hoteluri uitate

Las Vegas este un oraș în perpetuă schimbare. Acest lucru este valabil mai ales pentru hoteluri. Case legendare precum Nisipurile sau Dunele, despre care raportează articolul următor, nu mai există. După oprire, multe demolări au vizat „victima”, la urma urmei, spațiul din Las Vegas este limitat. Cu toate acestea, o mică parte poate fi încă vizitată: Muzeul neonului a salvat nenumărate semne de neon de la distrugere și oferă astfel o mică perspectivă asupra istoriei timpurilor trecute..

2) Doar cowboy și grâu? Deloc! Statele centrale

Și pe uscat, călătorii se pot confrunta cu lucruri obscure în practic fiecare stat.

2.1 Texas

2.1.1 Ranch Cadillac

La vest de Amarillo În 1974, unii artiști au îngropat pe jumătate zece Cadillac într-un câmp de porumb ca simbol al creșterii și al căderii vehiculelor Tailfin. Cadillacii sunt încă acolo – acoperiți de graffiti. Pulverizarea este dorită în mod expres acolo, astfel încât instalarea să fie supusă unei schimbări constante. Pentru a se asigura că vehiculele „ușurate” de vânătorii de suveniruri nu dispar complet la un moment dat, se adaugă în mod constant piese de schimb, iar vehiculele sunt, de asemenea, văruite în mod regulat cu vopsea albă proaspătă.

Deoarece atât de mulți vizitatori și-au lăsat amprenta, ferma Cadillac este o operă de artă în continuă schimbare

SUA sfaturi de călătorie SUA cu o diferență Mașini în deșert

Sfaturi de călătorie SUA SUA cu o diferență Graficul 2

2.1.2 Catedrala Junk

„Catedrala gunoiului” este pornită Lareina Drivein Austin, unde constructorul său a asamblat tot felul de piese de fier vechi într-o gigantică operă de artă din anii 80 – balustrade vechi, mașini de tuns iarba, cârje și multe altele au devenit o catedrală accesibilă. Și poate fi vizualizat gratuit.

2.2 Idaho

2.2.1 Cel mai mare beagle din lume

Acesta este pe autostrada 95 lângă Cottonwood Hanul Bark Dog – Un motel normal pe nume. Dar ceea ce face clădirea specială: arată ca un beagle uriaș. „Cabana pentru câini” se ridică la zece metri de peisaj și are spațiu pentru două camere de oaspeți și o sală de mic dejun.

Peste 160.000 de unități ale DC-3 și varianta sa militară, C-47, au fost fabricate între 1936 și 1945 – și destul de multe dintre ele sunt încă folosite astăzi în munca grea

SUA sfaturi de călătorie SUA cu o diferență Avion

2.2.2 DC-3 în copaci 

the Douglas DC-3 este cel mai construit avion din toate timpurile. Și în McCall, unul dintre ei a fost închis cu mult timp în urmă. Ceea ce mii de ore de zbor nu ar putea dăuna mașinii robuste, o face acum natura: copacii cresc în jurul aeronavei, astfel încât să pară că ar face parte din pădure.

2.3 Colorado

2.3.1 Turnul de veghe OZN

Au existat multiple observări de OZN-uri în Valea San Luis. Și pentru că aeronavele extraterestre pot fi văzute mai bine cu un pic de înălțime, cel poate fi găsit în Hooper OZNTurnul de veghe, o platformă cu o vedere neobstrucționată a cerului nopții. Și pentru că americanii pot face bani din orice, există un magazin de suveniruri printre ei.

2.4 Nebraska

2.4.1 Mașină Henge

Stone-Henge în Anglia este faimos în lume ca fiind un loc de cult din vremuri trecute – puțin mai puțin cunoscut, dar este, de asemenea, construit cu gândurile din trecut. MașinăHenge. La nord de Alianță, constructorii săi au adunat dovezi vechi ale construcției de mașini americane într-o replică monumentală 1: 1 a adevăratului Stone Henge.

Americanii adoră mașinile – nu există altă modalitate de a explica opere de artă precum Car-Henge, care există doar în această țară

SUA sfaturi de călătorie SUA cu o diferență Obiective turistice

2.5 Iowa

Vagabondul din vagonul de marfă este indisolubil legat de istoria SUA. Orașul Britt a așezat un monument acestor „eroi necunoscuți” sub forma Muzeul Hobo. Vizitatorii se pot aștepta acolo nu numai mai multe despre istoria lor, ci și diverse exponate și medii.

2.5.1 Muzeul Hobo

2.5.2 Căile ferate miniaturale

Fanii modelului feroviar ar trebui să facă un ocol către Colfax: îl puteți găsi acolo Trainland SUA. O călătorie prin America la scară mică. Peste un kilometru de șine au fost construite acolo, precum și mii de case. Acest lucru face din Trainland una dintre cele mai mari expoziții de acest gen din lume.

2.6 Kansas

2.6.1 Cea mai mare colecție de obiecte mari în miniatură din lume

„Cea mai mare colecție din lume cu cele mai mici miniaturi din lume cu cele mai mari lucruri din lume” este numele muzeului din Lucas. Și numele spune totul: nuci gigantice, vaci care nu pot fi văzute decât sub lupă. Muzeul este cu siguranță ciudat, dar cu adevărat extraordinar.

2.6.2 GunfightersWaxMusuem

Dodge City este sinonim cu cowboy-urile și vestul sălbatic prin excelență. Și unde mai bine să ai un muzeu de ceară care să onoreze pistolarii? în Muzeul de Ceară al Pompierilor Există statui de la Wyatt Earp până la tragicul general Custer – și alte exponate despre subiectul cowboyilor și pistolarilor.

Sfaturi de călătorie SUA SUA cu o diferență Graficul 3

3) În mijlocul sudului profund: state sudice

Aproape orice altă parte a SUA este atât de încărcată de clișee precum statele din sud. Ele sunt adesea văzute ca oarecum înapoiate sau „diferite”, dar sunt renumite pentru bucătăria lor specială și manierele extrem de politicoase, pe care le mențin în continuare chiar și în situații absolut excepționale. Dar o mare varietate de curiozități pot fi găsite și în destinațiile de călătorie din adâncul sudului.

3.1 Arkansas

3.1.1 Hristos al Ozarcilor

Toată lumea cunoaște statuia lui Iisus, faimos în lume, pe Muntele Pâinii de Zahăr din Rio de Janeiro – orașul Eureka Springs se află în nordul Arkansasului – și acolo este și un Iisus gigantic. Hristos al Ozarcilor. Concepută inițial ca centrul unui parc de distracții religios, ideea nu a venit niciodată să fie. Statuia iese la 20 de metri de dealurile Munților Ozark.

Chiar dacă „Hristosul Ozarcilor” nu se ridică la fel de sus ca modelul său din Rio, este încă impunător la 20 de metri

SUA sfaturi de călătorie SUA cu o statuie diferență

3.1.2 Locul nașterii Johnny Cash

„Omul în negru” nu este doar unul dintre cei mai renumiți fii ai statului Arkansas, ci și unul dintre cele mai mari legende ale țării. A început și el mic, într-unul Dyess numită așezare pentru lucrătorii fermieri săraci. Tablele pe care acest mare muzician a făcut primii pași pot fi vizualizate și astăzi: casa a fost restaurată și se află în starea inițială.

3.2 Alabama

3.2.1 Muzeul valizelor necolectate

De fapt, atingerea este strict interzisă în majoritatea muzeelor ​​- nu chiar în Centrul de bagaje revendicat din Scottsboro. Conținutul valizelor pierdute și nerecuperate este chiar disponibil pentru achiziționare acolo. Are caracterul unui magazin gigantic la mâna a doua și este bun pentru multe surprize – nu vă faceți griji, există și un adevărat muzeu în centru: aici se păstrează cele mai extraordinare descoperiri de valize – și pentru o dată nu trebuie atinse.

Bagaje neîncasate: ceea ce cauzează dureri de stomac pentru personalul de securitate din aeroporturi este de vânzare în Centrul pentru Bagaje Nerevendicate – și este iubit de clienți

SUA sfaturi de călătorie SUA cu o diferență la aeroport

3.2.2 Cel mai mare muzeu de motociclete din lume 

Unul dintre cei mai bogați bărbați ai Americii locuiește la Birmingham: George W. Barber. Și pentru că a avut câteva miliarde de dolari după ce și-a vândut compania de lactate, George a construit un muzeu în cinstea hobby-ului său preferat: motocicletele. El deține 1400 și 600 dintre ele pot fi vizualizate oricând în Muzeul Frizerului – toate tehnice și din toate epocile locomoției cu două roți.

3.3 Kentucky

3.3.1 Lumea dinozaurilor

Oricine îi place filme precum Jurassic Park o va face Dinosaur World in Cave City dragoste: Peste 150 de dinozauri în mărime naturală pot fi găsiți acolo – desigur în mediul lor natural pe o suprafață de aproape 100.000 de metri pătrați.

4) Mult mai mare decât doar New York: Coasta de Est

Când vă gândiți la Coasta de Est, de obicei aveți doar Manhattanul în minte. Coasta de est a SUA este încă mult mai lungă decât coasta de vest – și include, de asemenea, mai multe state în care pot fi găsite obscure și extraordinare.

4.1 Maine

4.1.1 Muzeul criptozoologiei

În nordul coastei de est, în Portland, se află Internaționalul Muzeul criptozoologiei. Și asta se ridică la înălțimea numelui său, deoarece este dedicat exclusiv figurilor legendare și animalelor precum Bigfoot, Sasquatch și Tatzelwurm. Acest lucru se bazează atât pe un fundal zoologic istoric, cât și pe de-a-ntregul.

Dacă copacii nu ar fi acolo, de fapt te-ai putea imagina în deșertul Sahara din deșertul Maine. Dar tocmai flora este cea care face peisajul dunar atât de bizar

SUA sfaturi de călătorie SUA cu o natură diferență

4.1.2 „Deșertul” din Maine

„Așteaptă un minut, Maine nu se află în sud-estul arid al țării, cum poate exista un deșert acolo?” Se pot întreba cei cu cunoștințe geografice despre această rubrică. Dar, de fapt, există și un deșert în Maine: Bine, de fapt un peisaj dunar. Funcționează prin extinderea pe 16 hectare Deșertul din Maine dar ca un deșert „real” – și numai din acest motiv merită o vizită.

4.2 New York

4.2.1 Cea mai mică biserică din lume

In sat Oneida există o biserică în mijlocul unui iaz – cea mai mică din lume. A fost construit în 1989 de un cetățean privat – și oferă spațiu doar pentru două persoane și un duhovnic. Deși exclude acest lucru pentru slujbele mari ale bisericii, face mini-biserica foarte populară printre cei care sunt dispuși să se căsătorească în căutarea de nunți extraordinare.

4.2.2 Insula fratelui nordic

În mijlocul râului East, la vederea New York Bronx este cel nelocuit Insula fratelui de nord – până în 1963 casa Spitalului Riverside, o casă de carantină pentru tuberculoză și alte persoane bolnave. Când spitalul a fost închis, ultimii oameni au părăsit insula din metropolă și natura a preluat într-o asemenea măsură încât a fost chiar filmat acolo un documentar despre cum ar putea arăta lumea după dispariția oamenilor. Insula North Brother nu este accesibilă oficial, dar poate fi privită din apă în excursii cu barca.

Sfaturi de călătorie SUA SUA cu o diferență Graficul 4

4.3 Massachusetts

4.3.1 Casa vrăjitoarei Salem

Unii dintre primii rezidenți europeni din America de Nord au fost puritani. Și erau extrem de religioși și, de asemenea, credeau că vrăjitoarele erau la înălțime în New England. Această isterie a culminat în 1692 în cele tratate literar și cinematografic Procese de vrăjitoare Salem – casa vrăjitoarei din sat este ultimul martor arhitectural al acestui timp sumbru și este acum un muzeu care oferă informații despre această epocă.

În casa vrăjitoarei Salem, femeile au fost declarate vrăjitoare în procesele de spectacol – astăzi muzeul comemorează această fază a paranoiei

SUA sfaturi de călătorie SUA cu o diferență case americane

4.3.2 Muzeul artei rele

„Nu poți măsura arta” – spun mulți. Cu toate acestea, există și artă pur și simplu urâtă sau, în cel mai bun caz, discutabilă. Și acest lucru este dedicat Muzeul de artă rea în Somerville. De la picturi la animale teribil de prost umplute, este inclus tot ceea ce este, de asemenea, considerat artă, dar cu siguranță nu este prezentat niciodată într-o galerie serioasă.

 4.4 Virginia

4.4.1 Muzeul CIA

Langley găzduiește legendarul agenție de informații CIA. Și și asta are o istorie extinsă, pe care o pune la dispoziția publicului în întregime non-secret. Acea Muzeul CIA prezintă exponate din multe decenii de spionaj american, inclusiv costume de pilot pentru avioane de recunoaștere și instrumente pentru deschiderea scrisorilor fără urmă.

Betonul nu ruginește ca oțelul – de aceea navele de beton semi-scufundate de pe plaja Kiptopeke sunt spigare ideale

Sfaturi de călătorie SUA SUA cu apus diferit

4.4.2 Navele de beton ale Kiptopeke

Betonul poate pluti și el – cel puțin atunci când este turnat sub forma unui corp de navă. Ceea ce s-a întâmplat în cel de-al doilea război mondial din lipsa de oțel, a devenit mai târziu înainte de Kiptopekeplajă parțial scufundat ca un spărgător – într-un lanț lung de nouă nave, care oferă o vedere grozav de frumoasă de pe plajă.

4.5 Delaware

4.5.1 Miles the Monster

Un monstru de beton care zdrobește mașina de peste zece metri înălțime – o mascotă potrivită pentru Dover International Speedway – o pistă de curse care în zilele anterioare a fost atât de slab pavată încât șoferii l-au poreclit Monster Mile. Astăzi pista este atât de bună încât curse NASCAR se desfășoară pe ea – vechiul personaj al ovalului de curse trăiește în Miles.

 4.6 Carolina de Sud

4.6.1 CSS Hunley

În timpul Războiului Civil, statele din sud au încercat totul pentru a rupe blocada porturilor lor. Acest lucru a dus, de asemenea, la soluții neobișnuite pentru acea vreme, cum ar fi un submarin acționat manual, doar atât CSS Hunley. Și asta a scufundat o navă nordică – primul submarin din istorie -, dar a fost imediat scufundată în circumstanțe misterioase. Căutarea a durat peste o sută de ani. Apoi, barca a fost ridicată de la o adâncime de doar zece metri în 2000 și a fost păstrată și expusă extensiv în North Charleston de atunci.

Până a fost redescoperit, CSS Hunley avea doar desene. La vârful arcului: o torpilă spar, un fel de lance cu vârf exploziv pentru scufundarea navelor

Sfaturi de călătorie SUA SUA într-un mod diferit Merită să știți

4.6.2 Muzeul Bishopville Button 

Butoanele țin pantalonii și cămășile închise, de fapt nespectaculare. Dar Dalton Stevens găsește micii ajutoare atât de interesanți încât le-a adunat toată viața – și acum a înființat un muzeu din mii și mii de exponate care pot fi vizitate în Bishopville.

4.7 Florida

4.7.1 Airstream Ranch

Americanii par să aibă tendința de a îngropa mărturii despre arta lor auto la jumătatea distanței. Nu există nici o altă cale Airstream Ranch explică în Dover. Există opt dintre legendele caravane Airstream din aluminiu strălucitor, aliniate într-o formă similară cu Cadillac-urile din Texas.

Airstreams sunt versiunea americană a caravanei clasice: Fabricată din aluminiu lustruit la exterior și mai spațioasă la interior decât unele apartamente pentru studenți

SUA sfaturi de călătorie SUA cu o diferență Vacanță de vară

4.7.2 Reciful Memorial Neptun

Merge adânc sub apă în fața Key Biscayne, în vârful sudic al Floridei. Aici constructorii au construit un oraș subacvatic extrem de frumos în stilul Atlantidei Reciful Memorial Neptun. Lucrul special în acest sens: suprafața de 2000 m² a fost concepută de la început ca un cimitir subacvatic. De aceea există nu numai urne turnate în beton, ci și dale grave și pietre memoriale. Deoarece zona este deschisă în mod expres și scafandrilor amatori, macabrul poate fi „scufundat” aici împreună cu arta subacvatică efemeră și elaborată. Și asta fără nicio taxă de admitere.

5) Rezumat: Mai mult decât doar Hollywood și Empire State Building

SUA este o țară a contrastelor. Acest lucru se reflectă și în diferențele dintre metropole turistice fastuoase, dar și supraaglomerate și descoperirile în cea mai mare parte singure pe care le-a enumerat acest articol. Desigur, niciun muzeu de butoane nu se poate potrivi cu un Smithsonian, iar un Car-Henge nu se poate potrivi cu originalul. Dar aceste mici particularități fac din țară ceva special – cui i s-ar permite să îngroape doar jumătate mașini vechi undeva în Germania? Asta ar încălca mai multe legi simultan. Și doar din cauza acestor „ciudățenii” merită să călătorești în SUA dintr-o altă perspectivă.

Sfaturi de călătorie SUA SUA cu un semn de parcare diferențiat

Surse de imagine:

1) fotolia.com © md3d (în imaginea titlului)

2) fotolia.com © Lars Johansson (în imaginea titlului)

3) fotolia.com © dimitrimaruta

4) pixabay.com © skeeze (licență CC0)

5) fotolia.com © ejnelson314

6) pixabay.com © skeeze (licență CC0)

7) fotolia.com © vladimircaribb

8) fotolia.com © staticsparks

9) fotolia.com © pop_gino

10) fotolia.com © chalabala

11) fotolia.com © Zack Frank

12) fotolia.com © missgrace

13) pixabay.com © ssgrecco (licență CC0)

14) fotolia.com © Juulijs

15) pixabay.com © MartinStr (licență CC0)