Combinația dintre participarea la un festival și vizionarea unor lucrări arhitecturale izbitoare vă poate aduce multe experiențe pozitive simultan! Mai ales dacă sunteți un fan al artei și al istoriei culturale. Jurnaliștii par să fie de aceeași părere revista archidaily a împărtăși. Ați compilat o prezentare generală a festivalurilor atractive din locuri cu obiective turistice distincte din întreaga lume. Motiv bun pentru a merge acolo, nu-i așa??

Vedere frumoasă a unei vechi biserici cu arhitectură colonială din Ouro Preto, Brazilia

natura tropicală și fabuloasele biserici coloniale din ouro preto

Avantajele și planificarea corectă

De obicei, experimentăm caracterul real al orașelor și al orașelor doar când rămânem acolo pentru o perioadă mai lungă de timp. Dar acest lucru nu este posibil atunci când vrem să vizităm multe locuri diferite din întreaga lume. O soluție practică în acest sens ar fi planificarea unei călătorii în timpul unui festival.

Apoi, puteți vizita atracțiile locale, precum și puteți experimenta cultura locală la vârf. Pentru că festivalurile tradiționale oferă exact asta.

Dar iată un sfat important: ar trebui să vă planificați călătoria pentru a include un timp liber fără petrecere. Astfel, puteți cunoaște și bucura mai bine de atmosfera liniștită și cotidiană a satului. În acest timp vă puteți familiariza și cu obiectivele turistice locale. Apoi bucurați-vă de atmosfera festivă în liniște. Cu această strategie, nu veți rata nimic la sfârșitul zilei!

Iată câteva idei și inspirație pentru planurile tale de călătorie!

Poze de la China Ice Festival 2017

festivalul de gheață china 2017

Harbin, China

Cel mai mare festival de înghețată din lume are loc în fiecare an în Harbin, China. Puteți vedea întotdeauna datele specifice iarna pe acest site web. În timpul festivalului veți experimenta sculpturi mari și chiar clădiri întregi făcute doar din gheață.

În timpul festivalului, înainte sau după, puteți experimenta și unele dintre cele mai renumite obiective turistice din lume. În acest caz, acestea sunt Opera din Harbin și Muzeul de sculptură în lemn din China. Ambele sunt proiecte de la MAD Architects.

Parada Carnavalului de la Rio 2017

procesiunea carnavalului Rio cu o cifră mare 2017

Carnavalul din Brazilia

Carnavalul este o tradiție catolică care precede Postul Mare înainte de Paști. Este comun peste tot în lume. Dar cu greu poate fi experimentat oriunde în lume la fel de magnific și plin de cultură ca în Rio de Janeiro, Brazilia. Diferitele școli de samba își prezintă propriile programe. Fiecare repertoriu artistic este subordonat unui anumit subiect social sau istoric majoritar important și, prin urmare, este o adevărată experiență culturală.

În Rio de Janeiro, carnavalul este concentrat în cea mai mare parte în zona desemnată a orașului. Între timp, puteți vizita multe dintre atracțiile acestui frumos oraș. Totuși, ar fi mai liniștit dacă ați face acest lucru la scurt timp după acest mare eveniment.

Alte locuri din Brazilia cu carnavaluri grozave și, în același timp, multe obiective turistice sunt Recife, Salvador, Ouro Preto, Sao Paolo.

Scene de carnaval din Mardi Gras

scene de carnaval mardi gras

Festivalul Mardi Gras

Mardi Gras, New Orleans, SUA este un alt festival grozav pe care îl puteți combina cu vizitarea obiectivelor turistice. Tradus din franceză, termenul înseamnă „joi gras”. Tradiția este asociată și cu Postul Mare. Alimentele grase sunt oferite pentru ultima dată înainte de începerea perioadei de post. De aici și numele. Există un festival tradițional de stradă, însoțit de multă muzică, dans și o atmosferă bună

Cu puțin înainte de aceasta, vă recomandăm să vizitați atracțiile cunoscute din regiune. Principala inspirație aici este arhitectura reconstrucției orașului după uraganul Katrina. Multe dintre clădiri sunt prea reprezentative pentru stilul urban modern. Nici ele nu pot fi trecute cu vederea Proiecte de ședere Makelt Right.

Festivalul Holi al culorilor din India

Festivalul Holi al culorilor din India

Festivalul Holi din India

Cunoscut și sub numele de Festivalul Culorilor, acest eveniment reprezintă sosirea primăverii. Între timp, participanții se aruncă vopsele și vopsele pulverizate unul pe celălalt pe stradă. Festivalul Holi este un moment semnificativ în tradiția hindi. Se sărbătorește legenda lui Radha și Krishna și mai exact momentul în care Krishna a colorat Radha și Gopis. Dacă oricum vă aflați în India, nu ratați ocazia de a vizita Chandigarh, planificată de Le Corbusier.

Citiți și a doua parte a articolului Festivaluri, călătorii mondiale, arhitectură mondială: Acesta este modul în care puteți experimenta multe într-un singur loc!

Sculptura din lemn a Chinei Musuem

China Muzeul de sculptură în lemn

Festivalul de gheață din China

înghețată festival china

Festivalul de gheață Harbins

festival-gheață-harbin-2017

Vedere exterioară a Operei Harbins

Vedere la Opera din Harbin

Mulți turiști vizitează festivalul culorilor din India

holi fest atrage mulți turiști

Scene din Carnavalul din orașul istoric Ouro Preto din Brazilia

carnaval in ouro preto

Exemplu de arhitectură colonială în Recife

arhitectura colonială recife

Scene de stradă de la festivalul Mardi Gras din New Orleans

Scene de stradă din Mardi Gras din New Orleans

Proiectul Chandigarh al lui Le Cuisier

palace chandigarh le cubisier

Procesiune de carnaval în Brazilia -Rio

Tema parada carnavalului din Rio din Egipt