marele cort gigantic de bere oktoberfest

Marele Oktoberfest 2013 din München

 Da, astăzi va fi foarte amuzant aici cu noi! Vorbim despre o bere specială – Wiesn-Märzen, despre cârnați albi, admirați rochiile dirndl ale fetelor tinere și lederhosen-ul tipic bavarez al bărbaților …… .. Voi continua să scriu? Acum toată lumea știe că marele Oktoberfest 2013 este chiar la colț!

Orașul te invită din nou

marea oktoberfest mare vedere din munich

 Oktoberfest-ul din München este un bine-cunoscut festival popular german care privește înapoi la o tradiție veche. Are loc anual toamna și atrage peste 6 milioane de oameni din întreaga lume. Tineri și bătrâni se întâlnesc la München pentru a se distra în câteva zile și, bineînțeles, pentru a bea multă bere.

Mândră tradiție

marea pălărie tradițională din fetru oktoberfest

Un clasic rece

marele oktoberfest - bere rece

Relaxați-vă în grădina engleză

marele oktoberfest din grădina engleză

Un târg amețitor

marele târg oktoberfest

Există deja activitate agitată și febră în München! Pregătirile pentru acest festival unic de bere și bucurie au loc pe piața mare, Theresienwiese. Acolo va fi organizat un târg pe pajiște, unde copiii se pot distra la Oktoberfest. Se pregătesc multe corturi de bere unde adulții se vor distra. În aceste corturi de bere puteți să vă legănați cu muzica cu o masă de bere, să încercați mâncăruri tipice bavareze, cum ar fi cârnații albi și covrigi albi din München și, bineînțeles, să cântați mult!

Acesta este cel mai bun mod de a sărbători

marile tinere oktoberfest cu rochii dirndl

Nu uitați, berea de aici este specială, se numește Wiesn-Märzen, este furnizată de fabricile de bere din München, are must mai original și, prin urmare, un conținut mai mare de alcool (în jur de 6-7%).

Pentru adevărații iubitori de bere

marea cană de bere tradițională oktoberfest

Oktoberfest din München este un festival plin de culoare în care femeilor și bărbaților le place să poarte hainele lor tradiționale bavareze. Multe fete și femei își poartă rochii dirndl și bărbați – lederhosen tipic bavarez. Prezentarea hainelor tradiționale bavareze este de fapt un eveniment foarte special la Oktoberfest, la fel ca prezentarea pușcașilor. Doar nu ar trebui să-l ratezi!

Folclor colorat

marile dansuri populare oktoberfest colorate și energice

Vrei să vizitezi Oktoberfest anul acesta? Apoi grăbește-te, ai încă suficient timp pentru a-ți organiza călătoria la München sau scurta ta pauză acolo. Anul acesta Oktoberfest are loc în perioada 21 septembrie – 6 octombrie. Deci, să mergem la München și ne vom întâlni acolo!

Distrează-te și pentru sănătatea ta!

marele oktoberfest definitiv